Koliko ćete platiti pranje tepiha? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.

Pranje tepiha
Prosječna cijena 30,00 kn/m2
Raspon cijena 20,0040,00 kn/m2

Dubinsko čišćenje tepiha uklonit će grinje, sitnu prašinu i tragove cigaretnog dima. Cijena ovisi o složenosti čišćenja i veličini tepiha. Pranje tepiha ćete u prosjeku platiti 30,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za pranje tepiha

Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora: 120 m2
Dobar dan, trebamo čišćenje (usisavanje, brisanje podova, brisanje prašine, površinsko brisanje kuhinje i održavanje jednog wc-a) poslovnog prostora, ureda, jednom tjedno, radnim radom u radnom vremenu. Kvartalno pranje prozora i dva puta godišnje pranje balkona. Balkone treba pomesti kod svakog dolaska u proljeće i ljeti, u zimi i jesen povremeno (kad se zapraše ili zamažu). Ostale sitnice prema dogovoru. Obavezno je izdavanje R-1 računa. Zahvaljujemo na Vašoj ponudi. S poštovanjem, d.o.o.
Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora - Šibenik
Šibenik
Tip prostora: Poslovni prostor
Hitno treba dezinfekcija na lokacijama: Drage 14, kod kolodvora, 2 odjela, oba po m2, operativa i ured ravnatelja. Druga lokacija: Mandalina - Vrnaža pored Policijske postaje, cca 50 m2. Sveukupno cca m2. Imaju već 3 zaražena., u Dragi su 2, a u Mandalini 3 zaražena. To je sve za Lučku upravu ensko anije.
Kaštel Kambelovac
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 90
Trebala bih generalno čišćenje dva stana, jedan što prije (do subote) i drugi ako je moguće u ponedjeljak ali nije toliko hitno. U prvom stanu useljavamo kao podstanari te bi trebalo nakon sadašnjih vlasnika sve generalno očistiti (od posuđa, ormara, ladica, wc-a i ostalog). U drugom stanu se živi, ali bi trebalo čišćenje površina, wc-a, soba,... (Ne treba unutrašnjost ormara za robu ni posuđa) 50 i 40 m2
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
generalno ciscenje stana, kupaonica, unutarnji dijelovi elemenata u kuhinji(kuhinja je 1,5 metar), jedna spavaca soba i blagavona s dnevnim boravkom, podovi i prozori, namjestaj (polica, stol i stolice) Stan je u kuci te je ispraznjen od svih stvari npr kuhinjsko sudje itd i ima minimalno namjestaja.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 56
Trebamo generalno čišćenje stana posle adaptacije kupaonice i wc-a. U kupaonici i wc-u oprati zidne i podne pločice i ormariće iznutra i izvana (sve novo). Kuhinju temeljito oprati (prašina nakon adaptacije). Tri mala kuhinjska elementa oprati iznutra i izvana. U ostatku stana oprati prozore s PVC stolarijom, roletne, sva vrata (7). U sobama i hodniku obrisati prašinu (od adaptacije) na namještaju (ormari, police za knjige, komode), sve usisati, prebrisati podove (laminat).
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Sesvete
Sesvete
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 55
Poštovani, trebam uslugu čišćenja stana od 55 kvadrata gdje stanujemo, tokom sljedećeg tjedna 15.-19.03. u jutarnjim satima te pri čišćenju kuće od kvadrata nakon djelomične renovacije, farbanja i mijenjanja namještaja. Unaprijed hvala. Zanima me ponuda i cijena i za kuću i za stan, molim sms-om ili mailom. Unaprijed hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Split
Split
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 64
Nije potrebno cistiti kupaonicu. Potrebno je temeljito ocistiti kuhinju, odnosno radnu povrsinu, ormarice s vanjske i unutarnje strane, pecnicu i aparat za kavu. Potrebno je ocistiti rolete od prasine te policu s knjigama od prasine. Stan ima 3 sobe, jedna je nenamjestena i nju takodjer nije potrebno cistiti. Ciscenje prozora takodjer nije potrebno. Stan je renoviran prije godinu dana i od tada se koristi te je sve novo i odrzavano, samo je potrebno detaljnije ciscenje onoga sto se ne radi svakodnevno.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 102
Trebam ženu za čišćenje srednjih godina koja je od povjerenja, pedantna, hoće i zna raditi i koja redovno dolazi u dogovoreni termin. Ako zbog nekog razloga ne može doći treba me o tome obavijesti najmanje 24 sata prije. Radila bi redovno tjedno održavanje - 2 sata (ponekad i 3 sata), i svaka 3 mjeseca detaljno čišćenje. Stan je održavan pa ga je jednostavno očistiti.
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Karlovac
Karlovac
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 1200
Poštovani, molim Vas ponudu za čišćenje 6 domova zdravlja na području Karlovačke županije na dnevnoj bazi. Molim vas da mi navedete mjesečni iznos. Također Vas molim da mi napišete koliki je broj čistačica potreban za održavanje navedenih objekta. Ne znam o kolikim je kvadraturama riječ. 2 su veća,a 4 manja objekta.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Split
Split
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 26
Trebam ciscenje apartmana od 26m2 (1.5h /dolasku), sa terasom u keramickim plocicama od 18m2. Ciscenje ce se odvijati tako sto ce se agencija za ciscenje registrirati kao co-host na airbnb-u, i dobivati na mobitel informacije o datumu izmjene gostiju. Cca svako 3 dana ljeti, i svako 4 dana zimi. Posteljina se pere i susi u masini sa susilicom u objektu, izmedju 2 izmjene gostiju, koja je pod kljucem.