Venecijaneri
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00 – 250,00 kn/m2

Primjeri upita

Sjenila, Sjenila - Split
Split
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Širina tende, cca 3 metra, izvlačenje prema preporuci, mehanizam - lanac. Montaža na 3. i 4. kat stambene zgrade na Žnjanu. Boja: dogovorimo naknadno prema standardu zgrade - varijacija plavo bijelih pruga. Prema vašoj preporuci koji tip konstrukcije je dobar za ovo područje gdje znamo da ima udara vjetra. Lp
Zagreb
Broj unutarnjih žaluzina: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebao bih 2 plisirana sjenila za 1 prozor (75x90) i 1 balkonska vrata (59x). Plisirana sjenila bi trebala isključivo prekrivati samo staklenu površinu kako montažni dio ne bi virio izvan gabarita samih prozora i vrata zbog ograničenog prostora prilikom otvaranja prozora/vrata (ugradnaj u staklenu letvicu). Potrebno bi bilo da sjenila imaju funkciju zaštite od sunca, funkciju djelomičnog zatamnjivanja, kao i funkciju zaštite od pogleda (osobito kada je vani noć). Boju sjenila još nisam odredio, ali svakako neka svjetlija varijanta, izbor boje nakon uvida u sve dezene. Izvedba poput primjera na priloženim slikama.
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Dubrava
Broj komarnika: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, lijep pozdrav. Molila bih vas jednu okvirnu informaciju. Naime, raspitujemo se za cijene komarnika. U pitanju su prozori raznih dimenzija jer se radi o podrumu kuce. Zanima me radite li fiksne komarnike po mjeri, kako se krecu cijene, postavljate li ih i sve ostale info ako nešto više trebamo znati. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Sjenila, Sjenila
Zagreb
Broj rolo sjenila: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan, Zanima me ugradnja vanjskih rolo screen sjenila na balkonu. Širina otvora na balkonu je cca. cm, pa me zanima sjenilo dimenzija cca 2xcm. Da li mi možete dati informacije o: - Cijeni izrade I ugradnje sjenila - Da li dolazite na izmjeru I u kojem roku? - Koje je vrijeme čekanja na ugradnju?
Sjenila, Sjenila
Zagreb-Novi Zagreb
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, koja bi bila cijena za dvije balkonske tende, Isto tako i za rolo balkonsko sjenilo ukoliko ih imate u ponudi. Jedna širine cm visine cm i druga tenda/rolo sjenilo širine visine cm. Koliko bi koštalo postavljanje te koliko se otprilike čeka na isporuku? Hvala. Lp
Sjenila, Tende - Split
Split
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Duljina loggie 8m, odjeljena željeznim stupom na pola. Trebam 2 tende sa vodilicom koja je montirana na pola visine od rukohvata ograde do stropa/tende tako da kad je maksimalno izvučena tenda se naslanja na rukohvat i potpuno zatvori loggiu. Boja kompinavija modre i bijele, vertikalne rige po mogućnosti.
Sjenila, Tende - Pakrac
Pakrac
Broj tenda: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam prepravak postojeće balkonske tende. Nakon energetske obnove zgrade, vertikalna tenda ne može stati dok se ne suzi mehanizam i platno. Budući da je tenda novija i kvalitetna, a firma koja ju je montirala se ugasila, trebam uslugu prepravka i montažu. Dakle, dimenzije balkona/ tende treba utvrditi, odvesti tendu na prepravak te vratiti i montirati Molim da dostavite ponude.
Zagreb
Broj vanjskih žaluzina: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Vanjske aluminijske žaluzine na lođi. Širina traka 50-60 mm, boja aluminija (sivo srebrna). Veličina 1,74 mx1,95m -2 kom. Postava na čeličnu sajlu. Pokretanje i dizanje na štap i špagu. Kao postojeća prema slici u privitku. Eventualno ponuditi popravak postojećih žaluzina : zamjena sajli, promjena špaga za podizanje i novi štapovi za regulaciju
Sjenila, Rolete
Ogulin
Broj roleta: 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molimo za ponudu samo za aluminijski plašt rolete. Mehanizam i kutije su postojeći. Radimo zamjenu postojećeg plasticnog plašta koji je izblijedio. Trebamo 8 roleta i to u dimenzijama: × × ×95 × x × x 65× Ugradnju bi izvršili sami. Boja je tamno smeđa . Dostavljam slike postojećih u privitku.
Sjenila, Rolete
Zagreb-Susedgrad
Broj roleta: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zainteresirani smo za drvene roletne koje bi stavili na prozore vrtne terase s unutarnje strane. Radi se o četiri prozora + da su dva klizno otvaranje (sredina). Prozori su standarne veličine. Svakako mogu poslati izmjeru kao i sliku prozora. Zanimaju me okvirne cijene, kao i postupak (treba li Vaša izmjera, koliko se čeka). Zanima nas boja trešnje, orah...uglavnom tamnije drvo. Hvala puno,