Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 110,00 kn/m2
Raspon cijena 90,00130,00 kn/m2
Izrada obloge zida 1×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 90,00 kn/m2
Raspon cijena 70,00110,00 kn/m2
Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 80,00130,00 kn/m2

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Knauf - Omiš
Omiš
Površina (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je tlocrtne površine 95m2. Nagib krova je 25 stupnjeva. Radovi za koje tražim izvođača su: 1. Ugradnja knauf ploča s odgovarajućim nosačima između rogova koji su prosječnog razmaka oko 65-70 cm, a kako bi grede ostale vidljive u prostoru. 2. Ugradnja pregradnih zidova prema idejnom projektu kojeg šaljem u prilogu. Potrebno je da sve pregrade budu kvalitetne zvučne i toplinske izolacije. Za više informacija molim obratite mi se na e-mail: ivan.miljak@hotmail.com Lijep pozdrav,
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 310
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za : 1.Termoizolacija unutarnji zidovi i stropovi. Okvirno - m2 unutarnji zidovi i 80m2 stropovi 2. Pregradni zid x 2 - 1 zid okvirno - 5 m2 (2m x 2.5m) - 1 zid okvirno - 3.75 m2 (1.5m x 2.5m). Radovi bi bili na jesen nakon što završimo elektroinstalacije. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebat će izgradnja zida: - izgradnja zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 (znači ovaj zid iznad koji se ruši zapravo se pomiče na drugu stranu). Zid koji se ruši: - rušenje zida od ciporeksa 0,5 x 2,6 x 0,1 (širina x visina x dužina) - rušenje zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Samobor
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, na slici je okvir za vrata koji bi demontirao i stavio nova sobna vrata. S obzirom na to da mi se nad-svijetlo iznad vrata ne sviđa, htio bih taj dio zatvoriti Knauf GK pločama. Imam 4 komada ovakvih sobnih vrata kojima bi trebalo zatvoriti nad-svijetlo, i to je otprilike 2,5 m2. Nije potrebna izolacija između ploča i završna obrada (gletanje i farbanje ploče). To bi odradio sam. Lokacija: Samobor, Perivoj Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor
Jastrebarsko
Površina (u m2): 27
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radovi su planirani kroz mjesec dana. Treba staviti Knauf na strop - ca. 16 m2 i na jedan zid - ca. 11 m2. Danas na stropu postoji lamperija s kvalitetnom podkonstrukcijom za koju smatram da će izdržati i Knauf ploče. Naravno treba pogletati Knauf. Također bi trebalo pogletati ostala 3 zida - ca. 32 m2. Očekujem Vašu ponudu.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 376
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim vas ponudu za sljedeće suhomontažne radove: 1. Obloga stropova potkrovlja. Obloga stropa d = ,00 mm, metalna jednorazinska podkostrukcija KNUAF CD_UD profilima d = 27,00 mm na razmaku od 0,50m. Pričvršćena za grede metalnim sidrenim nosačima duljine mm i vijcima. Spojevi s podom stropom i okolnim zidovima izrađeni brtvenom trakom. Ugradnja dvoslojne izolacije, prvi sloj KI mineralne vune UNIFIT od mm između greda, drugi sloj KI mineralne vune classic 50mm preko greda između profila i u profilima. Postava parne brane Knaufinsulation LDS 2 Silk na podkonstrukciju, lijepljenje spojeva parne brane brtvenom trakom. Jednoslojna obloga KNUAF GK pločama d = 12,5 mm. Obrada spojeva stropova prema kvaliteti K2. Obrada spojeva ploča masom za spojeve, obrada u dva sloja, ispuna i ugradnja bandažne trake u prvom sloju, izrada prijelaza spoja na ploču. Zaglađivanje spojeva u trećem sloju masom za zaglađivanje i brušenje. ,03m2 2. Obloga špaleta potkrovlja 16,80m dužnih 3. Ojačanje kutova špaleta krovnog prozora ALU zaštitnim kutnim profilom. Ugrađen na klamice i obrađen masom. 