Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 110,00 kn/m2
Raspon cijena 90,00 – 130,00 kn/m2
Izrada obloge zida 1×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 90,00 kn/m2
Raspon cijena 70,00 – 110,00 kn/m2
Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 80,00 – 130,00 kn/m2

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 58
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna mi je poonuda za dva pregradna zida sveukupno cca.18m2 i strop sveukupno cca. 40m2. Ispuna pregradnih zida sa izolacijom, te na dio (20m2) stropa. Radi se o obiteljskoj kući gdje je max. visina 2,5 m te ne treba nikakva skela. Na dobar dio stropa nije potreno niti postavljati konstrukciju jer je na njemu lamperija. Hvala
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imam dnevnu sobu koju bi na jednom dijelu željela pregraditi, tako da u tom pregrađenom dijelu smjestim bračni krevet. Pregradni zid veličine 9 m kvadratnih kojeg bih željela da se postavi, imao bi na jednom dijelu otvor u obliku pravokutnika visine cm i dužine oko metar i pol koji bi služio kao prolaz (vrata). Zid bi također imao na raznim dijelovima asimetrično položene otvore, tako da svjetlo s prozora u pregrađenom dijelu prolazi kroz te otvore i ulazi u drugi dio prostorije. Visina čitave prostorije koja bi se pregrađla takvim zidom iznosi 2,5 m, a širina 3.5 m. Shvaćam da je to mali zahvat, međutim meni je prijeko potreban. Šaljem vam u ovitku fotografiju kako bi to s četverokutnim rupama u zidu trebalo funkcionirati. Moj zid išao bi od zida do zida, za razliku od ovog s fotografije, i njegov otvor (vrata) nalazio bi se negdje na 2/3 tog zida. U word dokumentu u ovitku nacrtala sam približno kako bi to trebalo izgledati. LIjep pozdrav
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Pazin
Površina (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o renovaciji stare kuće. Gipsane ploče se postavljaju na strop, zidove i izrađuju se pregradni zidovi od gipsanih ploča. Površina stropa je m2 (obične KNAUF gipsane ploče) Površina zidova je m2. (zelene KNAUF gipsane ploče) Površina pregradnih zidova je 90m2 (obične KNAUF gipsane ploče) Pregradni zidovi se izrađuju sa dvije ploče sa svake strane (izolaciju nije potrebno nuditi jer je nabavljam sam). Sva montaža se vrši na konstrukciju. Molim ponudu sa materijalom i obavezno KNAUF gipsane ploče.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Karlovac
Površina (u m2): 65
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u stanu površine 65,79 m2, bi trebalo napraviti dodatnu izolaciju stropa, s obzirom da se radi o zadnjem katu i stanu ispod ravnog krova. Također bi trebalo postojeću blagovaonicu zatvoriti prema kuhinji i pretvoriti ju u sobicu, a u kuhinji jedan mali dio zida srušiti i otvoriti prema hodniku. Površina tog pregradnog zida bi bila otprilike 2.5mX2.5m. Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, prostor je prazan i potrebna je izmjena zidova od knaufa koji se ruše (cca m2) i izvedb novih zidova od 10cm jednostruki knauf sa ličenjem. Plačanje virmanom odmah po izvedbi. Radovi bi se trebali izvoditi drugi tjedan. Plafon je ispravan, trebalo bi ga pokitat kad se skine limeni dio i pofarbati. Kontaktirajte me što prije jer mi je hitno da se možemo lakše dogovoriti.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Sesvete
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prostor se nalazi u sklopu SuperKonzuma Sesvete. Potrebno je napraviti dva stupa (totema u obliku obrnutog slova L) visine 3.5m, širine 80cm, dubine 30 cm. Te stupove je potrebno gletati i pofarbati. Slika u privitku. Umjesto ogledala stupovi bi se farbali.U stupovima se nalaze police na kojima se izlažu okviri (taj dio odrađuje stolar).Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, lokacija: Zagreb, Žigrovićeva mi je: 1. U velikoj sobi na prvom katu obiteljske kuće trebam pregradni zid, da dobijem dvije sobe. Dimenzija zida 4,20 x 2,90 m. 2. Trebam gips strop ispod drvenih greda stropa prizemlja. Visina prizemlja 2,90 m, a površina prostorije 30 m2. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potreban je izvođač za nabavu i montažu spuštenog stropa u potkrovlju na visini od cca cm od gotovog poda. Gipskartonske ploče s potrebnom podkonstrukcijom za montažu (d=1,25cm) U cijenu je potrebno uključiti gipsanje i gletanje te pokretnu radnu skelu. Konstrukciju je potrebno predvidjeti za opterećenje od kamene vune. Izvodi se tervol pločama (KP d=24cm) s vjetrovnom branom i zaštitom PE folijom. Izolaciju izvesti u slojevima odozgo prema dolje. Radovi su potrebni što prije.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je spuštanje stropa u kuhinji u stanu, cca 2,20x2,30 u novogradnji, dakle bez potrebe za izolacijskom ispunom. Strop se spušta u svrhu provlačenja cijevi za otočnu kuhinjsku napu i postavljanja učvršćenja za istu, kao i ugradnje rasvjetnih tijela. Adresa je Karla Metikoša, Zagreb. Očekujem Vašu ponudu.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, preuređujemo tavan u stambeno potkrovlje. Radi se o kući (dvojni objekt) koji je 90-ih godina nadograđena, tako da je i pod tavana, odnosno budućeg potkrovlja u 2 nivoa. Ono što me zanima je nekakva ponuda za radove od knaufa. Sami smo postavili toplinsku izolaciju između rogova, te je potrebno postaviti knauf profile, dodatnih 3-5cm topl. izolacije između njih, zatim parnu branu i onda knauf ploče. Toga ima cca m2. Tri vanjska zida potrebno je obući u knauf. Njihove mjere su cca 12m2, 14m2 i 8,7m*0,6m. Potrebno je i dva dimnjaka obući u knauf (polijepiti ploče da se ne gubi previše prostora. Treba izraditi cca 25m2 pregradnih zidova u kojima treba ostaviti 2 otvora za vrata. Imamo 4 krovna prozora i jedan na zabatnom zidu. U knauf bi obukli i nešto drvenih greda, a jedan dio bi ostao vidljiv - (obući cca. 10m2). Dio materijala sam nabavio, a nešto još nedostaje. Uglavnom sa radovima se može započeti praktički odmah. Imam i nacrte u dwg-u i slike pa ako zatreba molim da se javite. Zamolio bih da nam dostavite ponudu. Hvala,