Suhi estrih s gipsanim pločama
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 150,00 kn/m2
Raspon cijena 130,00170,00 kn/m2

Primjeri upita

Zagreb
Okvirna površina podova: 60 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je u potkrovlju, na sedmom katu, prošla glazura je razbijena do deke. Potrebno je položiti stiropor (ili koja god je najbolja zvučna izolacija), i napraviti glazuru na cca 56 kvadrata stana, i 4 kvadrata otvorene loggie. S obzirom da deka nije skroz ravna, na nekim mjestima će stati 0 ili 1 cm izolacije, a na nekima 3cm... Najbolje vrijeme za početak rada je za mjesec dana.
Poreč (Parenzo)
Okvirna površina podova (u m2): 541
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Estrih Dobava materijala i izrada "plivajućeg" cementnog estriha debljine d=5 cm u unutarnjim prostorima prizemlja i kata. Estrih dilatirati od zidova stiroporom d= 2 cm te armirati propilenskim mikrovlaknima. U cijenu uključeni rad i materijal. Po završetku radova čišćenje svih onečišćenih površina, pogotovo podova. Obračun po razvijenoj površini: 3.1. Cementni estrih s podnim grijanjem d=5 cm - PRIZEMLJE m2 ,00 3.2. Cementni estrih s podnim grijanjem d=5 cm - KAT m2 95,50 Radi se o rekonstrukciji i dogradnji objekta Dječjeg vrtića u Žbandaju - kraj Poreča Molimo vašu ponudu i kontakt radi dodatnih pojašnjenja.
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 23
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je napraviti novu glazuru u kuhinji, wc-u, kupaoni, špajzi i na 2 balkona do razine postojećeg estriha. Ako je potrebno iznivelirati kompletnu podlogu (75m2) i pripremiti sve za keramiku i parket. Moguće ugovaranje dodatnih radova poput ugradnje keramike te zidarskih radova (krpanje šliceva i gletanje zidova).
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 12
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna izrada cementnog brzosušećeg estriha (glazure) u dva wc-a i jednoj kupaonici, debljine +-40mm, pripremljena podloga mora biti spremna za hidroizolaciju i polaganje pločica do 15.11. Mogući početak radova 22.10. Rok za izvršenje najkasnije 02.11. Stan se nalazi u Zagrebu, uži centar, 4 kat bez lifta. Pristup zgradi osiguran. Plaćanja odmah po izvršenim radovima.
Estrih, Estrih
Prigorje Brdovečko
Okvirna površina podova (u m2): 200
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo postaviti izolaciju (stiropor) i glazuru na prvi kat. Kat je trenutno u roh-bau stanju te nije u potpunosti zatvoren (nema prozora, krov nije izoliran (to je potkrovni stan), te postoje "rupe" između krova i stana), ali je barem suh. Veličina cijelog kata je oko m2 ali još nismo sigurno dali ćemo cijeli kat uređivati ili samo pola (jer ipak dosta nam je i m2).
Zagreb-Susedgrad
Okvirna površina podova (u m2): 55
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o potkrovlju kuće sa prizemljem i jednim katom. Pod je napravljen od fert gredica koje su prekrivene betonom od cca 5 cm bez dodatne armature. Htio bih da se stavi zvučna izolacija od cca 3 cm i barem 5 cm glazure. Na glazuru će ići gotovi parket i pločice u kupaoni. Prostor je otvoren, napravljen je samo zid za kupaonu. Volio bih da postoji mogućnost laganije izvedbe kako bi se što manje opteretila postojeća podloga.
Brezovica
Okvirna površina podova (u m2): 6
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zatvaram verandu pa bih trebao srediti pod. Mislio sam ići s opcijom ljepenka + estrih. Prije radova na podu sam ću zatvoriti verandu pa me zanima i koliko moram računati na debljinu poda zbog određivanja visine otvora za ulazna vrata. Na kraju će na pod ići pločice. U prilogu je slika trenutnog stanja verande. Također bih htio proširiti prvu stepenicu do desnog zida (prostor na slici ispod kišobrana) jer mi ta rupa (oko 50x80cm) ničemu ne služi. Hvala unaprijed, Lp,
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 95
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam cementni suhi estrih debljine 4cm na podlozi koju mi pripremamo (stiropor, najlon, vertikalne stiropor trake). U obzir dolazi isključivo strojna izrada i ravnanje helikopterom, te upotreba željezbe armature od rabitz mreća (2x1m, 10x15 cm prored, debljina 2mm). Molim ponudu koja uključuje ruke plus ugrađeni materijal (mort za estrih i rabitz armaturne mreže). Ukupna površina je na jednoj etaži, 95m2. Radovi su mogu započeti kroz tjedan dana kad pripremimo podlogu, a svakako unutar mjesec dana. Lp,