Ocjene

5 / 5
Garažna vrata
Dario R., Križevci
Ekipa je u potpunosti ispunila naša očekivanja. Odlična komunikacija prilikom prvog kontakta, davanja same ponude za kip garažna vrata do samog kraja montaže. Brzi, odgovori i djelovanje po našim zahtjevima. Drago mi je što sam se odlučio za Vas i preporučujem Vas svima.
5 / 5
Garažna vrata
Mila B., Pakrac
Već par godina odgađam izmjenu garažnih vrata, a onda odjednom sve je bilo gotovo za manje od mjesec dana. Stoga sam zahvalna ekipi Trebam.hr koja mi je preporučila ovog izvođača. Ne samo da je u potpunosti ispunio moja očekivanja, već me svojim iskustvom i znanjem potaknuo da ovo riješim što prije. Uz sve to moram istaknuti i vrlo realnu i povoljnu cijenu za sve što smo dobili, pa svakako zaslužujete pohvalu i moju otvorenu preporuku.
5 / 5
Garažna vrata
Tomislav P., Omiš
Veliko hvala ekipi Trebam.hr i gospodinu koji mi je izradio i montirao kip garažna vrata. Dugo sam razmišljao što učiniti, kome se obratiti i odgovor je došao sam po sebi, veoma jednostavno. Imao sam puno pitanja, gospodin je rekao da ne brinem i da će se on pobrinuti za sve. Bio sam malo skeptičan jer se ne razumijem u sve to, međutim kasnije, tijekom izrade i danas nakon što sam dobio konačni proizvod, shvaćam da nije bilo potrebe za pitanjima. Jednostavno; došli, napravili i kratko objasnili kako da se služim daljinskim i motorom. Ja sam prezadovoljan.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.