Žaluzine
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 170,00 kn/m2
Raspon cijena 40,00300,00 kn/m2

Primjeri upita

Dugopolje
Broj grilja: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan, trebala bi na već postojeći prozor ugraditi grilje i komarice. boja bijela, po mogućnosti kao što su već na ostatku kuće.slike prozora i primjer grilje u prilogu. molim vas ponudite najsličnije grilje ovima sa slika.dimenzije prozora cca x. Ako je moguća komunikacija preko e-maila bilo bi bolje, ako ne može i na ovaj broj.
Samobor
Broj vanjskih žaluzina: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda za vanjske žaluzine za prozore, na obiteljskoj kući u Samoboru. Vanjske dimenzije otvora i broj otvora su sljedeći /cm/ : 1. x , 4 kom 2. x , 1 kom 3. x , 1 kom Otvori pod brojem 2. i 3. su radi velike širine trenutno podijeljeni na dvije žaluzine (2/3 + 1/3 širine), što vjerujem da bi bilo dobro i s novim žaluzinama.
Sjenila, Rolete
Lekenik
Broj roleta: 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Klizna stijena x puta 6 kom x 24 komada.sa elektro motorom.k ns daljinski .ugradbene rolera.bez ugradnje alu plast antrazit.vanjska moze unutarnja boja bjela..?? Cjena hvala na ponudu unaprijed jod 2 projekta budu ako mi napravite dobru ponudu..stolarija je iz njemačke ugradnja na obali blizu mora.
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Sloboština
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim ponudu za izradu horizontalnih, harmonika komarnika za balkonska vrata dimenzija 84x cm. Pvc stolarija ima predviđene utore za ugradnju komarnika između vrata i roleta. Ukoliko je ponuda korektna, iste bi ugradilo još tri susjeda. Dodatno molim ponudu i za komarnik dimenzija xcm u kompletu s ovim prvim (ako mi je prihvatljivo ugradio bih odmah oba). Lokacija ugradnje je Zagreb, ulica Karla Metikoša 3-11. U privitku šaljem nekoliko slika balkonskih vrata. Unaprijed zahvaljujem,. Pozdrav,
Pula
Broj roleta: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim Vas ponudu za zamjenu postojećih roleti novim PVC u sivoj i smeđoj boji. Molim ponudu za rolete s mogućnošću izbačaja. Postojeće kutije smještene su na unutarnjim zidovima i njih ne bi mijenjali. U nastavku popis za zamjenu. Veličina prozora/vrata (visina x širina komada 75 x 74 1 75 x 75 1 x 2 x 75 2 x 3
Zagreb
Broj tenda: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim Vas ponudu za tendu u Zagrebu, Maksimir, prema sljedećim specifikacijama: RAVNA ZGLOBNA TENDA ZA TERASU U prilogu je slika terase koja je djelomično natkrivena gornjim katom (cca x cm) i od te točke bi išla tenda također širine cm. Terasa je duga cca cm (natkriveni dio cm). Kolika je moguća dužina tende (izbačaja) s obzirom na mogućnost raspona za širinu od cm? Ponuda za električni pogon sa senzorima za vjetar, kišu i sunce (i varijanta bez senzora). Rokovi isporuke? Poželjno u drugoj polovici kolovoza ( to je manje od 1 mjesec, pa sam niže odabrala odmah iako nije odmah) Načini plaćanja?
Zagreb
Broj vanjskih žaluzina: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim Vas ponudu za vanjske žaluzine u Zagrebu, Maksimir, prema sljedećim specifikacijama: U prilogu su slike gornjeg kata koji ima bijele vanjske žaluzine (slika gornjeg kata prije i poslije postavljanja žaluzina) U prilogu su slike donjeg kata za koji tražim ponudu također za iste takve bijele žaluzine, dimenzije prozora cca x cm, električni pogon. Montaža poželjna u drugoj polovici kolovoza (najkasnije početak rujna).
Sjenila, Komarnici
Ližnjan
Broj komarnika: 11
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim Vas ponudu za rolo komarnike. Opcija ponude sa i bez ugradnje. Boja okvira bijela. Boja mrežice bijela ili siva. Dimenzije (ŠxV): ,5x kom 1 97,5x kom 5 95,5x kom 2 80x98 kom 1 67,5x98 kom 1 68,5x97,5 kom 1 Objekt se nalazi u Ližnjanu - Smiljevac Ližnjanska bb. Pozdrav
Sjenila, Komarnici
Opatija
Broj komarnika: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
treba nam komarnik - klizači za drsna vrata xcm. najbolje bi bilo da se vidi na mjestu kako izgleda in kakav model bi odgovarao. naslov; Šetalište Carmen Sylve 28 Opatija ta tjedan mi je čerka na odmoru tako da se može pogledati samo mi javite kad možete ako sete zainteresovani,
Križevci
Broj komarnika: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
ugradnja na prozore sa roletama (postoji dodana vodilica) -molim ponude za fiksne i za rolo komarnike -* - 2 kom -* prozori bez roleta, fiksni komarnici -* -65*55 -*70 -*60 balkonska vrata (klasično bočno otvaranje komarnika) -* balkonska vrata (rolo komarnik) -* Više bi mi odgovarala pismena ponuda putem e-maila, ali u redu je ako me kontaktiraju putem telefona.