Postavljanje plinskih instalacija (kuća 150 m2)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 20.000,00 kn/kom
Raspon cijena 14.000,00 – 2.600,00 kn/kom
Montaža plinske instalacije po dužnom metru cijevi
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 222,50 kn/m
Raspon cijena 155,00 – 290,00 kn/m

Primjeri upita

Plinske instalacije, Servis plinskog bojlera - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Plinara je stavila plombe na štednjak i plinski bojler sa zapisnikom da je potrebna zamjena mjerenog dijela plinske instalacije i zamjena glavnog ventila uz brojilo zbog dotrajalosti starog. Riječ je o stanu od 50m2 u kojem su cijevi za plin razvedene od brojila do bojlera na jednu i do štednjaka na drugu stranu.
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Živimo u kući gdje na drugom katu želimo odvojiti plin od ostatka kuće. Treba instalirati plinski bojler i provući instalacije od prizemlja do drugog kata. Osim toga, trebalo bi provjeriti je li cijev u dimnjaku dovoljno velika kako bi ga mogli spojiti na postojeći dimnjak. Imamo projekt i odobrenje od plinare, kupili smo kondenzacijski bojler i kotao za toplu vodu. Majstor koji nam je trebao raditi instalacije nažalost je završio u bolnici, a mi bismo htjeli problem riješiti što prije.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Ivanić Grad
Na plinskom bojleru Vaillant atmoTEC pro, WUW SOE /3-3M, prilikom puštanja tople vode bojler se isključi (ode u grešku) ali ako se resetira i ponovo pokrene, onda proradi. Prije nekoliko godina sam imao isti problem kojeg je uzrokovala plinska rampa, pa pretpostavljam da nju treba zamijeniti. Ujedno bi trebalo napraviti veliki servis bojlera. Lokacija Ivanić Grad, centar.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Sesvete
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Molio bih ponudu za zamjenu plinskih instalacija u stanu od 50 m2, potrebito je izvršiti zamjenu 4 radijatora i postaviti novi kondezacijski možda zamjena i bakrenih cijevi koje se nalaze po zidu sa novima koje se polažu u dimnjaka je u mojoj opcija oko cijevi je stvar dogovora sa izvođaćom radova, no svakao bih molio ponudu u oba sluč da je teško na ovaj način dati preciznu ponudu, no možda koliko bi koštala koja varijanta i radijatori su moji ostali potrošni materijal izvođaćev,Stan se nalazi u Sesvetama na prvom katu.
Plinske instalacije, ­Postavljanje plinske instalacije
Pregrada
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam premjestiti plinsku peć za grijanje maja12 unutar jedne prostorije. To znači odrezati dosadašnji dovod plina i na novo mjesto montirati novu dovodnu cijev za plin duljine 2m i priključiti peć za grijanje. Unaprijed hvala Adresa : Stipernica 29, Pregrada Mobitel : --
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Osijek
Osijek
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća na 3 etaže s potkrovljem za adaptaciju (gletanje zidova, promjena podova, promjena stolarije, potpuna renovacija kupatila). Prije svega bih uveo plinsko grijanje. Sveukupno m2 povrsine, kuća bi trebala biti podijeljena na tri stambene jedinice: jedan stan u prizemlju, jedan na 1. katu, i jedan čine 2. kat i potkrovlje. Prema mojoj računici ca. 15 radijatora. E sad me zanima što je sve potrebno ugraditi za svaku stambenu jedinicu da ima posebno brojilo i potrošnju. Zanima me ponuda te koliko bi trajalo. Ako vam je potrebna još koja informacija slobodno mi se javite na mail: Unaprijed hvala na odgovorima!
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Zagreb
Trebam servis za godišnje održavanje dva plinska bojlera. S kemijskim čišćenjem. Bojleri rade, ali im je potrebno godišnje održavanje. Jedan bojler se koristi za centralno grijanje, drugi bojler ne. Zanima me ponuda ukoliko bi se oba bojlera servisirala (50 metara udaljenosti od oba stana s bojlerima).
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Požega
Poštovani, Bitno trebam da se usluga odradi u datumu od 15.09. do najkasnije 29.09. ako serviser nije blizu sa svojom lokacijom(min km) dajem extra kn putnih troškova. Trebam kompletno kemijsko čišćenje(+kamenac i sl.) plinskog bojlera marke Junkers i priprema/provjera ispravnost instalacija za zimski period grijanja. Trebam i potvrdu da je sve ispravno (da tu potvrdu mogu dostaviti kod dobavljača plina), U prilogu je slika bojlera. (trebam kvalitetnu uslugu, te firmu koja će se dalje brinuti mojim plinskim instalacijama) Lijep pozdrav
Plinske instalacije, ­Postavljanje plinske instalacije
Zagreb-Dubrava
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, promijenio bih fasadne plinske peći koje su sada u stanu na IV katu zadnji kat za centralno plinsko grijanje s radijatorima. Stan se nalazi u naselju Klaka,Dubrava . Veličina stana je 55, čm i sastoji se od wc, kuhinje, hodnika, kupaone i dvije sobe istih veličina. Sav materijal kao i uređaje koji su potrebni nabavio bih sam. Hvala vam unaprijed,
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Zanima me ponuda za sljedeću situaciju : Prilikom postavljanja nove kuhinje deinstalirane su plinske instalacije i radijator. Trebalo bi ponovno postaviti i priključiti cijevi za dovod plina do plinskog štednjaka te premjestiti i priključiti radijator. Radi se samo o jednoj prostoriji (kuhinja) veličine 10 m^2. Molim Vas ponudu. Hvala Vam, S poštovanjem,