Venecijaneri
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00250,00 kn/m2

Primjeri upita

Rijeka
Broj grilja: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas za Ponude grilja u tamnosmedoj boji ( opcije alu i pvc ) sljedećih dimenzija okna: 4 kom x 2 kom 90x 1 kom 90 x 1 kom 90 x ( 1 vrata ) 1 kom x ( dvokrilna vrata ). - s posebno navedenom cijenom ugradnje U privitku dostavljam slike okna ( i zeljenu boju /vrstu grilje: ) Unaprijed zahvalna, s postovanjem, Masovcic
Sjenila, Tende
Betina
Broj tenda: 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim vas za ponudu za izradu vertikalnih tendi, kao vertikalna zaštita od sunca na zidanoj, nadkrivenoj terasi. Tende bi bile između zidanih stubova, ugrađene u strop, tako, da se mogu zarolati (ručno). Tende treba kada se spuste pričvrstiti na ogradu zbog vjetra. Potrebno je da se razvlače od gore prema dolje s roll sistemom. Visina od stropa do ograde je cm. Dimenzije otvora su: 1. cm dužine i cm visine od stropa do ograde 2. cm dužine i cm visine od stropa do ograde 3. cm dužine i cm visine od stropa do ograde Lokacija izrade je na otoku Murteru.
Sjenila, Grilje
Novigrad-Cittanova
Broj grilja: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam ugrađene PVC prozore sada bih htio skinuti stare željezne grilje te ugraditi nove. Imam 3 prozora te dimenzije i slike prilažem u nastavku. Zanima me cijena sa skidanjem starih i ugradnjom novih. 2 puta cm *cm 1puta 88cm*68cm Male grilje nemoraju biti duple, mogu se otvarati s jedne strane, bilo koje. Hvala, Lp
Zagreb
Broj roleta: 2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, želim na dvoje vrata na balkonu ugraditi rolete. Dimenzije vanjskog otvora su x88cm. Nema prostora za traku za podizanje roleta te bi stoga stavio elektromotor za podizanje i spuštanje roleta. Na vratima su dodani komarnici koje bi trebalo ostaviti za korištenje. Molim Vas ponudu za ovu opciju te za opciju s novim integriranim komarnicima.
Osijek
Broj tenda: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas ponudu za zatvaranje terase obiteljske kuće u Osijeku. Terasu bi zatvorili u prozirnu PVC foliju sa minimalnim obrubom. Dimenzije polja su slijedeće : ( širina x visina u cm ) x cm x cm x cm x cm U zadnje polje je potrebno ugraditi otklopna vrata. Slike terase kao i primjeri u privitku.
Sjenila, Rolete
Dugo Selo
Broj roleta: 21
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
x- 3kom x-5 kom x- 1kom x- 1kom x- 1kom x80- 1kom x80-2kom 90x80- 2kom Balkonska vrata 90x- 2kom x- 2kom x- 1kom Interesiraju me aluminijske rolete,u smeđoj boji. iInače radi se o obiteljskoj kući na koju je montirana drvena stolarija(industrogradnja)i momentalno su na postojećem objektu grilje koje bi zamijenio roletama
Orebić
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, U potrazi sam 2 tende za terasu 3 m sirine sa 2,5 m ispusta. Montaza na zid/fasadu. I k tome 2 sjenila velicine sirina 3 x 2 m sa mogucnoscu vezanja na duzim stranama na 3 mjesta. Aluminij i da ne hrdja. Platno sa bijelo plavim prugama Dostava i montaza u Orebic Postovani za dodatne informacije molim kontakt SAMO preko maila.
Zagreb
Broj rolo sjenila: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Rolo sjenila trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). Materijal je PVC stolarija. Na slici su stari roloi koje sam dobio pri kupovini stana, a izrazito su nekvalitetni. Odlučio sam da sam za roloe jedino ako je mehanizam povlačenja kvalitetan. (Prijašnje špage su se stalno trgale). Otvoren sam za razne mogućnost, a umjesto roloa u obzir bi dolazile i trakaste zavjese, u kojem slučaju je možda dovoljan 1 mehanizam (a ne 3).
Zagreb
Broj unutarnjih žaluzina: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Žaluzine ili venecijanere trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). PVC stolarija. Otvoren sam za razne mogućnost, no vjerojatno bi najpraktičnije bilo horizontalno povlačenje, u kojem slučaju je dovoljan 1 venecijaner
Sjenila, Rolete
Grubišno Polje
Broj roleta: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prozori su drveni. Širina okvira uokolo širine cca 6cm. Postavljena i završena toplinska fasada . Tri prozora su dimenzija: cm (širina) , cm (visina) , tj. dimenzije otvora za prozor od fasade do fasade horizontalno i vertikalno. Jedan prozor je dimenzija : cm xcm Boja roleta bijela ili braon. Molim ponudu sa ugradnjom i bez ugradnje.Kutija i vodilice od aluminija , a lamele aluminij ili plastika.