6 ponuda za kameni zid u Zadru s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Jasmin K. , Split

Jako marljiva ekipa koja je radila na izradi kamenih zidova oko kuće. Susjed ih je također anagažirao jer je i on bio oduševljen izgledom zidova i ljudima koji su radili na tome.

5,0
Magdalena T. , Osijek

Radili smo obnovu vikendice i sve što smo znali u vezi zidova je to što smo znali da želimo kamene zidove. Sreća pa smo se prepustili u ruke ovih iskusnih i stručnih majstora koji su nas vodili kroz cijeli proces, upoznali nas sa različitim vrstama kamena i pomogli pri odabiru.

5,0
Nina R. , Vukovar

Cijela ekipa je odlična. Sve je teklo glatko, bez zastoja. Ovi majstori su pravo osvježenje. Kameni zidovi izgledaju sjajno, a što je najvažnije zadržali smo autentičnost kuće.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Nedavni upiti za kamene zidove

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan! Poštovani zanima me cijena nad grobnog spomenika i okvir, sliku prilažem u datoteci. Grobno mjesto je jedno struko. Samo bih izbacila klupu koja je na slici. I zanima me kada bi mogli početi sa radom. Grobllje se nalazi u Kraljevec na Sutli. Unaprijed zahvaljujem. S poštovanjem lp

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Molimo da odmah vratite , makar u okviru male nadgrobne pločice Od našeg pok. Oca Franja a, čija adresa je Mate Balota 4,. Poreč.(otac od a i Zlatka a), kako bismo imali mogućnost donositi cvijeće i svijeće i to je ujedno naš zahtjev. Pošto ste ga bili makli bez našeg saznaja i suglasnosti, mimo vašeg pravilnika. To nije bilo u redu sa vaše strane i time ste nas obečastili i na osnovi čega naše pravo je podnijeti krivičnu prijavu protiv vas. riješite to tako da vratite u sklopu pločice u zidu (samo da nije previsoko za nas) i mir u kući vašoj.

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

UREDITI POSTOJEĆI MRAMORNI USPRAVNI MONOLIT I SLOVA NA NJEMU UČINITI VIDLJIVIMA, UKLESATI NA TAJ MONOLIT IME NOVOGA POKOJNIKA, JEDNOSTRUKU GROBNICU KLASIČNIH DIMENZIJA UREDITI , OBLOŽITI CRVBENSKASTIM MRAMOROM, POSTAVITI MANJU VERTIKALNU 0PLOČU OD ISTOG MRMAMORA ZA DVA IMENA, NA GLAVNOJ OPLOČI PREKO CIJELOG GROBA POSTAVITI MANJU KOJA SE SKLANJA I VRAĆA ZA POSTAVLJANJE URNE

Zidne i podne obloge

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Potrebna je 1 kuća sa samo kamenjem i spojevima ( četvornih metara), 2 kuće s izolacijom i kamenjem i spojevima ( četvornih metara + četvornih metara) skele jer postoje 2 etaže. Kupujemo kamenje (bunja) i uglove. Skele, izolacija (8cm), ljepilo i spoj od vas. Za radove bez izolacije plaćamo 26 eura/qm, za ostale kuće s izolacijom 46 eura/qm. Ne govorimo hrvatski, samo engleski ili njemački. Molimo pošaljite svoju ponudu putem e -pošte, pa ćemo je prevesti. Hvala vam.

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Grob je na Lovrincu, zemljani, na polju B. Dim groba oko cmxcm(sami mjerili izvana) Trebamo obzidati, te spomenik od materijala koji je postojan-npr brušeni kamen, mramor. Tako da ne ide plijesan i dr. Trebamo preporuku i savijet oko vrste kamena koji staviti. Točne izmjere, česticu i slike šaljem po dogovoru. Hvala.

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Planiram uskoro baki i dedi dati izradu spomenika. Ja bih uzela spomenik tipa kao ovaj na slici (s kamenčićima). možda stazu malo bolje urediti. Ako imate, molila bih vas ponudu ili bar neku okvirnu cijenu da znam kolike su cijene i rok isporuke s vaše strane. Radi se o groblju u Špišić Bukovici. Hvala unaprijed. Begić

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za izradu nadgrobnog spomenika na Markovom polju. Nemam posebne želje osim da bude svjetli uzorak granita. Molim ponudu za opciju 1 i 2 sa slika (sa i bez pokrivne ploče). Također me zanima koliku ulogu u cijeni igra jel natpisna ploča "nakošena" kao na slici 2. Rok izvedbe nije ograničen ali naravno bolje što prije. kontakt iza 16 h Unaprijed zahvaljujem!

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

groblje Osekovo -jednostruko grobno mjesto sa betoniranim okvirom (1,2 x 2 m okvirno) i inox križem. Treba izrada nadgrobne ploče, pokrovne ploče, bočnih obloga i staze oko groba. Po mogućnosti postojeći inox križ bi zadržali/ukomponirali u nadgrobnu ploču. Materijal izrade granit sivi , a zanima nas i cijena varijante sa kulir brušenim pločama.

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, nažalost pokopala sam oca, zbog covida. pa smo otkupili privatni ispražnjeni grob, jer je navodno jedino to bilo slobodno tamo. Nazalost dala sam punomoc da se to napravi u moje ime jer sam ja tad tek bila na putu za Krapinu pa mi sada tati iznad glave stoje tuđa imena, pa mi treba netko tko moze sutra izrezati plocu 60 x80 s njeogvim imenom i prezimenom godinom rodjenja i smrti te vjerskim obiljezem. taj jednostavni dizajn cemo posalti cim pristanete nam to napraviti sutra. Ako je to ikako moguce posaljite nam cijenu, dakle tanka, maramorna ploca koja bi se naljepila na postojecu. a nakon toga bi dizjnirali pravi trajni spomenik i sto se jos moze. MOLIM VAS JAVITE NAM SE HITNO!

Nadgrobni spomenik

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani molim Vas za ponudu uređenja dvojnog grobnog mjesta u Brdovcu kod Zaprešića. Na grobnom mjestu nalazi se betonski okvir. Trebalo bi na neki način jednostavno urediti betonski okvir (grob bi bio pokriven bijelim kamenčićima), napraviti malu nadgrobnu ploču (otprilike 80 x 60 cm) ugravirati križ, ime i prezime osobe od 15 slova i godine rođenja i smrti. Voljan sam razmisliti i o vašim prijedlozima. Hvala na trudu.