Postavljanje i fugiranje keramičkih pločica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00150,00 kn/m2

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Podne pločice površine 1 m2 walk-in tuša oko sifona su se podignule. Imamo ljepilo, pločice, fugir masu i masu za hidroizolaciju. Možete raditi od 17-19 sati radnim danom ili vikendom od 8-12 sati. Zbog relativno malog opsega radova, molim samo da se jave majstori koji žele doći i vidjeti stanje, obaviti posao i biti plaćeni za obavljeni posao prema dogovoru. Molim ponudu, Hvala.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Postojeću kuhinju (cca 6m2) prebacili bi u prostoriju koja je sada dnevni boravak i blagavaona (cca 28m2) te bi u te prostorije postavili nove keramičke pločice. U kuhinji su stare pločice na podu i zidu koje je potrebno maknuti i postaviti nove samo na podu, a u dnevnom boravku i blagavaoni su parketi koje je potrebno skinuti i postaviti pločice. Uz postavljanje keramičkih pločica, potreban je i vodoinstalater koji će vodu (dovod i odvod) s jedne strane zida prebaciti na drugu stranu zida i prilagoditi za sudoper koji će imati slavinu na sudoperu i za perilicu suđa. Pločice su gres pločice II klase. Unaprijed se zahvaljujem.
Keramičarski radovi, Keramičar
Petrinja
Površina (u m2): 45
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ukupno je cca 45m2. Od toga 30m2 podnih plocica a ostalo su zidne plocice u kupaoni. Zidovi su ravni bez nekakvih posebnih kuteva ili slicno. Ako ste u mogucnosti posao odraditi odmah ili u sljedeca 2-3 tjedna bilo bi super. Kuca se nalazi u Petrinji. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. Srdacan pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Sinj
Sinj
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je postavljanje pločica u WC ukupno 30 M/2 pločica. Wc će biti pripremljen ( sve skinuto i obijene stare pločice ) Potrebno je zidanje kade i ostavljanje umivaonika, WC školjke i ugradbenog vodokotlića. Instalacije ostaju i nema nikakvih promjena. Treba mi rok izvođenja do 5 dana i cijena za navedeno. Molim ponudu, Hvala
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam nadodati u kupatilu 2m2 pločica promjer 30x60. Sa poda u kuhinji trebam dignuti 6 kom pločica istog promjera pazeći da se susjedne pločice ne oštete I na isto mjesto staviti druge(istog promjera).U kuhinji ispod visećih elemenata trebam dignuti već postojeće pločice i na njihovo mjesto staviti druge(mozaik), otprilike 3 m2. Molim ponudu, Hvala.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Hitno mi je potreban keramičar koji bi mogao napraviti pripremne radove za postavljanje pločica te postaviti keramičke pločice u dvije prostorije, u kupaonici i wc-u. Ukupna kvadratura je 25 m2, za obje prostorije, stan je u Zagrebu (Jurišićeva). Stara kupaonica i wc su demontirani, vodoinstalaterski radovi su gotovi, promjena prozora također, postavljanje električnih instalacija također, no keramičar nam je otkazao u zadnji čas i sad hitno trebam pronaći novoga. Ovi radovi bi trebali početi već ovaj tjedan. Hvala
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 19
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebno je razbiti stare pločice i postaviti nove zidne i podne pločice u kupaonici. Stare pločice su postavljene samo u visini od cm, tako da je ukupna površina s koje treba otkloniti zidne 8,22m2. Nove bi se postavljale do 2,25m visine, što je ukupno 16,29m2. Površina s koje treba razbiti I na nju postaviti podne pločice je, 2,52 m2. Također je, potrebno postaviti hidroizolaciju na podu i zidovima do 30cm visine, što je ukupno 4,02 m2 hidroizolacije. Najzad, potrebno je dovesti nove pločice iz prodavaonice i donijeti ih na peti kat (zgrada nema lift), kao i odnijeti svu šutu. Ako je moguće, željeli bismo cijenu u koju je uključen sav potreban materijal, ljepilo, itd (osim pločica koje bismo mi kupili i ostavili ih u prodavaonici da ih izvođač radova preuzme i donese). Molim ponudu, Hvala
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 45
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Renoviramo stan. Trebamo keramičara za postavljanje podnih pločica u kuhinji i hodniku, te podnih i zidnih pločica u kupaonici. U kuhinji će biti postavljeno 18 m2 podnih pločicate, a u hodniku 8 m2 , te u kupaonici 4 m2 podnih i 16 m2 zidnih pločica,. Izvedena je nova podna glazura i požbukani su zidovi s kojih su skinute stare keramičke pločice. Kupili smo pločice i masu za fugiranje. Molimo što prije informacije o cijenama i terminu početka radova. Lijep pozdrav, , Vukomerec 37, zgb.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Zlarin
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam postavljanje pločica u kući na otoku Zlarinu, na udaljenoj lokaciji, s mojom organizacijom prijevoza po potrebi. Kupaonski zid (oko tuš kabine), pod u kući (prizemlje - kuhinja, dnevna, kupaonica - ukupno 16 kvadrata). Kuća je svježe renovirana i podloga za lijepljenje je ravna i čvrsta (pod - nova glazura, zid - zeleni knauf) Pločice bi trebalo postaviti do 1. srpnja. Molim ponudu, Hvala.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Glina
Glina
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani potrebni su mi radovi u sanitarnom čvoru. Žbukanje i postavljanje pločica u formatu 30x60 zidne i granit podne u istom. Prostor je omjera cm x 4m visina 2.4m. Uvjet, isvršavanje i završetak radova u roku od 16.07.18 do 25.07.18 Svi radovi instalacije elektrike , vodovda, odvod su obavljeni. Hvala