Hoće li vam uskoro trebati vodoinstalater? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Vodovodne instalacije
Prosječna cijena 125,00 kn/m2
Raspon cijena 100,00150,00 kn/m2

Ovo je ukupna cijena kompletne vodovodne instalacije za rad i materijal. Uključuje vodovodne instalacije za WC školjku, umivaonik, kadu ili tuš kadu, perilicu rublja i kompletnu izvedbu odvodne instalacije. Montaža sanitarne opreme nije uključena u cijenu. Vodovodne instalacije bit će potrebno platiti između 100,00 kn/m2 i 150,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Izmjena vodovodnih instalacija
Prosječna cijena 150,00 kn/m2
Raspon cijena 100,00200,00 kn/m2

Cijena uključuje demontažu starih i postavljanje novih vodovodnih instalacija (materijal + radovi). Ovisi o duljini cijevi, složenosti situacije i ugrađenim materijalima. Izmjenu vodovodnih instalacija ćete u prosjeku platiti 150,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Odštopavanje odvoda
Prosječna cijena 500,00 kn/intervenciju
Raspon cijena 400,00600,00 kn/intervenciju

Začepljeni odvod je odvod kroz koji voda više ne može glatko prolaziti. U slučaju jako začepljenih odvoda ili odvoda koji se i dalje začepljuju i zato zahtijevaju temeljite popravke, trebat će vam pomoć vodoinstalatera. Cijena odštopavanja odvoda ovisi o složenosti situacije i vremenu koje će vodoinstalater potrošiti. Za odštopvanje odvoda ćete platiti od 400,00 kn/intervenciju do 600,00 kn/intervenciju.

Zatraži ponude!
Montaža sanitarne opreme
Prosječna cijena 225,00 kn/element
Raspon cijena 150,00300,00 kn/element

Riječ je o cijeni koju će vam vodoinstalater naplatiti za ugradnju sanitarnih elemenata kao što su umivaonik s ormarićem, WC školjka i vodokotlić, kada ili tuš kada. Montaža sanitarne opreme košta u prosjeku 225,00 kn/element.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za vodoinstalatere

Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Karlobag
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Riječ je o apartmanu na moru u blizini Karlobaga (Ribarica). Apartman se nalazi u prizemlju te se na plafonu u jednoj od soba javlja mokra fleka, odnosno kapanje vode. Iznad apartmana se nalaze još dvije etaže + tavan. S obzirom da se kapanje javlja dan nakon obilne kiše, a susjedi iznad su vršili adaptacije pretpostavljamo da je jedan od oluka u zidu začepljen te da dolazi do curenja nakon što se vertikala istog napuni vodom. Također, sa obzirom da nismo % sigurni o uzroku nam je za početak potrebna dijagnoza uzroka curenja kako bi sa susjedima dogovorili sanaciju. Pristup ostalim stanovima imamo. Lijep pozdrav
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Dugo Selo
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Za 3 mjeseca predviđena je izgradnja obiteljske kuće u Dugom Selu. Ovim putem molim za dostavljanje ponuda glede ugradnje svih vodnih instalacija sukladno dokumentaciji u privitku. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno me nazovete na kontakte navedene u ovome obrascu. Potrebno je napomenuti kako će se kuća spajati na gradsku vodovodnu mrežu iako je u dokumentaciji predviđen bunar kao izvor vode. Unaprijed HVALA,
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stan je na katu i zimus je procurila cijev kod ventila ispod kade (te je na donji stan procurilo na plafon), to smo zasilikonirali i to sada drži vodu. Zanima me koliko bi došlo i koliko bi trajali radovi, da se skine kada, postavi tuš kabina i promjeni cijev kako bi krenula s adaptacijom kupaone. Molim ponudu, Hvala.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Otvaram samoposlužnu praonicu rublja. Potrebno je napraviti pripremu za 4 perilice rublja. Vodu i odvod potrebno dovuć iz wc-a do glavne prostorije. Cijevi do glavne prostorije vući pod zemljom a na zidu instalaciju složiti nadžbukno. Potrebno složiti 4x2 pipe za hladnu vodu i 4x odvod. U privitku uputa za pripremu. Perilice se nalaze jedna do druge. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Poštovani, u kući imamo procurjevanje vanjske vrtne pipe. Unutar kuće je njegov pripadajući ventil koji služi za zatvaranje-otvaranje, a koji je potrebno promijeniti jer se ne može potpuno zatvoriti. Uz to potrebno je zamijeniti i glavni ventil koji otvara-zatvara vodu u kući, a koji se također nalazi u kući.Možete li mi reći okvirnu cijenu i mogućnost dolaska što prije.Hvala.Lp,
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Osijek
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stan na Sjenjaku br.9 na 7. katu u Osijeku. Zbog renoviranja cijelog stana potrebna je zamjena svih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi u kupatilu, wc-u i kuhinji te je potrebna ugradnja podžbuknog vodokotlića. Kupatilo: izvod za tuš kabinu, lavabo i perilicu rublja. WC: izvod za podžbukni vodokotlić, wc školjku, mali lavabo i el.bojler Kuhinja: izvod za sudoper i perilicu suđa Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Zlarin
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam postavljanje vodovodnih instalacija u kuću - kupaona i kuhinja u prizemlju. Ovaj tjedan se betonira suha deka, a instalacije bi trebalo postaviti između 19. i 26. travnja. Kupaonske bi trebalo odvode uštemati u deku, a cijevi za vodu provući kroz estrih. Izlaz odvoda iz kuhinje i kupaone će biti pripremljeni prije betoniranja suhe deke. Lokacija: otok Zlarin. Molim ponudu. Hvala.
Šibenik
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
POŠTOVANI U STARU KUĆU PROŠIRILI SMO NOVU SA PRIZEMLJEM,PRVIM KATOM I VISOKIM POTKROVLJEM.MISLILI SMO SPOJITI VODU IZ STARE KUĆE S TIM DA BI U PRIZEMLJU NAPRAVILI APARTMAN ŠTO ZNAČI PRIKLJUČAK ZA VODU U KUHINJI I KUPATILU.PRVI KAT KUHINJA I MALI WC.DRUGI KAT KUPATILO. Prizemlje - apartman, 30 m2, prije nego srušimo zid htjeli bi se posavjetovati s majstorem. Ide wc, tuš, školjka, lavandin i priključak za mini kužinu. 1 kat. - wc školjka i lavandin na 1 katu 2 kat. - kupatilo, wc, kada, lavandin Mjesto Jadrtovac
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Opatija
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za servis cijevi i instalacije vode ispred kuće u dvorištu. Ne znam u čemu je problem, možda treba zamijeniti pipu a možda je cijev pukla. Slika u privitku. Nalazim se u Stochollmu i dolazim u Opatiju 16.-23.4 kada biste mogli doći pogledati o čemu je riječ. Hvala.
Karlovac
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, od kuce udaljen saht cca 25m, potrebno postaviti odvod i dovod do kuce. Mi bi sami iskopali rupu kroz dvoriste, znaci vasa samo postava. U prizemlju treba provuci vodu za kuhinju, i u potkrovlju iznad kuhinje provuci vodu za kupaonu te postaviti kadu, skoljku, umivaonik. Lijep pozdrav