Postavljanje i fugiranje keramičkih pločica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00 – 150,00 kn/m2

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Šibenik
Šibenik
Površina (u m2): 346
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postavljanje pločica u objektu, fugiranje i silikoniranje, m2 zidova i m2 podova, izrada sokla podova m' . Dimenzije pločica podnih i zidnih 60x60 cm Lokacija: Bilice, Šibenik. Troškovnik keramičarskih radova u prilogu. Pločice i ljepilo već nabavljeni. Rok početka radova 1-2 tjedna.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam keramičara za kupaonicu veličine 2 x 1,7 m2. Pločice su veličine 30x90 cm, u kupaonici je kutna tuš kada i iznad geberita za wc i bide su od knaufa 3 "niše" (udubljenja) gdje isto treba staviti pločice i lajsne. Osim kupaonice je i prostorija 0,8 x 2 m za perilicu i pločice idu samo na pod i cokl. Hvala
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Tražimo majstora za sanaciju postojeće terase, potrebna hidroizolacija, glazura, limarski radovi-izrada žljebova i okapnica, uz istovremeno zatvaranje postojeće ograde-željezne konstrukcije zidom pa su potrebna znanja i vještine vanjskog zidanja i žbukanja istog. Nakon svega toga potrebno je na terasi postaviti vanjske pločice, cca m2. Radovi su na obiteljskoj kući u Dubravi u Zagrebu.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Prvić Šepurine
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam kupatilo u kojem je potrebno postaviti keramiku. Dimenzije kupatila su cca x (vidina cm) i ima manji prozor. Površina keramike je oko 20m2. Dva zida su od rigipsa, a dva su zidana žbuka. Tuš prostor će biti bez kabine, tj. obložen pločicama gdje je potrebno na podu napraviti pad. Pločice su dimenzija 60x30 zidne, 85x20 zidna bordura i 40x80 podne i sve su prva klasa. Radovi bi se izvodili na otoku Šepurine i materijal bi bio obezbeđen. Molim za vašu ponudu po m2 za ovaj posao.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 18
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kupaonica u renovaciji. Nakon izmjene instalacija i nove glazure, potreban nam je keramičar za postavljanje pločica u kupaonici, Na pod idu pločice dimenzija 20x20 cm i ukupna površina poda je 6 m2, a preostalo su zidne pločice dimenzija 32x99 cm2. Idealni početak radova početkom srpnja, oko 1.7. Zahvaljujem :)
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Sesvete
Površina (u m2): 47
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Granitne ploče 3 cm x 33 cm x 7 m polijepiti na betonski temelj ograde Granitne ploče 1 cm x 30 cm x 60 cm polijepiti kao sokel na 15 m dužnih Granitne ploče 3 cm x 24 cm x 55 m polijepiti na betonski temelj ograde Granitne ploče 1 cm x 30 cm x 60 cm polijepiti kao sokel na 55 m dužnih Materijal naručen sa potrebnim izrezima oko stupova postojeće ograde Beton bit će opran sa visokotlačnim peračom Fleksibilno ljepilo i silikon za fugiranje nabavlja investitor prema preporuci majstora
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Zagreb-Susedgrad
Površina (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Polaganje keramike na prethodno izvedenu sanaciju terase HI u varijanti poliuretanom. Terasa ima odgovarajući pad i nije potrebno dodatno izvoditi padove. Terasa ima i prilazno stubište od 17 gazišta koje također treba obraditi u keramiku. Cca 46m2 terase plus stubište. Ponude molim na email. U obzir dolaze i ponude bez materijala, samo ruke ili sve po m2(bez keramike) . Hvala
Keramičarski radovi, Keramičar
Zagreb
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Treba postaviti pločice formata 60*30 na loggiu dimenzije cca 3 m2. Pločice se postavljaju na postojeće, a sokl je samo sa jedne strane loggie. Uz pločice treba postaviti i okspni lim. Osim toga nakon adaptacije stana treba zalijepiti još 2 pločice na sokl te zamijeniti dvije oštećene podne pločice. Posao bi trebalo obaviti u zadnjem tjednu 6.mj.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je izvaditi stare pločice i staviti nove na lođi 4,11 m2 Potrebno je izvaditi stare pločice i staviti nove u kuhinji pod 4,20 m2, zidovi između elemenata 2m x 2m, na jednu stranu postaviti knauf. Potrebno je izvaditi stare pločice i staviti nove u kupaonici 3 m2 pod, zidovi 1,47m x 1,94m, promijeniti sanitarije. Potrebno je izvaditi stare pločice i staviti nove u hodniku pod 3,85 m2
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U poslovnom prostoru imamo 4 tuša, prostor je odijeljen knauf zidom. Keramika trenutno nije postavljena već Mapei premaz no nije se pokazao kao vodootporan i izdržljiv. Treba napraviti demontažu knauf zidova, montažu novih zidova, postaviti keramiku na pod i zidove. Većinu opreme (tuš, staklena vrata, odvodne kanalice) imamo i montirane su.