Ocjene

5 / 5
Web shop
Helena P., Rijeka
Vodim trgovinu odjećom oko šest godina i konačno sam odlučila izraditi web shop. Problem je u tome što ne znam puno o dizajnu web stranica pa sam se odlučila obratiti Trebam.hr. Vrlo sam sretna zbog toga jer sam dobila nekoliko sjajnih ponuda za izradu web shopa. Na kraju, odabrala sam jednu od tvrtki koje se bave dizajnom web stranica. Sara me nazvala samo dan nakon što sam predala upit na stranici Trebam.hr, bila je pristojna i dala mi je jako dobar savjet. Pripremila je za nekoliko mogućih rješenja za izradu web shopa i konzultirala se sa mnom koje je od njih najprikladnije. Hvala ti puno Sara!
5 / 5
Web shop
Nina J., Zagreb
Vrlo sam sretna s našim novim web shopom. Ekipa koja je radila na njemu bila je mlada i kreativna. Respektirala je moje želje te izradi web shopa doprinijela s mnogim sjajnim idejama za koje sam zamolila da ih implementiraju. Za mene, ključni faktor je bio njihov brzi odgovor.
5 / 5
Web shop
Zoran N., Karlovac
U samo dva dana dobio sam šest dobrih ponuda za izradu web shopa. Moram pohvaliti Trebam.hr jer sam od navedenih šest ponuda čak tri dobio samo nekoliko sati nakon što sam ispunio njihov online obrazac. Tvrtku koju sam odabrao bila je vrlo profesionalna i kreativna, a cijena prihvatljiva. Hvala!
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.