Ormar - iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 800,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 750,00 – 850,00 kn/dužni metar

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Ormari po mjeri - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Zanima me izrada i montaza u stan kreveta na kat sa podnicama, u prilogu se nalazi slika kako bi trebalo izgledati sa time da je dimenzija madraca za oba kreveta x, stepenice sa desne strane i ladice unutar njih, i ispod kreveta su ladice, Visina prostorije je cm, dužina cm, soba je za tinejdžere. Zatim, krevet za na kat istih dimenzija x sa stepenicama desno do ruba kreveta ne pored kreveta i sa ladicama u stepenicama i prostorom ispod za radni stol, slika 2 samo bez trosjeda Lijepi pozdrav,
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Daruvar
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav, trebala bi kuhinju po mjeri. Dimenzije kuhinje su cmxcm. Zid koji je ima 1 prozor i jedna vrata za balkon (tako bi trebalo biti u budućnosti). Želim bijelu kuhinju više vintage stil, znači nikako visoki sjaj. Radnu ploču bi crne boje, te ručku e i ostali detalji da budu crne boje. Uređaje bi sama kupovala ali trebam odrediti prostor gdje bi točno bilo šta. Jedan dio gornjih elemenata želim da bude malo u staklu poput prozorcica mali. Isto tako želim šank u jedan kut staviti. Hvala unaprijed
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Sesvete Kraljevec
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja L oblika x. Na zid od desno ide frižider samostojeći, širine 75 dubine 70. Bez ručki a, fronte koje nisu osjetljive,ormarići većinom s ladicama. Na zid idu 2 visoka elementa, 1 za pečnicu dubine 60, a drugi na dimnjak dubine 50x30š (pola ladice i gornji dio police, 1 fronta) Dimnjak je na cm na zidu od .
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb-Dubrava
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molila bih Vas ponudu za kuhinju: - oblik je U, dimenzije su x x - što se tiče materijala, molila bih Vas ponudu za iveral i ponudu za MDF lak mat da vidim koliko mi je prihvatljiva razlika - radna ploča kvarc - desna strana kuhinje- počinje u kosini na visini , nagib krova je 35°, najviša je visina stropa - prostor je u nacrtima, tek krećemo u rekonstrukciju pa je moguće manje odstupanje u navedenim mjerama - ploča za kuhanje širina 75 cm - frižider visina cm - sve ostale napomene su u skicama u prilogu, s tim da sam stavila dosta ladica pa Vas molim da mi samo napomenete koja je okvirna cijena elementa s ladicama kako bih mogla neke eventualno odbaciti ako bude potrebno... Hvala unaprijed!
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Podstrana
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Tražimo firmu (majstora kuhinje) za nabavu materijala za kuhinju i ugradnju kuhinje i aparata (ploča za kuhanje, pećnica, sudoper). Dimenzije kuhinje na skici u privitku (Dužina r. ploče 2,70, visina 90 cm, dubina radne ploče 70 cm, debljina r. ploče 3,8). Sami bismo nabavili ploču za kuhanje, dupli sudoper i pećnicu. Početak rada u 6. mjesecu, završetak kuhinje: krajem 6. mjeseca. Materijal fronti: lakirani medijapan. Donji dijelovi kod nožica zatvoreni (ili ladice).
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
potrebna mi je uzrada ormara (za registratore) koji bi bili kroz cijela 2 zida od poda do stropa - dimenzije bi bile cca 4mx2,5 sa jdenim kutom i drug ormar isto cca 3mx2,5 - za točne dimenzije je potrebno napraviti izmjeru. Ormare ne želim raditi od Iverice već od punog drveta. Potrebna mi je i izrada kuhinje po mjeri koja bi takođet bila od punog drveta u kobinaciji sa metalom ( dimenzije bi bile duljina cca 4-5m - točne dimenzije potrebno je dogovoriti na licu mjesta. Molim ponuđače da mi u ponudama naglase dali je ponuda sa uračunatim pdv-om ili ne, Primjer kuhinja šaljem u privitku
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Donja Stubica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dužina donjih elemenata je 3,20 m, potreban je otvor za ugradbenu pećnicu i fronta za ugradbenu perilicu suđa (dužine 60 cm). Gornji elementi su 2 m (jedan moće biti manji da bi ispod njega stala napa). Još je potreban jedan veliki element dužine 60 cm (kao na blok kuhinjama gornji i donji elemenat cijeli, spojeni) Šank duljine 1,5 m, prednja strana obična a sa druge strane police, približne širine 50 cm. Obično zatvaranje, svjetlija boja, mat glatko (bez udubina i visokog sjaja).
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Karlovac
Karlovac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u prilog Vam dostavljam skicu kuhinje na jednom zidu, dužina kuhinje cm. Visina gornjih elemenata cm, dubina gornjih elemenata 30 cm. Dubina donjih elemenata 60 cm, visina donjih elemenata 90 cm. Voda se nalazi na desnoj strani 45 cm od zida. Ugradbena perilica (45 cm), ugradbena pećnica (60 cm), ploha za kuhanje (60 cm, kombinirano plin struja). Boja - bijela ili svjetlija nijansa sive, matirano i visokog sjaja. Mjesto - Karlovac. Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb-Sloboština
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za izradu kuhinje po mjeri (s dostavom i montažom), grad Zagreb. U prilogu je nacrt s dimenzijama i osnovnim podacima. Stil kuhinje: jednostavan, moderan, elementi bi imali soft close zatvaranje, bez ručkica, električni aparati ugradbeni. Prostor je otvoreni, kuhinja blagovana i dnevni boravak zajedno, kuhinja od dnevnog boravka vizualno odvojena otokom. Debljina radne plohe u kuhinji i na otoku 4 cm u materijalu otpornom na vlagu, toplotu, lakom za održavanje. Kuhinja bi bila bijela (ne čisto bijela, radije u nekoj crystal grey nijansi). Za materijal fronti smo mislili da bude medijapan visoki sjaj. Također bih molila i Vaš savjet i preporuku za materijal, nešto možda manje skupo od medijapana, a opet da lijepo izgleda, s tim da nije skroz mat jer nemamo pozitivno iskustvo s održavanjem mata. Molila bih kalkulaciju za obje verzije (medijapan visoki sjaj i drugi materijal po Vašoj preporuci). Očekujem Vašu ponudu, hvala unaprijed
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Virovitica
Virovitica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuhinja po mjeri, fronte od masiva, korpus medijapan ili iverica. Oko 5 m duzine donjih elemenata i 2 m gornjih elemenata u standardnim dimenzijama. U ovoj mjeri jedan dupli donji element s 2 duboke i 1 plitkom ladicom. Jedan manji element s ladicama. Ostali elementi s vratima. Visoki ormaric V cm, Š 50 cm, D 20 cm. Srednji ormaric V cm, Š 40 cm, D 30 cm. Zidni ormarc s rolo vratima V cm, Š 70 cm, D 30 cm.