Provjerite informativne cijene za podno grijanje na struju. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.

Električno podno grijanje
Prosječna cijena 400,00 kn/m2
Raspon cijena 300,00500,00 kn/m2

Električno podno grijanje sastoji se od električnih podnih mreža i folija, gdje su ugrađene električne cijevi koje emitiraju toplinu u prostoriju. U usporedbi s uobičajenim podnim grijanjem (na vodu), potrošnja energije je veća, ali se površina poda brže zagrijava električnim grijanjem. Podno grijanje je inače učinkovitije i stoga jeftinije od uobičajenog radijatorskog grijanja. Cijena se izračunava po kvadratnom metru i uključuje materijal i radnu snagu. Izvođači će vam za električno podno grijanje naplatiti od 300,00 kn/m2 do 500,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Postavljanje električnog podnog grijanja
Prosječna cijena 750,00 kn/m2
Raspon cijena 700,00800,00 kn/m2

Instalacija i polaganje električnog podnog grijanja ili mreže grijanja jednostavno je i brzo. Dovoljno je razviti grijaće prostirke i spojiti ih na električnu mrežu. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti ovog sustava grijanja. Navedena cijena uključuje ugradnju električne mreže grijanja, senzora i termostata. To uglavnom ovisi o korištenim materijalima i površini podnog grijanja. Prosječna cijena postavljanja električnog podnog grijanja je 750,00 kn/m2. Raspon cijena je između 700,00 kn/m2 i 800,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za podno grijanje na struju

