Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 80
Pozdrav svima! Trebala bih tim cistaca ili cistacica za generalno i detaljno ciscenje jednog stana na podrucju Slavonskog Broda u kojemu se dugo nije zivjelo i u losem je stanju. Osim klasicnog ciscenja, u stanu se nalazi veca kolekcija malih figurica koje treba svaku posebno ocistiti i smatram da je to posao od nekoliko dana. Stan je upravo okrecen i spreman za osvjezenje. Idealno bi bilo ako bi se pocelo u ponedjeljak Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 38
Poštovani, Tražim povremenu uslugu čišćenja i pripreme apartmana za slijedeće goste za dvosobni apartman u Zagrebu, u blizini Autobusnog kolodvora. Čisti se uvijek u 11 sati prije podne cca 2 sata. U pravili apartman čistimo sami ali često zbog radnih obaveza trebamo nekoga da uskoči. Uglavnom planiramo nekoliko tjedana unaprijed. Tijekom ljeta vjerojatno ćemo trebati češće usluge čišćenja. Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 65
Poštovani, Riječ je o čišćenju stana jednom mjesečno, oko 4 sata. Stan se sastoji od jedne prostorije koja sadrži dnevni boravak, kuhinju i stol za blagovanje. U stanu su još kupaona, manji wc, dvije spavaće sobe i mali balkon. Čišćenje obuhvaća: prašina po elementima i na podu, usisati kauč, oprati kuhinjske elemente te oribati kupaonu. Pranje prozora nam ne treba. Kuhinja je uvijek spremna za čišćenje bez prljavog suđa. Molim ponudu mailom, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 65
Poštovani, Riječ je o čišćenju stana jednom tjedno, oko 3 sata. Stan se sastoji od jedne prostorije koja sadrži dnevni boravak, kuhinju i stol za blagovanje. U stanu su još kupaona, manji wc, dvije spavaće sobe i mali balkon. Potrebno je stan redovno očistiti jednom tjedno: prašina po elementima i na podu, usisati kauč, oprati kuhinjske elemente te oribati kupaonu. Jednom mjesečno se peru prozori, a u ljetnim mjesecima i balkon. Kuhinja je uvijek spremna za čišćenje bez prljavog suđa. Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Zagreb-Susedgrad
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 66
Poštovani, ured se sastoji od 3 sobe, kupaonice i kuhinje, korisne površine 62m2, te loggie od 4m2. Ured je opremljen s 8 radnih mjesta. Tražimo uslugu tjednog čišćenja koji obuhvaća usisavanje i pranje podova (parket i pločice, uključivo i pod loggie), brisanje prašine s radnih površina, pranje posuđa (šalice, čaše, tanjuri, pribor za jelo), čišćenje kupaonice (pranje i dezinfekcija umivaonika i WC školjke, pranje kade, pranje podova, brisanje ogledala, brisanje pločica). Jednom mjesečno uključiti i pranje prozora (5 standardnih jednokrilnih prozora i dvokrilna balkonska vrata). Lijep pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 2000
Poštovanje! Mi smo d.o.o. na Slavonskoj aveniji 50, ZG. Trenutno naš čisti International Queen d.o.o. Željeli bismo čišćenje cenntra pon-sub. Mi radimo od 10-18h. Površina hodnika je cca. 2. m2 U centru se nalazi cca 30ak firmi koje se bave veleprodajom tekstila i kućanskih potrepština. Na 1. katu je hodnik od cca. -m2 koji treba jednom tjedno počistiti jer su na 1.katu samo skladišta i 2 firme imaju ured. Također treba kroz dan bacati kartonsku ambalažu koja se nalazi na hodniku, čistit toalete i hodnike. Sanitarni materijal je Vaš. Hvala
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 35
Poštovani, imam garsonijera, 35m2 treba generalno čišćenje svih površina i kupaone. Stan je, blago rečeno, vrlo prljav i zamazan. Doslovno svaka površina koju možete dotaknuti je ljepljiva i zamazana. Kupaona također treba dezinfekciju. Fuge pune gljivica itd. Stan je takav nakon par godina nemara podstanara. Znači stan je teži slučaj. Molim vas ponude. Hvala
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 327
Poštovani, Naime, mi imamo dva poslovna prostora na istoj adresi. Jedan je ,41 m2, a drugi ,6 m2. Oba uredska prostora imaju po dva wc-a i kuhinju. Čišćenje u smislu održavanja bi nam bilo potrebno tri puta tjedno. Molila bih Vas cijenu Vaših usluga (ponudu) ili da me kontaktirate uSprečka 8 zagrebkoliko Vam je potrebno još informacija. Srdačan pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Hvar
Hvar
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 120
Poštovani, Stan se nalazi u starijoj kuci. Koristi se za odmor, te stoji zatvoren 10 meseci. Sastoji se od 4 sobe, kuhinje, kupatila i posebnog WCa. Potrebno je uklanjanje prašine i paučine sa zidova, podova, prozorskih okvira i nameštaja, te pranje prozora i sanitarija. Stan se u jesen ostavlja čist, tako da nema tvrdokornih nečistoća, masnoća i sl. Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 630
Poštovani, Luxury Apartments****, u Zagrebu, Pokornoga 1A. je u potražnji za novim partnerom za usluge čišćenja. Dakle, radi se o poslovnoj zgradi sa 10 i pripadajućim popratnim prostorijama, recepcijski WC, recepcija itd. Poslujemo kao aparthotel sa dnevnom uslugom čišćenja i pospremanja (dakle imamo pospremanja i generalna čišćenja) te su nam potrebne dvije čistačice svaki dan na 4 sata, jedna u periodu od 09:00 - 13:00 i druga u periodu od 10:00-14:00, svaki dan 7 dana u tjednu. (tako da bi trebala i treća osoba za pokrivanje slobodnih dana) Trenutni način suradnje sa servisom s kojim radimo je da su svi potrebni materijali osigurani od strane servisa (Kiehl sredstva za čišćenje, krpe, rukavice, kante, itd.) te imamo dugoročni ugovor te mjesečne fakture za isti te nam taj način funkcioniranja odgovara. Budući da smo luksuzni apartmani sa 4 zvjezdice, potreban nam je visoki nivo higijene, kao i reprezentativne osobe za čišćenje sa barem osnovnim znanjem engleskog jezika iz razloga što imamo dosta gostiju stranaca. VIše informacija o nama možete pronaći i na našoj web stranici: www.-apartments.hr Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu