Čišćenje ureda
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 60,00 kn/h
Raspon cijena 45,00 – 75,00 kn/h
Periodično čišćenje stana
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 45,00 kn/h
Raspon cijena 40,00 – 50,00 kn/h
Kontinuirano čišćenje stana
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 40,00 kn/h
Raspon cijena 35,00 – 45,00 kn/h
Generalno čišćenje stana
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 17,50 kn/m2
Raspon cijena 10,00 – 20,00 kn/m2
Pranje staklenih površina
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 11,00 kn/m2
Raspon cijena 7,00 – 15,00 kn/m2
Čišćenje apartmana priprema za sezonu
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 8,50 kn/m2
Raspon cijena 7,00 – 10,00 kn/m2
Čišćenje apartmana u sezoni
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 5,00 kn/m2
Raspon cijena 4,00 – 6,00 kn/m2
Pranje tepiha
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 30,00 kn/m2
Raspon cijena 20,00 – 40,00 kn/m2

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 110
Poštovani, potreno nam je čišćenje stana u kojem su smješteni radnici. Stan se sastoji od četiri sobe, dvije kupaonce s WC-om, hodnikom i kuhinjom. Od čišćenja potrebno je izvršiti usisavanje svih prostorija, usisavanje kreveta, brisanje svih podova, pranje kupaona s WC-om i čišćenje kuhinje - pranje suđa i brisanje radnih površina (sudoper, šporet). Nakon izvršenog posla potreban nam je R1 račun. Srdačan pozdrav Ana Lalić
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Šibenik
Šibenik
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
Poštovani. Upravo smo u fazi selidbe iz manjeg u veci stan. Pitur je obavio sboj dio, muz jos ima odraditi neke sitne popravke. Stan bi trebalo sad generalno ocistiti kako bi bio spreman za preseljenje. Ja sa dvoje djece to jednostavno ne stignem. Ukoliko budemo zadovoljni, angazirala bih izvodace i kasnije za bar dvaput mjesecno da odrade vremenski zahtjevnija ciscenja. Molim ponude i dogovor mailom. Hvala!
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje
Prigorje Brdovečko
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 47
Pranje prozora s okvirom i roletama u dječjoj sobi, pranje prozora na francuskom balkonu sa okvirom i roletama. Kompletno pranje 4 radijatora. Kompletno pranje kupaonice, pločice podne i zidne, kompletno pranje, čišćenje kamenaca s tuš kade wc-a i umivaonika. Kompletno čišćenje troja unutarnja vrata i jedna vanjska vrata. Pranje kuhinje, vanjske i unutarnje fronte, sve pločice, pećnica.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 280
Pozdrav, Imam 5 apartmana,od toga 2 apartmana su svaki po 45 m2, pa 2 apartmana svaki po 60 m2 i jedan apartman od 70 m2! Svaki tjedan bi slala raspored, ponekad znam unaprijed, a ostalo su last minute rezervacije. Ponude molim slati isključivo na e mail. Nakon svih ponuda, odlučit ću se za suradnji s jednim servisom!
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zadar
Zadar
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 200
Postovani Trebala bi vasu ponudu za ciscenje vile. Vila ima m2 na dvije etaze. 5 soba i 5 kupaona, kuhinja sa dnevnom..drustvena prostorija od 15m2 sa biljarom i prozori i vrata..ne treba bazen ni vrt..samo terasu sa stolom 30 m2 .Zanima me vasa cijena ciscenja nakon odlaska gostiju, koliko vam vremenski treba za pocistit..koliko zena vam cisti. Gosti odlaze u 10 a drugi dolaze u 16 h. Vila jos nije zavrsena..nadamo se da cemo je zavrsit. Sa postovanjem
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Stan je održavan ali ga sada treba geberalno očistiti. Spavaću sobu (paučina iz uglova, prozor, usisati, prebrisati namještaj vlažnom krpom oprati pod), WC i kupaonicu pločice od vrha do dna dobro oprati i prebrisati, wc školjku oprati, lavabo i kadu oprati, pod u hodniku oprati, kuhinju detaljno od vrha do dna, u dnevnom boravku, prozore i balkonska vrata, namještaj vlažnom krpo usisati i oprati pod, u drugoj spavačoj sobi prozor. U periodu između 16:30 - 21h. Po mogućnosti više osoba koje to mogu napraviti u 2-3 sata.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 47
U pitanju je stan u koji bi tek trebalo da se uselim (nema mojih stvari u njemu). Potrebno mi je detaljno čišćenje svega, ispod svakog komada nameštaja i iznutra. Potrebno je oprati i kupaonu i kuhinjicu.. Idelno bi bilo ako bi moglo i dubinsko pranje kauča i madraca na krevetu. Volela bih da sve bude čisto i dezinfikovano pre mog useljenja, ne biram vrstu kemikalija, dokle god se ne oštećuju površine koje se čiste. Stan je u centru grada.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 20
Poštovani, Potrebno mi je detaljno čišćenje kuhinje i kupaonice prije useljenja, nakon podstanara i duljeg vremena nekorištenja. U kuhinji bi trebalo detaljno očistiti frižider, pećnicu, sudoper, nekoliko elemenata (gornji+donji). U kupaonici se nalazi ugrađena tuš kabina. Sve bi trebalo detaljno očistiti i dezinficirati. Čišćenje je potrebno obaviti u naredna dva tjedna. Molim Vas ponude na mail ako nije problem Unaprijed hvala Lp
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 92
Generalno čišćenje stana (93 m2 s balkonima): SOBE (3x) - prašina, prozori, usisavanje, brisanje podova, radijatori, lusteri, police, ormari izvana DNEVNI BORAVAK - prašina, TV, prozori, radijator, usisavanje, brisanje podova, luster BALKONI - brisanje i usisavanje KUHINJA - izvana i iznutra ormarići, hladnjak, štednjak, napa, luster, usisavanje i brisanje HODNIK - ormari izvana, luster, usisavanje i brisanje WC - elementi wc, umivaonik, pločice, ogledala, pranje i usisavanje podova KUPATILO - pločice, radijator, prozor, wc, tuš kabina, umivaonik, ogledala, ormarići izvana Stan je uredan, ali mu je potrebno godišnje generalno čišćenje. Po potrebi nastavak suradnje 1x mjesečno.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje
Gornji Stupnik
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 300
Učestalost čišćenja: 2x tjedno po 2 h (dolazak u jutarnjim satima: 06:00 h do 08:00 h) SVAKI TJEDAN: - usisavanje cijelog poslovnog prostora - pražnjenje smeća - čišćenje blagovaonice i kuhinje (brisanje površina, vađenje suđa iz perilice...) - čišćenje sanitarnih čvorova (+ mijenjanje wc papira, papirnatih ručnika...) - čišćenje i brisanje stubišta - čišćenje paučine - dezinfekcija kvaka i rukohvata JEDNOM MJESEČNO: - temeljita dezinfekcija stolova djelatnika - pranje prozora Temeljitost i poštivanje dogovora. Ostavlja se prostor za mijenjanje zahtjeva, firma je okvirno navela očekivanja.