Ocjene

5.0 / 5
INOX, ALU, metalne ograde
Matej P., Ploče
Koristili smo stranicu Trebam.hr u nekoliko prigoda i pokazala se od velike pomoći. Možemo ju samo preporučiti i drugima. Ovaj smo put trebali zamijeniti našu dotrajalu metalnu ogradu i opet smo bili zadivljeni brzim odgovorom Vaših izvođača. Ograda je instalirana profesionalno. Također, bili smo zadovoljni i sa cijenom.
5.0 / 5
INOX, ALU, metalne ograde
Lucija M., Glina
Naša metalna ograda izgleda SJAJNO! Dvojica izvođača su došli na mjesto gdje je planirana ograda. Ekipa od izvođača za ogradu kojeg smo odabrali napravila je odličan posao i sve je bilo brzo gotovo. Baš sam sretna što sam pronašla stranicu Trebam.hr.
5.0 / 5
INOX, ALU, metalne ograde
Sara O., Vodice
Mogu samo reći da sam oduševljena što sam pronašla Vašu web stranicu. Suprug i ja nismo imali sreće s izvođačima u posljednjih nekoliko godina, tako da možete zamisliti koliko smo bili jako uznemireni kad smo trebali postavljanje nove metalne ograde. Srećom, pronašli smo stranicu Trebam.hr i istog dana kada smo predali upit, kontaktirali su nas izvođači. Zaista sjajno! Samo postavljanje ograde bilo je brzo i sjajno odrađeno. Doista volimo našu ogradu.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.