Solin
Površina grijanog prostora (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna mi je ponuda za podno grijanje i montažu. PODNO GRIJANJE ( nacrt u prilogu maila ) ; u ponudu obvezna i montaža, podno grijanje je ispod pločica u spavaće sobe + terasa ne planiramo podno grijanje), mogućnost wifi upravljanja, kolika je jamstvo na podno grijanje. NAPOMENA; objekat se nalazi u Solinu (Splitsko- dalmatinska županija ) , ponuda za gotovinsko i kartično plaćanje ( Kartica Diners broj rata ) . Hvala.
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 43
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U kotlovnici samostojeće kuće imam plinski (na butan plin) bojler Bosch predviđen za grijanje prostora i tople vode za prizemlje i kat. Na katu je već u funkciji instalacija za radijatore. Želim provesti instalaciju podnog grijanja na plin samo u prizemlju. Prostor ima cca 42 m2 (1 velika soba na L, mali hodnik i kupaona) i nema još podloge ni izolacije. Hvala.
Podno grijanje, Podno grijanje
Dramalj
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o staroj kući koja se potpuno rekonstruira prema projektu rekonstrukcije. U suterenskom stanu je planirano podno grijanje, a na prizemlju i katu samo priprema za grijanje s radijatorima (u budućnosti). U suterenu su kameni zidovi debljine 60 cm bez izolacije, a na prizemlju i katu će biti termo fasada. Suteren ima dva vanjska zida, jedan ispod razine okolnog terena i jedan vezan za susjednu kuću. Energent je kombinacija drva/peleti
Velika Ludina
Površina grijanog prostora (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zainteresirani smo da ugradimo strujno podno grijanje na katu kuće površine 60 m2, dok u prizemlju se nalazi još kuhinja nekih 20 m2. Podno bi postavili na katu gdje se nalazi tih 60 m2, pa me zanima ponuda postavljanja da li je što potrebno osigurati, pripremiti podlogu i slično, a radi se o golim tavanskim prostorijama bez postavljene glazure u kojima bi se nalazila dnevna soba, kupaonica i dvije spavaće sobe... Postavili bi novu toplinsku izolaciju sa knaufom i pregradama od knaufa za sobe i kupaonicu, te me zanima da li vam je poznato kolika je otprilike mjesečna potrošnja struje, kao i druga iskustva vaših klijenata? Kuća se nalazi u mjestu Vidrenjak, to je mjestu unutar općine Velika Ludina u blizini grada Popovače u Sisačko-moslavačkoj županiji. Traži se majstor koji postavio mrežice za električno podno grijanje ili IC mrežice, jer sam našao da sujednako dobre, ako ne i bolje od električnih i povoljnije. Hvala na odgovoru!
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 85
Okvirni rok početka projekta: Odmah
poštovani, molim ponudu za instalaciju podnog grijanja i estriha u kući, sastoji se od prizemlja, kata i sobe u potkrovlju (tlocrt u privitku). Fasadni kondenzacijski bojler i razdjelnik s cijevima postavila bih u predprostoru ulaza na kat ili u podrumu (nalazi se ispod dnevne sobe) sada kroz podrum prolazi dovod plina do bojlera u kupaonici. Sve skupa ima cca 85 m2. Radi se o staroj kući, sada je u fazi renoviranja. Kuća se nalazi u Zagrebu, Ulica A. Šercera unaprijed hvala i lijepi pozdrav,
Podno grijanje, Podno grijanje
Zagreb-Susedgrad
Površina grijanog prostora (u m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Imam upit vezano za plinsko podno grijanje, stan 55m2 sa ugradnjom. U pitanju je kuća, stan u prizemlju i stan na katu. Radi se o tome da bi stan u prizemlju trebao ostati grijan sa radijatorima,a na katu bi se montiralo podno grijanje. Bojler je jedan za sve i nalazi se u prizemlju. Na katu su još uvijek u funkciji radijatori ali s obzirom da planiramo renovirati kat zanima me dali je to uopće izvedivo i naravno cijena. Unaprijed hvala na odgovoru. Lijep pozdrav
Podno grijanje, Podno grijanje
Lovas
Površina grijanog prostora (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ponuda postavljanja podnog grijanja skupa sa materijalom i majstorima. Vrsta podova koji se mogu staviti, vrijeme potrebno za zagrijavanje prostora, prednosti i nedostatci općenito? Radi se o potkrovlju kuće, a dolje u kuci je postavljeno centralno grijanje na radijatore. Radovi bi trebali biti gotovi najkasnije u 10. mj. Molim ponudu, Hvala.
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 62
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ugradio bi podno grijanje s bojlerom na plin proizvođača Vailant u stan površine 62 m2 koji se sastoji iz dvije kupaonice, dvije sobe, hodnika te kuhinje i dnevnog boravka u jednoj prostoriji. Bojler bi koristio i za zagrijavanje vode za kupaonicu, kuhinju itd. Trenutno se postavlja izolacija za vlagu i čim prije bi odabrao toplinsku izolaciju i postavio cijevi za podno grijanje. Srdačan pozdrav,
Pakoštane
Površina grijanog prostora (u m2): 65
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Projektirano mi je el. podno grijanje el. kablovima za obiteljsku kucu s 3 sobe i 3 kupaonice u Pakoštanima. Grijanje se postavlja ispod keramickih plocica u cijelom prizemlju, a na katu samo u kupaone na cijeli pod (i u tusu iako to nije projektom predvidjeno). Molim Vas prijedlog potrebne snage, jer zelim izbjeci dogrijavanje klimom kad god je to moguce. Po postojecem projektu predvidjena je premala snaga. Treba mi ponuda za materijal i postavljanje. Htjela bih odvojene termostate za svaku prostoriju. Keramicarski radovi bi trebali biti pocetkom kolovoza. U prilogu saljem izvod iz projekta. Molim ponudu, Hvala.
Kali
Površina grijanog prostora (u m2): 59
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za postavljanje podnog električnog grijanja. u privitku šaljem fotografiju tlocrta s ucrtanim "fiksnim" namještajem. Open space prostor koji uključuje predsoblje, dnevnu sobu, kuhinju i blagavaonu ima 37m2. Ako se oduzmu ugradbeni ormari u predsoblju ( oko 2,5 m2), kuhinjski elementi (3,5 m2) te ugradbeni elementi u produžetku kuhinje do dnevne sobe (1,5 m2); ukupna kvadratura tog prostora bila bi oko 30 m2. Kupaona ima ukupno 8 kvadrata, ali kada (2,4m2) i tuš kada (1,6m2) zauzimaju pola ukupne površine te se provlače od zida do zida. Ako bi se podno grijanje ugradilo u drugu polovicu tuš kade gdje se ulazi, ukupna površina za podno grijanje bila bi oko 5m2. U spavaćoj sobi 1, kvadratura bez ugradbenog ormara (1,8m2) iznosi otprilike 12 kvadrata. Spavaća soba 2 ima otprilike isto toliko. Stan se nalazi u potkrovlju, visina bočnog zida kod spavaćih soba je cm, kod kuhinje i dnevnog boravka cm. Najviša točka je kod zida koji dijeli kupaonu od dnevnog boravka, cm. Trenutna podloga poda je betonska. Na podno grijanje u spavaće sobe išao bi laminat/parket, a u ostatak prostora microtopping. Hvala.