Rolo zavjese
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 220,00 kn/m2
Raspon cijena 40,00 – 400,00 kn/m2

Primjeri upita

Sjenila, Sjenila
Zagreb
Broj rolo sjenila: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Rolo sjenila trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). Materijal je PVC stolarija. Na slici su stari roloi koje sam dobio pri kupovini stana, a izrazito su nekvalitetni. Odlučio sam da sam za roloe jedino ako je mehanizam povlačenja kvalitetan. (Prijašnje špage su se stalno trgale). Otvoren sam za razne mogućnost, a umjesto roloa u obzir bi dolazile i trakaste zavjese, u kojem slučaju je možda dovoljan 1 mehanizam (a ne 3).
Zagreb
Broj unutarnjih žaluzina: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Žaluzine ili venecijanere trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). PVC stolarija. Otvoren sam za razne mogućnost, no vjerojatno bi najpraktičnije bilo horizontalno povlačenje, u kojem slučaju je dovoljan 1 venecijaner
Sjenila, Rolete
Grubišno Polje
Broj roleta: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prozori su drveni. Širina okvira uokolo širine cca 6cm. Postavljena i završena toplinska fasada . Tri prozora su dimenzija: cm (širina) , cm (visina) , tj. dimenzije otvora za prozor od fasade do fasade horizontalno i vertikalno. Jedan prozor je dimenzija : cm xcm Boja roleta bijela ili braon. Molim ponudu sa ugradnjom i bez i vodilice od aluminija , a lamele aluminij ili plastika.
Zagreb
Broj komarnika: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, zanima me da li radite komarnike za balkonska vrata. Vrata su siroka cm (ovo je mjereno s vanjske strane vrata na okviru za rolete, obzirom da 1 roleta pokriva 2 krila po cm. Saljem sliku u privitku. Visina komarnika bi bila cm. Molim vas sto predlazete kao najbolju opciju
Zagreb
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav trebao bih u ponudi 4 rolo komornika(oni kaj se ugraduju na postojeci prozor i moguce ih je dizati i spustati) dimenzija: 3x v x šcm, 1x vxš,5cm to su mi mjere od klupice do fasade, ima jos lufta par mm, neznam dali vam je to bitno, moze ponuda s montazom i bez montaze, inace sam iz , moze ponuda bez i s ugradnjom, u prilogu su doticni prozori, prozori su istih profila(kupljeni davno u Laseru/Stupnik) samo je jedan nesto uži.
Zagreb
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Za stan u prizemlju trebam tri komarnika tamne boje za prozore dimenzije (otprilike, treba obaviti tocno mjerenje ): 1) x , 2) x cm, 3) x cm, Balkonska dvostruka vrata sa izlaskom na terasu:: x cm. Preferencija za rolo komarnice, a balkonska klizna komarna vrata ili plisirani komarnik.
Sjenila, Sjenila
Zagreb-Susedgrad
Broj rolo sjenila: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zanima me ugradnja unutarnjih trakastih sjenila u uredskim prostorijama na lokaciji Zagreb - Jankomir. Okvirne dimenzije prozora su: Prostorija 1: x i x Prostorija 2: x Prostorija 3: x Radove bi trebali početkom idućeg tjedna, a za točan dan bi se dogovorili naknadno. U dodatku prilažem sliku kako bi otprilike izgledalo to što smo mi zamislili. S poštovanjem, S.
Sjenila, Rolete
Kalinovac
Broj roleta: 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, šaljem Vam dimenzije prozora da biste mi mogli poslati ponudu za rolete sa vanjskom kutijom. Dimenzije su u obliku širina x visina: prozor x = 7 komada prozor x = 2 komada prozor x = 2 komada prozor x = 1 komad prozor - x = 1 komad (2 rolete) prozor 78 x 58 = 1 komad balkonska vrata 60 - - 60 x - 1 komad (3 rolete) Također Vas molim da mi izračunate koliko bi koštale te rolete sa integriranim komarnicima, ako imate tu mogućnost. Srdačan pozdrav, Dravska 95a Kalinovac mob:
Sjenila, Rolete
Zagreb-Dubrava
Broj roleta: 11
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1 x vanjska ulazna vrata PVC sirina, visina bez brave. 1 x roleta za prozor 76 S x V 2 x roleta za krovne prozore ca. 76 S x 6 x roleta za prozor S x V 4 x roleta za balkonska vrata 76 S x V Garazna vrata x 2 standard Boja smedja, ulazna vrata bijela. Molim ponude sa i bez ugradnje. Unaprijed hvala S postovanjem
Sjenila, Rolete
Markušica
Broj roleta: 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
prozor x - 2 kom (spojen u jedan), na 1 komarnik prozor x - 4 kom , (dva spojena u jedan) na 2 komarnik x i 60x (trokrilni prozor) 2 kom. 2 komarnika na manji dio 60x90 - 4 kom, 4 komarnika 80x balkonska vrata 80x balkonska vrata stolarija drvena tamno smeđe boje zanima me cijena za pvc rolete u bijeloj boji i alu rolete u boji komarnici fiksni hvala