Postavljanje i fugiranje keramičkih pločica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00 – 150,00 kn/m2

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Keramičari
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam nekoga da postaviti plocice u 2 kuhinje. Jedna u prizemlju 9 kvadrata(ploce 60x60) na pod, cca 3 kvadrata na zid(ploce x60). Glazura treba biti sljedeci tjedan gotova Na katu je druga kuhinja cc 2 kvdrata zidnih ukrasnih, 8 kvadrata podnih. Tu se moze staviti na stare ploce jer su u dobrom stanju, ne idu na glazuru.
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radim novu kuhinju, na podu imam keramičke pločice koje sam jednim dijelom skinula, kako bi mogla staviti nove, no međutim stare pločice su tako loše zaljepljene da mi se i sva glazura strusila.,trebalo bi napraviti novu glazuru i staviti nove pločice koje sam kupila zajedno sa ljepilom. Površina koju bi trebalo napraviti je 7m2. Lokacija Rudeš.
Keramičarski radovi, Keramičar
Tribunj
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Renoviranje dnevnog boravka. Radi se o oblaganju cca, 42m2 podloge, 50 m2 zidova i 42 m2 plafona. Potrebno je: 1. skinuti stari plafon (pola je od žbuke a druga polovica lamperija) i podove (pločice i parket). 2. Zatim napraviti novu glazuru podloge 3. postaviti nove pločice (30x30 cm) /(parkete i pločice), 4. obložiti zidove i strop knauf pločama, 5. gletati i oličiti zidove i plafon bijelom bojom, 6. demontirati dvoje vrata te montirati nova. 7. postaviti pločice (15 cm x 90 cm) na cijelu površinu poda
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Predstavnik sam suvlasnika u zgradi staroj 30 i nešto godina,gdje su suvlasnici dogovorili da će se sanacija balkona od curenja koja bi se sastojala od skidanja stare keramike, izolacije i postave nove keramike plaćala iz pričuve. Zgrada ima 48 stanova, a sanacije bi se radile po pojavi curenja. Sada imamo jedan balkon koji bi trebalo čim prije saniratim prije zime.
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno postavljanje keramičkih pločica u kuhinji, kupatilu, wc-u i hodniku, odnosno cca 17 m2 podnih i 20m2 zidnih pločica. Potrebno izvesti horizontalnu i vertikalnu hidroizolaciju u kupatilu tlocrtne površine 1,70 m2 i prilagoditi nagibe za potrebe walk in tuša. Pločice većeg formata kao 40x60 cm ili veće. Stan dostupan za pogledati svaki dan, po dogovoru. Predviđeni početak radova za cca 3 - 4 tjedna.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 83
Okvirni rok početka projekta: Odmah
nski ured Prilaz Baruna Filipovića 20 Postava keramike u šalter sali pod 63m2 keramika 60x30 -postava cokle 47m1 -ugradnja dilataciske fuge 6m Sanitarije keramika 20x20 -podna keramika 13m2 -zidna keramika 35m2 -obrada silikonske fuge 45m1 -ugradnja AL. profila 2m1 Početak radova kroz 2-3 tjedna
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Bregana
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U postojecoj kupaonici treba zamijeniti postojece plocice koje su sprungirale i ponegdje je ispala fuga te provjeriti da li je mozda puknula cijev ili voda ulazi kroz pukotine na plocicama. Na kuckanje se cuje kao da vise nisu zaljepljene. Isti taj zid u susjednoj prostoriji je vlazan i ljusti se boja i pomalo zbuka. Hvala
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
postovani, zanimamao se za sanaciju postojećih podnih pločica u kuhinji i predsoblju, te zidnih pločica u kuhinji. Mi bismo željeli da (kada se kuhinja izbaci van) se prebruse pločice/ili prelakiraju , ofarbaju u drugu boju, sa drugim fugama. Dakle, ne želimo da se postojeće pločice razbijaju i da se postavljaju nove, već da se postojeće osvježe u drugu boju i postave druge fuge. riječ je o površini cca 25m2 (pod kuhinje, pod na ulazu u stan i zidne pločice u kuhinji izmedju donjih i visećih elemenata). U privitku su i neke fotografije
Keramičarski radovi, Keramičari - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
IMAM RELATIVNO NOVU KUPAONICU MEĐUTIM NIKAKO NISAM ZADOVOLJNA TUŠ KABINOM. IZBACILA BIH JU I NA TOM MJESTU UREDILA NEŠTO TIPO WALK IN PROSTORA ZA TUŠIRANJE. NE ZNAM KAKVO ĆE BIT STANJE PLOČICA KADA SE KABINA I KADA MAKNU PA RAČUNAM I NA POSTAVLJANJE PLOČICA PONOVNO NA TAJ DIO KUPAONICE I EVENTUALNU UGRADNJU PREGRADE ZA TAJ DIO.
Keramičarski radovi, Keramičar
Oklaj
Površina (u m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Skidanje laminata i pločica. Postavljanje pločica. Postavljanje ugradbene wc školjke. Pločice se postavljaju u blagovaonu, hodnik i kuponu istom tonu i sa istim pločicama. Pločice su različite samo na zidu u kupatilu. Trenutno povšine nisu u istoj ravnini, a u budućnosti bi htjela da budu, sve u istoj ravnini.