Ormar - iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 800,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 750,00 – 850,00 kn/dužni metar

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Crikvenica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je sanacija postojećeg drvenog stepeništa pod pretpostavkom zamjene čela i gazišta. Moguća je i sanacija postojećih gazišta i čela ali su u dosta lošem stanju. Ukupno stepenište sastoji se od 34 gazišta širine cm i različitih dubina (u prosjeku 25 cm). Kuća se nalazi u Crikvenici te je moguće doći na lice mjesta i pregledati stanje stepeništa.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Đurđevac
Đurđevac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja, rustik, radna ploha cm, otvori za okrugli sudoper promjera 51 cm i ploču za kuhanje 58 cm. Donji element ispod sudopera 50-60 cm, element ispod ploče za kuhanje 60 cm. Gornji elementi: za napu 60 cm, dva krila stakleni 60 cm, dva krila puna vrata 80 cm. Ormar za ugradbenu pećnicu 60x/ cm.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari
Zaprešić
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav. Trebali bi kuhinju dužine 4m gornji i donji elementi s time da bi trebali jos dva dodatna elementa duzine 40cm. Treba nam ormar za kupaonu visine do 2.5m i širine oko 2metra. Nećemo visok sjaj nego boju drveta jer nam je više manje cijela kuća u toj boji ali u svijetloj boji. I trebali bi ormarić za cipelu u stubištu jer je kuća trokatnica pa nam bi trebo neki komotniji ormar bez vjesalica i ogledala, iskljucivo samo za cipele jer na svakom katu imamo ormare za cipele al u prizemlju nam bi dobro došao za papuće i takve stvari.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
cm * cm, na lijevoj strani mora biti odvod, na većem dijelu 88cm od desnog zida je za napu odvod, treba biti ploča za kuhanje i pored treba biti visoki elemenat za pećnicu zatim uski element za boce. Gornji elementi da dva budu na kip dupli, jedan kraći element za napu, ploča boje drveta (hrast npr). Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb-Novi Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja bi išla u L ali problem je sa dimnjakom. Dimenzije su sljedece: Na jednoj strani zida dimenzija je cm do dimnjaka Dimnjak je dimenzije 40x40 Rupa iza dimnjaka je 57 cm a dugina tog elementa je cm. Dakle od rupe do sljedeceg zida dimenzija je . Maksimalno bi htio taj kut iskoristiti ili sa korner ladicom ili sa le manom ili sl.
Stolarija - namještaj po mjeri, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)
Vir
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
---------- HODNIK / KAT DOLE- ORMAR ( x cm) 1 Komad VISINA cm / GORNJI DIO VRATA NA cm / dvije police / DOLJNJI DIO VRATA cm / bez polica ŠIRINA 50cm 1 Komad- podni VISINA 40cm ŠIRINA 85cm 1 Komad- Viseći VISINA cm / VISINA VRATA cm / 20cm OTRVORENA POLICA BEZ VRATA ŠIRINA 85cm DVIJE BRAVICE U VISEĆI ELEMENT 3 POLICE U DOLJNJI ELEMENT 1 POLICU. Naručio bih namještaj odmah i da bude gotov za peti mjesec. Razlog je što uskoro idem u inozemstvo pa bih prije htio sve riješiti. Trebat ću još namještaja.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebala bi kuhinju u kojoj bi se uklopio samostojeci friž za elemente je .Redosljed aparata u elementima;frižider a iznad element, ugradbena ploča s pecni , perilica i duboke ladice za sude .Gornji elementi visine 90 cm na otvaranje podizacem prema stropu. Stoper koji bi došao do peći , najmanji mogući, ispod sudopera. Iznad peći kraći element s izvlačnom napon na zamjenjivi filter.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, u prilogu šaljem skicu kuhinje i sliku zida na kojoj bi bila kuhinja. Boja je matirana, a materijal iveral za fronte, i gornja ploča laminatna radna ploča. Dimenzije prostora na kojem bi bila kuhinja: širina , visina ,. Obzirom da je potkrovlje, dužina dok ne krene krov , dužina do dimnjaka , širina dimnjaka 40. Visina do prozora , visina do grede 98. Element nasuprot pećnice (šank) bi imao klizna vrata s unutrašnje strane. Visina je 70cm, a širina cca 1.20. Nadam se da su informacije dovoljne za određivanje ponude. U slučaju dodatnih pitanja stojim na raspolaganju. Lijep pozdrav,
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Osijek
Osijek
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
kuhinja s dvije strane gornji i donji elementi-sve su pečnica,ploča za kuhabnje,ugradbena napa(izvlačna), hladnjak i perilica za suđe su samostojeći. Duljina prostora-cm s obje strane ,visina max.cm . Element iznad ugradbene nape mogu biti i 2 vrata na touch. Izrada kuhinje moguća odmah ili kroz mjesec-dva.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Sesvete Kraljevec
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam kuhinju po mjeri, prostor je u potkrovlju dimenzija * cm. Zamišljena kuhinja bi išla u slovo U. Samo donji elementi standardne širine 60 cm i s jedne strane 50cm zbog prolaza. Elementi bi uglavnom bili s dubokim ladicama visoke nosivosti sve na soft close i bez ručkica za otvaranje. U prilogu vam šaljem sliku kako je zamišljeno, frižider bi išao samostojeći a pećnica i mikrovalna na visini. Molim ponudu. Hvala