Provjerite informativne cijene servisa za čišćenje. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.

Čišćenje ureda
Prosječna cijena 60,00 kn/h
Raspon cijena 45,0075,00 kn/h

Čišćenje poslovnih prostora uključuje, između ostalog, pranje prozora, pranje poda, usisavanje, čišćenje, pražnjenje koša za smeće i slično. Za opseg zadataka možete se dogovoriti s davateljem usluga. Cijena se obično naplaćuje po satu i ovisi o količini zadataka. Za čišćenje ureda ćete platiti od 45,00 kn/h do 75,00 kn/h.

Zatraži ponude!
Generalno čišćenje stana
Prosječna cijena 17,50 kn/m2
Raspon cijena 10,0020,00 kn/m2

Generalno čišćenje uključuje čišćenje svih površina u svim dijelovima stana, a servisi za čišćenje ga obave u jednom danu. Možete ga naručiti prilikom useljenja ili iseljenja, ili periodično, kada imate potrebu za temeljitim čišćenjem stana. Cijena ovisi o opsegu čišćenja i opsegu posla. Najniža cijena po kojoj ćete platiti generalno čišćenje stana je 10,00 kn/m2, a najviša 20,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Kontinuirano čišćenje stana
Prosječna cijena 40,00 kn/h
Raspon cijena 35,0045,00 kn/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Cijena vrijedi za kontinuirano čišćenje stana. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Za kontinuriano čišćenje stana ćete platiti od 35,00 kn/h do 45,00 kn/h.

Zatraži ponude!
Periodično čišćenje stana
Prosječna cijena 45,00 kn/h
Raspon cijena 40,0050,00 kn/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Stan se čisti povremeno, svakih nekoliko dana, ovisno o dogovoru s servisom za čišćenje. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Prosječna cijena periodičnog čišćenja stana je 45,00 kn/h. Raspon cijena je između 40,00 kn/h i 50,00 kn/h.

Zatraži ponude!
Pranje tepiha
Prosječna cijena 30,00 kn/m2
Raspon cijena 20,0040,00 kn/m2

Dubinsko čišćenje tepiha uklonit će grinje, sitnu prašinu i tragove cigaretnog dima. Cijena ovisi o složenosti čišćenja i veličini tepiha. Pranje tepiha ćete u prosjeku platiti 30,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Pranje staklenih površina
Prosječna cijena 11,00 kn/m2
Raspon cijena 7,0015,00 kn/m2

Moguće je angažirati službu za čišćenje koja će obavljati vrlo specifične zadatke poput pranja prozora. Cijena ovisi o usluzi čišćenja i o površini prozora u vašem domu. Obično se naplaćuje po satu. Izvođači će vam za pranje staklenih površina naplatiti od 7,00 kn/m2 do 15,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Čišćenje apartmana - priprema za sezonu
Prosječna cijena 8,50 kn/m2
Raspon cijena 7,0010,00 kn/m2

Prije početka turističke sezone, uz ostale zadatke (izbjeljivanje, provjera ispravnosti svih uređaja, treba li nešto popraviti itd.). poželjno je napraviti generalno čišćenje apartmana (dubinsko čišćenje tepiha, sofe, čišćenje pločica itd.). To možete učiniti sami ili unajmiti servis za čišćenje koji će apartman očistiti u jednom danu. Cijena ovisi o veličini apartmana i zadacima. Čišćenje apartmana (priprema na sezonu) ćete u prosjeku platiti 8,50 kn/m2.

Zatraži ponude!
Čišćenje apartmana u sezoni
Prosječna cijena 5,00 kn/m2
Raspon cijena 4,006,00 kn/m2

Tijekom turističke sezone apartman mora uvijek biti čist i spreman za nove goste. Jednom tjedno ili češće (ovisno o dolasku novih gostiju) potrebno je temeljito očistiti sve površine, prozore, presvući plahte i slično. To možete učiniti sami ili unajmiti servis za čišćenje. Cijena ovisi o veličini stana, učestalosti čišćenja i potrebnim zadacima. Cijene za čišćenje apartama u sezoni kreće se od 4,00 kn/m2 pa do 6,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za servise za čišćenje

Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora - Trpanj
Trpanj
Tip prostora: Stambena zgrada - zajedničke prostorije
Poštovanje, treba mi ponuda za pripremu soba za iznajmljivanje, budući da u kući žive stariji roditelji a ja nisam u Trpnju, trebala bih vasu ponudu za čišćenje soba i pripremu za sezonu. Radi se o 10 soba sa kupatilom, 4 kuhinje, molim vas ponudu i termin kada bi mogli doći. Hvala i lijep pozdrav!
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje
Zagreb-Novi Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora: 72 m2
Generalno čišćenje svih prostorija, u zgradi je pred dva dana bio požar. Stan je u dobrom stanju i samo su ulazna vrata u stan zahvaćena požarnom prašinom. Osjeća miris dima u prostorijama. Hitno nam je jer se želimo s malom djecom vratiti u stan i tražimo servis koji bi mogao u petak 11.6. ili najkasnije u subotu 12.6. obaviti čišćenje.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora: 30 m2
Pozdrav. Selimo se u novi stan i zelim generalku prije nego se uselimo. Stan je prazan, bez nasih stvari i posuđa. Potrebna je generalka (iza kauca, kreveta, ispod madraca, radijatori) a najvažniji mi je wc i wc skoljka i dio oko stednjaka. Prilozene su slike. Isto tako ima dosta silikona po plocica koje treba oribati. Trebalo bi mi sto prije.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje
Zagreb-Sloboština
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora: 50 m2
Poštovani, novi smo najmoprimci ureda na adresi Buzinski prilaz 2. Ukupno zakupljene površine su Kat m2 Prizemlje m2 Trenutno nisu sve u funkciji, već u fazi renoviranja, ali jedan dio je potrebno od odmah redovno održavati. A to su ured 30 m2, hodnik na katu, jedno stubište, jedan muški wc i jedan ženski wc. Koje usluge nam možete ponuditi na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini i po kojim cijenama?
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Pula
Pula
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora: 65 m2
Pozdrav, trebamo osubo, koja bi preuzela čiščenje stana, kad turisti odlazu, i da se stan pripremi za nove turiste. Checkout je u 10.00 sati, check in je u 14.00 sati. Stan je u Puli, na Valvidalskoj ulici - Monvidal. Stan je velik 65m2, ima dve spavači sobe, kuhinju i dnevni boravak. Zanima me, kakva je vaša ponuda i cijena na sat čiščenja?
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora: 65 m2
Stan se sastoji od 2 sobe, ( u dječjoj sobi još nema kreveta te je tamo samo pod, zrcalo i prozor za održavanje), dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonicom i malim wc-om te malim balkonom (ukupno 65m2). Trebala bih klasično čišćenje svega (usisavanje, brisanje podova, čišćenje kupaonice- kamenac i nrisanje pločica- i kuhinje, zamjena posteljine na bračnom krevetu, prozori jednom mjesečno..). Imate osigurana sva sredstva i opremu za čišćenje. Također bih voljela ponudu i za čišćenje jednom tjedno/svakih 10 dana.LP
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Strmec Samoborski
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora: 80 m2
Stan je nov i redovno održavan. Ima 3 sobe i boravak ( 80m2 ). Sobe treba samo prebrisati/ posaugati. Kuhinju oprati vanjske plohe ormarića i pećnicu. Kupaonu i wc regularno sve - plocice , kadu, lavabo, wc i pomaknuti perilicu i pobrisati. Boravak pomaknuti kutnu i pobrisati ispod. Oprati prozore i mali balkon. Prvi puta bih da se obrišu i sva vrata i stolice ( 4 kom ).
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora: 1000 m2
Poštovani, trebali bismo usluge čišćenja za vrijeme korištenja godišnjeg naše čistačice. Radi se o uredima na dva kata - jedan kat tepison, drugi kat parket, 8 wc-a, 2 kuhinje. Vrijeme čišćenja mora biti od 7 do 9 sati ujutro, a za veliko generalno usisavanje dolazak može biti po dogovoru jedan vikend.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Split
Split
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora: 150 m2
čišćenje i dezinfekcija prostora Poštovani, U privitku se nalaze slike koje prikazuju koliko će treninga biti u danu i raspored utakmica, te se radi se o čišćenju i dezinfekciji prostora Spaladium Arene. Molim Vas da mi potvrdite jeli Vam to dovoljan broj informacija, kako bi mogli dati okvirnu ponudu. Također, u privitku se nalaze smjernice za čišćenje prostora. Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora: 56 m2
Potrebno nam je generalno čišćenje starog stana u kojem su se izvodili radovi, pranje prozora, podova, balkona, dakle kompletan stan očistiti od poda do stropa. Stan će biti prazan i bez namještaja što uvelike olakšava izvođenje poslova čišćenja. Molimo da nam se javite sa cijenom u najkraćem roku. Čišćenje bi se moglo obaviti već ovaj vikend.