Ručno žbukanje
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 65,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00 – 70,00 kn/m2

Primjeri upita

Žbukanje, Strojno žbukanje
Brezovica
Ukupna površina zidova (u m2): 85
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam žbukanje garaže zidane od betonskih kvadra. Na zidove je bačen špric a na stropu je čak i nekakva žbuka no ne na cijelom. Dimenzije su zidovi 5,7 x 2,7m 5,7 x 2,7m 5,4 x 2,7m (dva su manja jer je to ulaz u garažu na kojima su metalna vrata cca 3m širine) 1,5 x 2,7m 1,0 x 2,7m strop 5,7 x 5,4m ukupno cca 83m2. Na stropu je otvor za ulaz na tavan, jedan od zidova ima veliki prozor (betonski) te jedna mala vrata za susjednu prostoriju. Zanima me cijena STROJNOG žbukanja za navedenu kvadraturu sa materijalom, rok izrade, trajanje, s obzirom da je u pitanju garaža zanima me najpovoljnija varijanta. Lokacija je Zagreb, Kupinečki Kraljevec. Ispred garaže je veliko dvorište te je omogućen nesmetan dolazak kamiona i strojeva. Molim samo realne ponude te ako vam se ne da raditi ovakvu manju kvadradturu ne šaljite astromonske ponude jer me to ne zanima.
Žbukanje, Žbukanje
Zagreb
Ukupna površina zidova (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potovani, šaljem prilog u attachu. U potrazi smo za izvođačima koji bi nam bili u mogućnosti dati ponudu te i izvršiti radove. U prilogu vam šaljem elaborat koji je napravio statičar. Radi se o stambenoj zgradi izgrađenoj 30ih godina, 6 stanova. Najviše je stradalo stubište i zid na koje je stubište naslonjeno. Trenutno nam je najbitnija procjena troškova te da li je firma u mogućnosti izvršiti radove. Lp,
Žbukanje, Ručno žbukanje
Zagreb
Ukupna površina zidova (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Sanacija žbuke oštećene potresom u stanu u višestambenoj zgradi - neboder u Novom Zagrebu (uklanjanje stare, priprema podloge i izrada nove unutarnje žbuke). Mala količina - veličina procijenjena na 2.0 x 2.20 m površine. Više stanova sa sličnim oštećenjem - moguće ugovaranje s više suvlasnika (upravitelj GSKG). Procijenjena potreba radova u desetak stanova, slične količine po stanu.
Žbukanje, Ručno žbukanje
Zagreb
Ukupna površina zidova (u m2): 325
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zgrada sa 2 kata i potkrovlje u Plamotićevoj u ulici u Zagrebu. Potrebna mi je ponuda za saniranje stubišta. Skidanje stare žbuke i postavljanje nove plus gletanje i farbanje. Radi se o m2 stubišta Opisa radova: 1. Otucanje dotrajale žbuke sa postojećih unutarnjih zidova i stropova, sa otprašivanjem kompletne površine. U cijenu uključiti laku pokretnu skelu za rad do 3,5m visine i zaštitu poda folijom. m2 2. Dobava materijala te žbukanje svih zidova. Žbukanje izvesti specijalnom paropropusnom žbukom debljine do 3,0 cm sa svim predradnjama prema specifikaciji proizvođača žbuke (impregnacije, špric). m2 3. Izrada cementnog šprica, grube i fine žbuke na zidovima od opeke sa kojih je otučena žbuka do podloge. m2 4. Nabava i dostava materijala te dvokratno gletanje svih zidova i stropova. U cijenu uključeno brušenje. m2 5. Nabava i dostava materijala te dvokratno bojanje zidova i stropova disperzivnom bojom, uz prethodnu impregnaciju i popravak manjih oštećenja. U cijenu je uključena postava impregnacije kao i sva zaštita. m2 6. Nabava, dobava kao i farbanje uljne boje u visini cokla m2 72 7. Spuštanje šute pred zgradu kao i odvoz na deponij
Žbukanje, Ručno žbukanje
Sisak
Ukupna površina zidova (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Upit za Ponudu radova: 1. Soba dim.3.84x3..70,plafon knauf sa izolacijom 13,00 m2. Zbukanje na ciglu (4 zida),40.00 m2/,podloga pod 13.00 m2. 2. 2 sobe hidroizolazija zidova i poda, skidanje stare zbuke 37.00 m2.zbukanje istog,gletanje zidova 73,00 m2,gletanje plafona 38m2. Hidroizolacija poda 38,00 m2. 3. Hodnik:dimenzije, 2.50 x 3.84,plafon gletanje 9,60 m2. Zidovi zbukanje i gletanje.
Žbukanje, Strojno žbukanje
Samobor
Ukupna površina zidova (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, u privitku Vam šaljem troškovnik za izradu fasadu i unutarnje žbukanje. Uz stavke iz troškovnika dodajte cijenu izrade cementne glazure podova na već postavljenu hidro i toplinsku izolaciju za površinu od m2 u debljini 4 do 5 cm. Stojim na raspolaganju za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati na email: ili mob / 68 27 Hvala unaprijed i srdačan pozdrav.