Postavljanje plinskih instalacija (kuća 150 m2)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 20.000,00 kn/kom
Raspon cijena 14.000,002.600,00 kn/kom
Montaža plinske instalacije po dužnom metru cijevi
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 222,50 kn/m
Raspon cijena 155,00290,00 kn/m

Primjeri upita

Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kupljen je novi štednjak i trebalo bi ventil koji se nalazi iza štednjaka premjestiti kako bi štednjak mogao leći do zida. Prijašnji štednjak je bio iste dimenzije ali je sa stražnje strane bio uvučen i ventil mu nije smetao. Molim vas da mi odgovorite jeste li u mogućnosti to napraviti i koliko bi to koštalo. Unaprijed hvala Koraljka
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postoji plinska instalacija, grijanje na plinske peći u kući u Varaždinu. Potrebno je izrezati staru plinsku instalaciju i postaviti novu, postaviti 10 radijatora, 1 kupaonski radijator, ugraditi plinski bojler na zid u kupaoni, izvršiti odvod zraka i odvod produkata sagorijevanja plina iz kupaonice na vanjski zid kuće, pustiti u pogon bojler i dati sve potrebne certifikate.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu koji se trenutno adaptira treba testirati plinske cijevi dali su OK i dali su dobre za korištenje,predostožnosti radi. Nakon štemanja zidova u kupaonici gdje se nalaze te cijevi i koje su dosptupne i može se doći do njih. Ovo radimo prije postavljanja glazure u kupaoni. Također treba jednu cijev odrezati i blindirati jer se miče jedan mali radijator.
Plinske instalacije, Plinoinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam instalaciju plinske cijevi od plinomjera do stednjaka. Cca 12 metara cijevi sa 8 koljena ( pregiba pod 90% ili kako se to vec zove) . Rupe u zidovima postoje, na prikljucnoj cijevi iz plinomjera je cep. Inace tu je postojala cijev ali je demontirana tako da ju je potrebno samo ponovno instalirati na istom mjestu i istim postojecim pozicijama. Plinski prikljucak je potpuno u funkciji. Lokacija Trešnjevka.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Plinara je stavila plombe na štednjak i plinski bojler sa zapisnikom da je potrebna zamjena mjerenog dijela plinske instalacije i zamjena glavnog ventila uz brojilo zbog dotrajalosti starog. Riječ je o stanu od 50m2 u kojem su cijevi za plin razvedene od brojila do bojlera na jednu i do štednjaka na drugu stranu.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Živimo u kući gdje na drugom katu želimo odvojiti plin od ostatka kuće. Treba instalirati plinski bojler i provući instalacije od prizemlja do drugog kata. Osim toga, trebalo bi provjeriti je li cijev u dimnjaku dovoljno velika kako bi ga mogli spojiti na postojeći dimnjak. Imamo projekt i odobrenje od plinare, kupili smo kondenzacijski bojler i kotao za toplu vodu. Majstor koji nam je trebao raditi instalacije nažalost je završio u bolnici, a mi bismo htjeli problem riješiti što prije.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Ivanić Grad
Na plinskom bojleru Vaillant atmoTEC pro, WUW SOE /3-3M, prilikom puštanja tople vode bojler se isključi (ode u grešku) ali ako se resetira i ponovo pokrene, onda proradi. Prije nekoliko godina sam imao isti problem kojeg je uzrokovala plinska rampa, pa pretpostavljam da nju treba zamijeniti. Ujedno bi trebalo napraviti veliki servis bojlera. Lokacija Ivanić Grad, centar.
Plinske instalacije, Plinoinstalater - Sesvete
Sesvete
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Molio bih ponudu za zamjenu plinskih instalacija u stanu od 50 m2, potrebito je izvršiti zamjenu 4 radijatora i postaviti novi kondezacijski bojler.Eventualno možda zamjena i bakrenih cijevi koje se nalaze po zidu sa novima koje se polažu u pod.Sanacija dimnjaka je u mojoj izvedni.Ova opcija oko cijevi je stvar dogovora sa izvođaćom radova, no svakao bih molio ponudu u oba slučaja.Znam da je teško na ovaj način dati preciznu ponudu, no možda koliko bi koštala koja varijanta cca.Bojler i radijatori su moji ostali potrošni materijal izvođaćev,Stan se nalazi u Sesvetama na prvom katu.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Pregrada
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam premjestiti plinsku peć za grijanje maja12 unutar jedne prostorije. To znači odrezati dosadašnji dovod plina tj.cijev i na novo mjesto montirati novu dovodnu cijev za plin duljine 2m i priključiti peć za grijanje. Unaprijed hvala Adresa : Stipernica 29, Pregrada Mobitel : --
Plinske instalacije, Plinoinstalater - Osijek
Osijek
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća na 3 etaže s potkrovljem za adaptaciju (gletanje zidova, promjena podova, promjena stolarije, potpuna renovacija kupatila). Prije svega bih uveo plinsko grijanje. Sveukupno m2 povrsine, kuća bi trebala biti podijeljena na tri stambene jedinice: jedan stan u prizemlju, jedan na 1. katu, i jedan čine 2. kat i potkrovlje. Prema mojoj računici ca. 15 radijatora. E sad me zanima što je sve potrebno ugraditi za svaku stambenu jedinicu da ima posebno brojilo i potrošnju. Zanima me ponuda te koliko bi trajalo. Ako vam je potrebna još koja informacija slobodno mi se javite na mail: jurokofm@gmail.com. Unaprijed hvala na odgovorima!