Pranje tepiha
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 30,00 kn/m2
Raspon cijena 20,00 – 40,00 kn/m2

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 125
Potrebno je ciscenje stana u kojem ima namještaja, završava se farbanje pa bi trebalo oprati prozore i vrata i dvoja balkonskih vrata,brisanje parketa, očistiti plocice (wc, kuhinja, kupaona,balkon) i ostalo prema dogovoru sa osobom/osobama. početak bi bio 21.9. i po potrebi više dana (odnosno dan za danom) Hvala!
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Rabac
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 110
Čišćenje prema popunjenosti/ rezervaciji apartmana. Apartman ima tri sobe, dva kupatila, sauna, ciscenje staklenih stijenki, kuhinja (unutarnje ciscenje ormarica, pecnice, hladnjaka). Pranje i peglanje posteljine, za sva pitanja stojim putem emaila ili telefonski putem whats up / vibera na raspolaganju.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Split
Split
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 90
Potrebno mi je podove (laminat) srediti, prozore oprati, kuhinjske plohe te, balkon. Stan je održavan ali zbog zdravstvenih problema s kukom nisam u stanju neke poslove obavljati sama. O učestalosti ćemo razgovarati ako budem zadovoljna uslugom , pa dogovorimo redovno održavanje jednom ili dvaput mjesečno.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 110
Jednokratno čišćenje ureda u Zagrebu na adresi Trg J. F. Kennedyja 6b/II. Površina ureda oko m2 s izdvojenim WC-om i malom kuhinjom oko 10 m2. Ured je bio samo povremeno posjeć za vrijeme od početka COVID 19 pandemije te preporuke za rad od kuće. Prije povratka u ured te redovnog dolaska trebamo uslugu čišćenja te dezinfekciju kontaktnih površina prikladnim sredstvom (uobičajeno brisanje s krpom na kojoj je odogovarajuće dezinfekcijsko sredstvo.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 32
Useljava se nova stanarka u stan, potrebno je sve prostorije (osim wc) očistiti: oprati ponovno u kuhinji nešto suđa, prebrisati/oprati elemente jer imaju prašine( to je i u kuhinji i spavaćoj/dnevnoj sobi). Na balkonu isto pomesti i prebrisati (ima jedan ormarić). U hodniku pločice i jedan ormarić. Oprati prozore. Wc se ne mora prati, to ću sam. Nije velik stan, i više manje je prazan. Na adresi Rujanska 5, na vrbanima. Hvala
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 50
Molim Vas ponudu za temeljito čišćenje stana od 50 kvadrata u Rijeci. Čišćenje bi obuhvaćalo: usisavanje, brisanje prašine, pranje podova u cijelom stanu, čišćenje kuhinje (ormarići unutrašnjost i posuđe) -pranje i postavljanje zavjesa (ukupno 2 kom zavjesa) -pranje prozora Uslugu bi trebalo izvršiti krajem kolovoza/početkom rujna, prema dogovoru. Ukoliko ste zaineteresirani molim da mi se javite s povratnim informacijama. Unaprijed hvala,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 90
Poštovani, trebamo generalno čišćenje stana nakon bojanja istog. Nije potrebno čišćenje tepiha i garniture jer stan nije još namješten do kraja. Molim da u ponudu uključite sljedeće elemente gdje je potrebno generalno čišćenje: - Kuhinja - čišćenje kuhinjskih elemenata iznutra i izvana, čišćenje pećnice i frižidera te pločica - Kupaonice - čišćenje pločica i svih sanitarija te ora iznutra i izvana - Vrata - pranje svih vrata - Pranje prozora - Ormari (5kom) - čišćenje svih ormara iznutra i izvana Kad bi trebali čišćenje: 28.8. ili 29.8. te bi rado da je gotovo u jednom danu ako je moguće. Zahvaljujem na ponudama. Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 45
Ništa spektakularno, samo da ga netko sredi...iznimno rijetko sam doma i onda nakon tri mjeseca shvatim da je stan u kolapsu pa se mjesec dana nagovaram to sam napravit...a onda shvatim da sam prelijen i zatražim pomoć nekog pametnijeg. Eventualno bi mi bilo drago da mi prebrišete frižider (ne treba ga topiti i generalno čistiti, nego samo krpom proći kroz njega).
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Marina
Marina
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 120
Izvan sezone potrebno je 1xmjesecno obici kucu i vrt, prozraciti, eventualno izvesti kakve manje radove u vrtu radi održavanja. U sezoni čišćenje apartmana nakon svakog gosta i priprema za iduceg (obično 1xtjedno ili 1x u 2 tjedna) te po mogućnosti zaprimanje gostiju (predaja i povrat kljuceva). Rijec je o kuci za odmor od cca m2 i dvoristu od 50 m2 (od raslinja trenutno smokve, sipak, kivi i limun)
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Ston
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 200
Objekat se nalazi na osami pored mjesta Dola u Općini dubrovačko primorje, te je nekada potreba svakodnevno čišćenje (kada se koristi), a nekada jednom tjedno. Zainteresirani smo za dugoročnu suradnju. Radi se o privatnom objektu koji se ne iznajmljuje za turizam mjesto: Doli, Općina Dubrovačko primorje (Između Stona i Slano)