Ugradbeni ormar
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 975,00 kn/m2
Raspon cijena 750,00 – 1.200,00 kn/m2

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Kutina
Kutina
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih ugradbeni ormar sa radnim stolom. Radim djevojčici sobu. Širina rupe gdje bi išao ormar je cm, dubina 73 ,a visina cm. Znači dvokrilni ormar sa kliznim vratima na jednoj strani, na drugoj radni stol iznad kojeg bi bio element za knjige i stvari. Bijela boja, visoki sjaj. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna je izrada kuhinje po mjeri u obliku slova L (desni) dimenzije 1,95 *1,25 m. Duža strana sastojala bi se od ladičara,uske ugradbene perilice za suđe (40 cm),ormarića od 50-60 cm (sudoper iznad)....desni kutni element te desno ugradbeni štednjak! Gornji elementi po dogovoru, jedan stakleni od 60 cm,jedan zatvoreni od 60 cm,jedan zatvoreni od 30 cm. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Split
Split
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebam tri ugradbena ormara .1. sobni cca **65, iveral bjeli ,sa kliznim vratnicama , kombinacija iveral , ogledalo, aluminiski okviri , H profili , korpus podjelljen malo viseće , malo police. 2. u hodniku između 2 zida **65, isto samo vratnice kombinacija iveral sjajni i mutno staklo , bjelo , korpus isti . 3. na lođi između dva zida , korpus na nogicama, bjeli iveral, police i viseće, vratnice vlago otporne **70. Ponuda za kupaonski ormarić *90*65 od bjelog iverala , sa vratnicama od medijapana, u koji se ugrađuje lavandin. Ormarić je od tri djela, lijeva vratnica cca65cm , a ispod je veš mašina , sredina cca50cm , maska / 25cm/ i dvije ladicepo 25cm, desna vratnica su police 3 i prostor za korpu za veš.Na ormariću je mramorna ploča. korpus ne mora imati leđa. Interesira me da li dolazite uzimat mjere, i načine plaćanja, zahvaljujem , M
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Dužina kuhinje 3m, uključuje ; ugradbenu pećnicu, ploču za kuhanje, sudoper sa jednom rupom i produžetkom, ugradbena perilica za suđe i teleskopska napa te samostalan frižider, U sklopu kuhinje je ormar u kojem će se nalaziti bojler, veš mašina i ugradbena mikrovalna. Visina doljnjih elemenata sa ugradbenom pločom je 90 cm, razmak između gornjih i doljnjih elemenata je 70 cm, gornji elementi idu do vrha, a jedan element je sa staklom. U dodatku prilažemo skicu kuhinje. Napomena: dimenzije prije izrade je potrebno provjeriti na licu mjesta. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam ponudu za kuhinju po mjeri. Materijal za izradu bi bio medijapan lak mat u bijeloj boji sa 3 vratnice u sivo-plavoj boji istog materijala. Obavezno blumovi sistemi. Kutni element sa izvlacnim sistemom koji se rotira... Ploca od keroka u imitaciji karara mramora. Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Lp Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi ormar za garderobu da dosta toga može stati. Potkrovlje - oko 2 metra je prostor u koji bi išao ormar (širina), visina je preko 3 metra,dubina nije ograničena. Problem: škripi pod, nije neravan u smislu da ima rupe, ali vjerojatno nije najkvalitetniji . Ja sam razmišljala da stavimo širu bazu s ladicama i na to - ormar nešto uži, tako da bude stabilnije kao rješenje za pod. Svakako bih trebala Vaš savjet. Hvala
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih ugradbeni ormar visine cm, širine cm te dubine 60 cm. U prilogu šaljem skicu unutrašnjosti ormara kako je zamišljena sa dimenzijama te sliku prostora u stanu gdje bi ormar bio smješten. Plavo na skici su zamišljene police, a zeleno dio za vješanje odjeće. Ukoliko su potrebni još neki detalji slobodno me kontaktirajte. Srdačan pozdrav, / 02 85
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam kuhinju po mjeri dužine 3,5m u nizu, jednako gornjih i donjih elemenata, da bude ugradbena pećnica i ploča te sudoper. Htjela bih da počne sa sudoperom i skroz desno da bude frižider, ne bih ugradbeni, zatim bih zaseban element na izvlačenje gdje bi bile police za hranu, police za ostavu, neka bude jedna rupa za ručke na elementima i ne bih visoki sjaj, bolje da bude matirana, prljavo bijelo ili sivo. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, renoviramo stan i potrebna je izrada kuhinje u slovo L dimenzija 2mx3m , gornji elementi na oba zida ( visoki do plafona); odvod/dovod vode je na stranici duljine 2m. Trebat ću i namještaj za cijeli stan ( kuhinja, kupaona,spavaća soba i dnevni boravak) po uzoru na slike u prilogu. Hvala
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Vis
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani Projekt je kuhinja po mjeri na U. Dimenzije donjih elemenata su 2x2x1,90 m standardne dubine i visine. Elementi 2x2 se nalaze uza zid, a element dužine 1,90 se nadovezuje, no stražnji dio gleda prema dnevnom boravku te je na toj strani potrebna izvedba šanka. Frižider je samostojeći tako da je potrebna ugradnja pećnice, ploče za kuhanje i kutnog sudopera. Ladice 4 kom širine 0,60 cm.(ispod prozora-prostor vidljiv na slici) Zidni elementi su dužine 2 m, visine 0,80 m dubine 0,35m sa ugradbenom napom. Elementi gornji i donji tj fronte su minimalističkog izgleda bez otvorenih polica i stakala, ručkice inox vodoravne. Soft close za fronte i ladice. . Materijal radne površine i korpusa srednje kvalitete, no fronte MDF (crne mat) po mogućnosti bojani. Obzirom da se radi o projektu na otoku (Vis), smještaj i hrana tokom mjerenja i izvedbe osigurani. Molim ponudu, Hvala.