Venecijaneri
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00 – 250,00 kn/m2

Primjeri upita

Dugopolje
Broj komarnika: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
3 rolo komarnika dimenzija 87× cm ili fiksna ovisno o razlici u cjeni 1 fiksni komarnik dimenzija 47×81 cm 1 rolo ili na bočno otvaranje komarnik dimenzija 80× cm 1 rolo ili na bočno otvaranje komarnik dimenzija 87× cm Na objektu su postojeći PVC zatvori. Bijele boje Molim vas ponudu sa uključenom cijenom sa i bez ugradnje.
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Susedgrad
Broj komarnika: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Od fasade do fasade cm - ,5cm širina ,5 do - na sredini visina vidi slike Molim ponudu za Rolo i za fiksni komarnik radi veće dimenzije. Ne mora se često skidati, ali mora postojati mogućnost kako bi se mogla održavati drvena stolarija. Preferiramo Rolo, ili fiksni ako je velika razlika u cijeni. Slobodno me kontaktirajte za eventualna pitanja. Hvala!
Zagreb
Broj vanjskih žaluzina: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ugradnja žaluzina na balkonu 1. 1 x cm x cm 2. 1 x cm x c Ove dvoje žaluzine se dodiruju pod pravim kutom. Dižu se i spuštaju električnim putem. ___________________________________________________________________________________________ Ugradnja žaluzina na kutnom prozoru 1. 1 x cm x cm 2. 1 x 80cm x cm Ove dvoje žaluzine se dodiruju pod pravim kutom. Dižu se i spuštaju također električnim putem ___________________________________________________________________________________________________
Sjenila, Sjenila - Osijek
Osijek
Broj tenda: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
potrebna zaštita balkona - terase djelomično od padalina, sunca i golubova. širina terase je 2,61 m a dužina 5m- na širinu ugraditi prozor, te s desne strane /što će ujedno tvoriti kut s linijom dužine terase/ ugraditi fixne plohe širine cca 50 do 70 cm i jedna takva ploha iste širine na kraju dužine terase. Prostor između razmišljam zaštititi tendom ili prozračnom lako pomičnom zavjesom ili rolom.za prozor i ovaj dio plastične konstrukcije, molim orijentacijsku cijenu.
Zagreb
Broj komarnika: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas ponudu za izradu i ugradnju dva komarnika za dvije lođe, na lokaciji ZG-Maksimir, bijeli okviri, prema dimenzijama na slikama u prilogu. Molim Vas i pojašnjenje/savjet/preporuku da li odabrati rolo ili plise komarnike? Na lođi sa slike "i" je metalna ograda, ovdje bih molio da se donji dio zatvori s unutarnje strane ograde sa lexanom ili slično (primjer u prilogu). Unaprijed hvala, LP
Slavonski Brod
Broj roleta: 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, prema dogovoru šaljem dimenzije prozora i balkonskih vrata. Dječja soba- vrata 76* stakl. stijena * Kuhinja- prozor * Trpezarija- vrata balk. 76* prozor 76* Dnevna soba- balk. vrata 76* stijena * Boja bijela.. Postoji mogućnost popravka ili ugradnje novih roleta, ovisno o cijeni. Lp,
Sjenila, Rolete
Viškovo
Broj roleta: 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
ponudu!  1. širina× visina 2. širina× visina 3. širina× visina 4. širina× visina 5. širina× visina 6. širina× visina 7. širina× visina( ovdje su znaci 3 prozora u ovoj širini, i htjeli bi napraviti 3 rolete, znaci otprilike jedan prozor je ) 8. 46 širina× 66 visina 9. 89 širina× visina 10. 87 širina× visina Boja siva.
Sjenila, Rolete - Zagreb
Zagreb
Broj roleta: 13
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Aluminij, vanjska nadprozorska ugradnja, antracit. Radi se o montažnoj niskoenergetskoj obiteljskoj kući u fazi projektiranja u Zagrebu. Ukoliko je moguće molim posebno navesti cijenu za ugradnju upravljanja putem elektro motora po prozoru, sa i bez daljinskog upravljanja. Za dodatne informacije i detalje dostupan sam na mail ili mob. Hvala. Lijepi pozdrav,
Zagreb
Broj komarnika: 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. varijanta ponude su klizni , montiraju se ispred roleta 3 KOMARNIKA SU ZA PROZORE A DIMENZIJE SU V X Š u cm - X ; X 74 i X 75 ( gore dolje ) . 2 KOMARNIKA SU ZA VRATA A DIMENZIJE OTVORA SU X 84 cm , , 1 OD KOMARNIKA SE OTVARA GORE -DOLJE A DRUGI LIJEVO- DESNO 2. varijanta ponude su 4 fiksna komarnika ( ukoliko postoji mogućnost ugradnje između rolete i prozora gdje ima 2,3 cm prostora za ugradnju . Dimenzije su u tom slučaju x , x 66 , x 67 i x 76 cm , a 5. komarnik bi bio zadnji iz prve varijante otvaranje lijevo - desno x 84 cm . Stan je u Kustošiji u Zagrebu .
Sjenila, Sjenila - Split
Split
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Balkon je dug 6 m, (južni)ako može u ponudi dvije opcije ; na daljinsko upravljanje i ručno. Platno da bude 80 UV zaštita, boje najvjerojatnije jednobojna, neka svjetlija. Ako nam ponuda bude prihvatljiva, imamo još jedan balkon također dug 6 m.pa bismo možda i tu stavili isto tendu.(zapadni) Napominjem da bismo za južni balkon trebali neku možda "rolo" tendu s obje stane: istočna 1,5 m, a zapadna 3 m dužine balkona. Za zapadni balkon bi trebala samo jedno "rolo" tenda od 1,5 m dužine balkona. Mislim da su to okvirne mjere, jer bi trebao netko stručniji to napraviti.