35m dužnih 4. W Zidna obloga d=25mm, izrada zidne obloge - suha žbuka. Lijepljenje Knauf GK ploče visine stropa, na ljepilo za lijepljenje ploča Perlfix. Lijepljenje točkasto, na rubove ploče i dva reda vertikalno. Lijepljenje ploča uz prethodnu impregnaciju zidova impregnacijom za upojne podloge Grndiermittel. Jednoslojna obloga Knauf GK pločama d=12,5mm, V 2,50m x 1,25m. Obrada spojeva stropova prema kvaliteti K2. Obrada spojeva ploča masom za spojeve, obrada u dva sloja, ispuna i ugradnja bandažne trake u prvom sloju, izrada prijelaza spoja na ploču. Zaglađivanje spojeva u trećem sloju masom za zaglađivanje i brušenje. 14,00 m2 5. Pregradni zid W Pregradni zid d = ,00 mm, metalna jednostruka podkostrukcija KNUAF CW_UW profilima d = 75,00 mm, ugradnja izolacije d = 50,00 mm. Spojevi s podom stropom i okolnim zidovima izrađeni brtvenom trakom. Obostrano jednoslojna obloga KNUAF GKB pločama d = 12,5 mm. Obrada spojeva stropova prema kvaliteti K2. Obrada spojeva ploča masom za spojeve, obrada u dva sloja, ispuna i ugradnja bandažne trake u prvom sloju, izrada prijelaza spoja na ploču. Zaglađivanje spojeva u trećem sloju masom za zaglađivanje i brušenje. 6,75 m2 - zid s otvorom za vrata V 2,80m do 1,70m S poštovanjem,
Suha gradnja (knauf), Knauf - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobar dan, bit će mi potrebno oblaganje krovišta. Dimenzije su cca 3.5 x 7.5 m. Krov nije ništa posebno. Ima grede, izolaciju i par krovnih prozora i trebali bismo staviti knauf da se sakrije izolacija. Za sada još nismo otvorili da vidimo kako izgleda ispod sadašnje konstrukcije koja je sačinjena od drvenih težih ploča koje su stavili da drži i skriva izolaciju. Za sad postoje i potporni stupovi kako bi te daske stajale. Daske su cca 2 cm debele i ostale dimenzije su 2 m x 30 cm. Ja bih da mi stavimo knauf, tako da je lijepo bijelo i da ne mora imati potporne stupiće koji drže sam knauf. S obzirom da ne znam koliko su lijepe grede ispod (nadam se da su dovoljno dobre da se njih ne treba mijenjati) ne znam bi li ostavili da se grede vide, ako je moguće postaviti knauf između greda, a ne kao veliku bijelu površinu. U privitku šaljem sadašnje stanje, ako vam to može pomoći. Hvala puno,
Suha gradnja (knauf), Knauf radovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 48
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, uređujemo potkovlje. Na stropu i dijelu zidova je lamperija, dio stropa je kosina. Površina ravnog dijela stropa je cca 24 m2, kosina je cca 12 m2 i zid je cca 12 m2. Na te bismo površine postavljali knauf. Na preostalim zidovima je sep koji bi pregletali i poravnali. Očekujem Vašu ponudu.
Suha gradnja (knauf), Knauf - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebao bih ponudu za spušteni knauf strop za kompletni objekt. U stropu bi se postavila ugradbena rasvjeta (LED Spot) i strujne instalacije. Na prvom katu bi trebalo postaviti i izolaciju u knauf, 5cm vune ili sl. Površina netto objekta je cca m2. Za sada je u roh bau fazi u Zagrebu. Također, trebao bih izradu u duplom knaufu s obradom i termoizolacijom prostorija kupaonica(prizemlje i kat), garderoba, zida u hodniku te zatvaranja prostora ispod stepeništa u knauf u koristan prostor s vratima. Trebao bih i izradu šanka u kuhinji odnosno "L"(cca cm*85cm, visine 85cm)
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kroz 7-10 dana potrebno mi je izvođenje pregradnog zida u boravku stana da se dobiju 2 prostorije. Osim zida debljine 10 cm sa konstrukcijom i izolacijom treba nabaviti i ugraditi vrata, komada 2, 79/ cm,drvena, puna,ništa posebno. Sve potrebno se dovozi do zgrade, odnosi do lifta i liftom prevozi do stana, sve do dužine cm.Ima tu još nešto radova oko premještanja radijatora i malo elektrike oko 3 prekidača svjetla i 3 rasvjetna mjesta. Očekujem Vašu ponudu.