Treba vam postavljanje pločica? Provjerite koliko košta i što ćete dobiti za tu cijenu.

Postavljanje i fugiranje keramičkih pločica
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00150,00 kn/m2

Pločice se mogu postaviti u unutarnjim (kuhinja, kupaonica, hodnik) ili vanjskim (balkon, dvorište) prostorijama. Pločice su vrlo popularan materijal jer se mogu prilagoditi svakoj estetici i interijeru, izdržljive su i vrlo lako se čiste. U cijenu je uključeno postavljanje pločica i fugiranje. Cijena ovisi o složenosti terena, površini polaganja i slično. Izvođači će vam za postavljanje i fugiranje keramičkih pločica naplatiti od 60,00 kn/m2 do 150,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za postavljanje pločica

Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam ožbukavanje zidova kupaonice i postavljanje pločica na njih, stare pločice i instalacije su skinute, sav potrebni materijal već imam kupljen (žbuku,pločice.ljepilo itd). Kupaonica i wc su mi trenutno nefunkcionalni i hitno trebam majstora za već ovaj tjedan.Radim do 16h pa molim da me nazovete nakon. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Krk
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je postavljanje pločica u 2 kupaonice. Prvo bi krenuli s jednom i ukoliko budemo zadovoljni radili bi i drugu. Za početak računajmo 20m2. Molila bih da me za sve dodatne informacije kontaktirate na mobitel. Možda će biti slabiji signal na Krku pa pokušajte i više puta nazvati. Hvala i lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičari
Crikvenica
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno postavljanje pločica u dnevnoj sobi 25 m2 i spavaćoj sobi 15 m2. Stavljanje pločica bez posebnih zahtjeva, u dnevnu bi želio postaviti na materijal radi izjednačavnja visine dok spavaću na ljepilo, Mjesto gdje bi se postavljale plocice je u Jadranovu kod Crikvenice. Moj broj mobitela je 97 50. Hvala unaprijed i lijep pozdrav .
Velika Gorica
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan se nalazi u Velikoj Gorici. Potrebno je postaviti pločice u maloj kupaoni 1,6x2m punom visinom(pod oko 3,2m2 i zid oko 16m2), te u hodniku i kuhinji(L oblik) oko 15m2(tu je potrebna nivelacija da ne bude prijelaza jer je trenutno u hodniku parket a u kuhinji tanke pločice), i još postavljanje na kuhinjskom zidu linija 0,6x4m. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je postavljanje podnih i zidnih pločica sa svim materijalom osim pločica; 20m2 zida i 7m2 poda u kupaoni te 3m2 zida u kuhinji. Priprema je izvršena (žbuka i glazura). Rad je potrebno izvršavati u terminu od 8-13h ili od 15-20h, ili cijeli dan od 8-20h, s obaveznom stankom od 13-15h. Adresa je Trg Kralja Tomislava 15, Zagreb. Očekujem Vašu ponudu.
Keramičarski radovi, Keramičar
Sveti Ivan Zelina
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bih promijeniti podne pločice u kupaoni, predsoblju i zidne u kuhinji. ne znam da li se može nastaviti na stare pločice u kupaoni i predsoblju a u kuhinji bi trebalo skinuti stare i postaviti nove jer ću mijenjati raspored kuhinje. Također bih trebala i zidara koji bi zazidao vrata i napravio otvor za nova vrata - možda može sve u jednoj osobi. Početak radova bi bio u desetom mjesecu. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno postavljanje podnih pločica u kuhinji i špajzi, ukupno oko 7m2, tj. skidanje postojećih i postavljanje novih. Također bih trebala skinuti i postaviti pločice iznad podnih kuhinjskih elemenata. Ukupno max 4 reda plocica otprilike površine 2.5mX60cm. Molim vašu ponudu. lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 17
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, planiram postavljanje pločica na pod i zid kuhinje. Pod 4,06 m2, a zidovi su 12,80 m2. Potrebno skinuti stare pločice sa zida 2,80 m2. Na podu sada nema pločica. Prije radova, treba skinuti dva viseća ormarića i privremeno maknuti sudoper. Želim i da se zamjeni ventil za vodu na zidu, s obzirom da je postojeći oštećen. Očekujem Vašu ponudu.
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potreban mi je keramičar za postavljanje pločica u stanu na Laništu. 1. pod - oko 4 kvadrata - potrebna priprema podloge, izbijene su stare pločice. Nove pločice su veličine 30x30 2. zid - oko 2 kvadrata - također potrebna priprema podloge - nove pločice su 10x10 na mrežici 3. izrada praga od pločica na mjestu gdje je prije prolazila stolarija (veličina praga kojeg treba napraviti 90x10) Očekujem Vašu ponudu.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je postavljanje keramičkih pločica u dvije kompletne kupaonice, jednom WC-u, kuhinji, jednom većem i jednom manjem hodniku te na jednom stubištu u obiteljskoj kući u Novom Zagrebu. Ako bi izvođač dobro odradio posao, angažirao bih ga za postavljanje još m2 pločica u suterenu. Očekujem Vašu ponudu.