6 ponuda za komarnike u Zadru s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Mirjana S. , Zagreb

Super ste! Brzo sam dobila ponudu za tri dvokrilna komarnika. Izvođač je bio izvrstan, ocjena je pet plus!

4,8
Ivana R. , Zagreb-Dubrava

Hvala Trebam.hr! Gospodin Pečnik je odradio ugradnju i montažu komarnika. Sve je ispalo super. Dogovor je ispoštovan do kraja.

5,0
Snježana F. , Varaždin

Trebam.hr mi je bio od velike pomoći. Jako sam zadovoljna izvođačem. Odmah je izašao na teren, sve izmjerio i u rekordnom roku postavio komarnike. Opet ću ga angažarati ukoliko bude potrebe. Povoljan je i brz. Preporučujem ga i drugima.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Nedavni upiti za komarnike

Komarnici

 • Broj komarnika: 3
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

radi se o rolo komarnicima bez ugradnje bijele boje, siva mreža. ugradili bi se u međuprostor između unutarnjih PVC prozora i vanjskih žaluzima koji je široke cca 20cm i omeđen ja sa kamenim blokovima. sve se nalazi u staroj adaptiranoj kući u mjestu Baška na otoku Krku. Odgovarala bi mi montaša bez bušenja kamenog međuzida. Dimebzije tri različita prozora su slijedeće i odnose se na svjetli otvor tog međuprostora uz napomenu da je otvor štoka unutarnjeg prozora manjih dimenzija za cca 5cm u širini i visini. <to je nažno radi mogućnosti ubacivanja rolo komarnikana mjesto. dimenzij su slijedeće: Na priloženim fotkama ja sada improvizirana mreža. Prozor 1: š71cm v 84.5cm Prozor 2: š70.5cm v80.5cm Prozor 3: Š 72cm v 84cm

Komarnici

 • Broj komarnika: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

90x , boja siva, komarnici se naručuju za balkonska vrata , pa bi molila ponudu za odredjene vrste komarnika ( npr. fiksni, klizni i harmo komarnik ). Komarnici su potrebni u sto kraćem roku . Jedna balkonska vrata imaju kliznu stijenu, a druga balkonska vrata se otvaraju klasično. 60x , boja siva ( rolo komarnik )

Rolete

 • Broj roleta: 12
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

prozor x - 2 kom (spojen u jedan), na 1 komarnik prozor x - 4 kom , (dva spojena u jedan) na 2 komarnik x i 60x (trokrilni prozor) 2 kom. 2 komarnika na manji dio 60x90 - 4 kom, 4 komarnika 80x balkonska vrata 80x balkonska vrata stolarija drvena tamno smeđe boje zanima me cijena za pvc rolete u bijeloj boji i alu rolete u boji komarnici fiksni hvala

Rolete

 • Broj roleta: 15
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, šaljem Vam dimenzije prozora da biste mi mogli poslati ponudu za rolete sa vanjskom kutijom. Dimenzije su u obliku širina x visina: prozor x = 7 komada prozor x = 2 komada prozor x = 2 komada prozor x = 1 komad prozor - x = 1 komad (2 rolete) prozor 78 x 58 = 1 komad balkonska vrata 60 - - 60 x - 1 komad (3 rolete) Također Vas molim da mi izračunate koliko bi koštale te rolete sa integriranim komarnicima, ako imate tu mogućnost. Srdačan pozdrav, Dravska 95a Kalinovac mob:

Komarnici

 • Broj komarnika: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Za stan u prizemlju trebam tri komarnika tamne boje za prozore dimenzije (otprilike, treba obaviti tocno mjerenje ): 1) x , 2) x cm, 3) x cm, Balkonska dvostruka vrata sa izlaskom na terasu:: x cm. Preferencija za rolo komarnice, a balkonska klizna komarna vrata ili plisirani komarnik.

Rolete

 • Broj roleta: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, želim na dvoje vrata na balkonu ugraditi rolete. Dimenzije vanjskog otvora su x88cm. Nema prostora za traku za podizanje roleta te bi stoga stavio elektromotor za podizanje i spuštanje roleta. Na vratima su dodani komarnici koje bi trebalo ostaviti za korištenje. Molim Vas ponudu za ovu opciju te za opciju s novim integriranim komarnicima.

Rolete

 • Broj roleta: 9
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim ponudu za izradu/ugradnju predprozorskih roleta. Montaža je na postojeću PVC stolariju. Lamele trebaju biti aluminijske (bijele boje) kao i kutije. U prilogu se nalazi skica (u mm) sa dimenzijama prozora na koji će se ugrađivati. Molim dvije ponude: -za rolete sa komarnicima (samo na prozorima (4 jednostruka i 1 dvostruki)- na 3 balkonska vrata-NE) - za rolete bez komarnika Mjesto ugradnje Dugo Selo. Molim iskazati cijenu za gotovinsko i kartično plaćanje (do 12 rata), okvirni rok isporuke/ugradnje i jamstveni rok za ugrađene rolete.

Komarnici

 • Broj komarnika: 5
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, broj i dimenzije prozora (širina x visina) 2 dvokrilna prozora (imaju rolete): Lijevo krilo dimenzije: v x š Desno krilo dimenzije: v x š 64,50 2 uska visoka prozora (bez roleta): V x š40 1 prozor na lodi (zapravo nije prozor vec samo rolete: V x š (Slike prozora su u prilogu) Naravno u milimetar bi izmjerila neka muska ruka,ja sam ovo sad samo da imate okvirne dimenzije :) trebate li montažu Da adresa montaže (poštanski broj) Avenija veceslava hiljevca 36a, 10 zagreb kada su Vam okvirno komarnici potrebni Mogu i cekat ako ce mi cijena biti niza,ne zuri mi se :)

Komarnici

 • Broj komarnika: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Potrebna mi je izmjera jer pišem iz Zagreba. Komarnici mi trebaju u Vodicama za apartmančić. Imam jedan dupli prozor ( komarnik sa mehanizmom za podizanje ) Jedan mali kupaonski prozor ( komarnik sa mehanizmom za podizanje ) Jedna dvokrilna vrata ( komarnik - harmonika ) dimenzije : * 0.50*0.50 *

Komarnici

 • Broj komarnika: 9
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

ugradnja na prozore sa roletama (postoji dodana vodilica) -molim ponude za fiksne i za rolo komarnike -* - 2 kom -* prozori bez roleta, fiksni komarnici -* -65*55 -*70 -*60 balkonska vrata (klasično bočno otvaranje komarnika) -* balkonska vrata (rolo komarnik) -* Više bi mi odgovarala pismena ponuda putem e-maila, ali u redu je ako me kontaktiraju putem telefona.