Servis i popravci plinskih instalacija
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 520,00 kn/kom
Raspon cijena 320,00720,00 kn/kom

Primjeri upita

Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani Trebala bih uslugu plinoinstalatera u Ravnicama. Prilikom zamjene plinomjera, pronađena je propusnost na mjerenom djelu plinske instalacije na više navojnih spojeva. Ventil je sada zatvoren i plombiran, ali potrebna je sanacija. Možete li javiti okvirnu cijenu i kada bi usluga mogla biti izvršena Hvala
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Zagreb
Trebam ugradnju 2 fasadne peći na postojeće plinske instalacije. Ugradio bih peći Lampart Classic 30 i Lampart Classic 20. Zid na kojem bi bili fasadni dimnjaci gledaju na uličnu stranu i nalazi se na prvom katu, iznad kojeg je samo tavan. Zid je debljine 35 cm, građen od cigle, a prvih 5 cm s unutarnje strane je izolacija od stiropora. Za svaku bi peć trebalo od postojećih plinskih cijevi napraviti produžetak od cca 5 m. Zanima me je li ugradnja uopće moguća, s obzirom na željenu poziciju peći/dimnjaka i s obzirom da bi dimnjaci izlazili na uličnu stranu.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Želio bih premjestiti plinski bojler koji se nalazi iznad kade u kupaonici na drugi zid takodjer u kupaonici, samo udaljen nekoliko metara, ša me zanima da li se to može izvesti. Bojler je trenutno na vanjskom zidu, no pošto se nalazi u stanu koji je u procesu kupnje, trenutno nemogu imati informaciju da li je to fasadni ili atmosferski bojler, no na slici koju šaljem u prvitku se vidi da bojler nema dimnjak karakterističan za atmosferske bojlere. Bojler bi smjestio desno od vodokotlića.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Zagreb
Dobar dan. Mijenjam ugradbeni štednjak za kuhanje (kombinacija struja - plin) s novim ugradbenim plinskim štednjakom. Dakle, stari treba odspojiti, a novi spojiti. Radi se o spajanju na gradski plin. Ako ima zainteresiranih izvršitelja, molim ponude. Isključivo uz izdavanje računa za izvršenu uslugu. Lokacija: Kruge, grad Zagreb. Srdačan pozdrav, S. B.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Zagreb
Prilikom adaptacije stana uklonjena je plinska instalacija koja je išla od sata do kuhinje zbog rušenja starih zidova i gradnje novih. Trebalo bi sad povući plinsku instalaciju od sata do kuhinje, odnosno do ploče za kuhanje. Fleksibilna plinska cijev od ploče je postavljena, ostaje samo dio sa krutom cijevi od spoja sa fleksibilnom do sata. Radi se o 4 metra cijevi, koja bi imala 4-5 koljena. Slike postojećeg stanja se nalaze u privitku.
Našice
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lijep pozdrav!Zanima me dovod plina sa glavne mreze do kuce(u Seoni);znaci postavljanje kutije sa satom sa cijenom iskopa od prilike 6m od ceste do kuce.Zanima nas cijena sa kopanjem te metraze i bez kopanja ukoliko sami to napravimo.Kasnije za spajanje bojlera se onda dogovorimo,posto trenutno imamo centralno na drva. Unaprijed zahvaljujem na odg.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Varaždin
Poštovani, Potrebna zamjena plinskog kombi etažnog grijača (bojlera za centralno i toplu vodu) klasičnog (ne kondenzacijskog) uz dobavu i montažu kao i sva dokumentacija nakon ugradnje. Postojeći bojler je Junkers 24 kW. Prema dogovoru dali postoji mogućnost da sam nabavim odgovarajući uređaj (na rate) S poštovanjem K
Vuka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
potrebno je izvršiti: - spajanje sa plinskog alkatana 32 mm na kućnu postojeću instalaciju na jednoj strani -i ugraditi plinski ormarić sa regulatorom (osim brojila) i spoj istog alkatana na drugoj strani -izvršiti servis i zamjenu dizni (za zemni plin) na plinskom bojleru vaillant VUW SOE /2-5. zanima me cijena sa potrebnim materijalom i ugradnjom (ormarić žuti, regulator, spojevi, dizne)
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
1. Potrebno ukloniti raniju plinsku cijev iz kuhinje (od štednjaka). 2. Uvesti etažnu plinsku instalaciju za stan na trećem katu, uključujući postaviti novo brojilo i povući do trećeg kata cijevi te montirati bojler. Razvesti po stanu od 60 m2 tri radijatora. Za sve navedeno, ishoditi svu potrebnu dokumentaciju od elaborata do atesta.
Veliki Zdenci
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zivim u stambenoj zgradi na 1 katu, u fazi je priključenje plina na zgradu i zanima me okvirna cijena instalacija u stanu sa bojlerom (prikljucak plina ce doci do stana) a stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, spavače sobe, kuhinje i kupaone (ljestve - radijator). Znači, radi se o dvosobnom stanu i o razvlačenju instalacija i postavljanju radijatora i bojlera u kupaoni. Hvala unaprijed, lp