Provjerite informativne cijene za namještaj po mjeri. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.

Kuhinja po mjeri
Prosječna cijena 3.250,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 2.000,004.500,00 kn/dužni metar

Najočitija prednost kuhinje po mjeri je ta što je možete savršeno prilagoditi svojem ukusu i prostoru u kojem će biti smještena. Prilagođena kuhinja je skuplja od kuhinje na zalihi, ali je puno kvalitetnija i ima duži životni vijek. Cijena ovisi o raznim čimbenicima: koliko su složeni elementi koje želite, veličini kuhinje, materijalima koje želite koristiti i slično. Navedena cijena vrijedi za dužni metar kuhinje. Najniža cijena po kojoj ćete platiti kuhinju po mjeri je 2.000,00 kn/dužni metar, a najviša 4.500,00 kn/dužni metar.

Zatraži ponude!
Krevet (iveral, 160 x 200)
Prosječna cijena 1.600,00 kn/kom
Raspon cijena 1.200,002.000,00 kn/kom

Drveni krevet po mjeri je jači i trajniji od većine kreveta na tržištu. Dodatni plus je što krevet možete u potpunosti prilagoditi vlastitim željama. Cijena ovisi o vrsti drva, ostalim materijalima, složenosti izrade i tarifi pojedinog majstora. Za krevet (iveral, 160 x 200) ćete platiti od 1.200,00 kn/kom do 2.000,00 kn/kom.

Zatraži ponude!
Ormar (iveral)
Prosječna cijena 800,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 750,00850,00 kn/dužni metar

S ormarima po mjeri možemo u potpunosti iskoristiti prostor koji nam je na raspolaganju. S njima dobivamo više prostora za pohranu nego što bismo dobili s unaprijed dizajniranim ormarićima. Ormari od iverica jeftiniji su nego ormari od masivnog drveta. Cijena ugradbenog ormari uglavnom ovisi o korištenim materijalima i cijeni majstora. Najniža cijena po kojoj ćete platiti ormar (iveral) je 750,00 kn/dužni metar, a najviša 850,00 kn/dužni metar.

Zatraži ponude!
Ugradbeni ormar
Prosječna cijena 975,00 kn/m2
Raspon cijena 750,001.200,00 kn/m2

S ormarima po mjeri možemo u potpunosti iskoristiti prostor koji nam je na raspolaganju. S njima dobivamo više prostora za pohranu nego što bismo dobili s unaprijed dizajniranim ormarima. Cijena ugradbenog ormarima uglavnom ovisi o korištenim materijalima i cijeni majstora. Raspon cijena za ugradbeni ormar je od 750,00 kn/m2 do 1.200,00 kn/m2. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 975,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za namještaj po mjeri

Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za drveni dio kuhinje u dužini od 2,10m s radnom pločom (element za pećnicu i ele. ploču, sudoper te element s policama do popune dužine od 2,10) Od gornjih trebam element za napu visine 0,60. Boja siva ili nešto slično šta se može uklopiti uz postojeće bijele viseće elemente. Ukoliko u ponudi imate bijelu tehniku i sudoper molim dodati i to. Molim sve u jeftinijoj varijanti. Srdačan pozdrav
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zagreb 1- 3 mjeseca Pozdrav, trebam ponudu za ugradbeni ormar dimenzija širina, visina i 60 dubina. To je prostor između dva zida, visina do stropa. Mislila sam ga podijeliti na dvije pregrade. U svakoj pregradi trebam dvije police na vrhu po cijeloj dužini pregrade. Ispod tih polica trebam na jednoj polovici šipke za vješanje, mislila sam dvije pa da je jedna ispod druge jer ima visine. A sa druge strane te iste pregrade samo police. Takva ista bi mogla biti i druga pregrada. Ne trebam ladice u njemu. Ne trebam stražnju stranu jer je unutrašnji zid i nema vlage. Ne trebam gornju stranu. Trebam samo vrata sa kvalitetnim vodilicama jer je veliki ormar, bijele boje. Imam dimenzije i opis jos jednog ormara. U ovom slučaju nije između dva zida već je jedan zid u pitanju. Trebam ormar u predsoblju kojem bi taj zid bio jedna stranica i onda ga zatvoriti. Dim. su širina cm, visina , a dubina 50, Do stropa znaci. Na pola ga podijeliti. Police od vrha do dna sa jedne strane. A sa druge mogu biti police al vecih razmaka izmedu. Vrata mogu biti i obicna a ne klizna. Bez straznjeg dijela. Bijela boja. Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Zanima me sljedece: 1. Kupaonski ormaric visoki Dimennzije cca visina -cm/sirina 30-35cm/duljina 30cm Materijal - iveral s presvlakom mdf-a ako je moguce Montiranje na zid pozeljno Mat boja 2 Ormaric ispod umivaonika dimenzije cca visina cca 60-80cm/sirina 60-80cm Materijal - iveral s presvlakom mdf-a ako je moguce Montiranje na zid pozeljno Mat boja 3. Kupaonski ormaric - zidni Dimennzije cca visina 80cm/sirina 30-40cm/duljina 40-50cm Materijal - iveral s presvlakom mdf-a ako je moguce Montiranje na zid pozeljno Mat boja
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Srdacan pozdrav, Zanima me ponuda za dva ugradbena ormara. 1. Predsoblje - ormar od poda do stropa, potrebne su obje bocne stranice Dimenzije cca visina cm/sirina cm/dubina 50cm Klizna vrata, makar nije uvjet Materijal - iveral, mat zavrsna obrada Jedna garderobna cijev, druga polovica ormara cca 6 polica 2. Spavaca soba - ormar takodjer od poda do stropa, jedna bocna stranica potrebna Dimenzije cca visina cm/sirina cm/dubina 60cm Klizna vrata Materijal - iveral, mat zavrsna obrada Jedna garderobna cijev, druga polovica ormara cca 6 polica
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam donje kuhinjske elemente u širini cm sljedećeg sastava: tri ladice (67 cm), košara na izvlačenje (20 cm), dvije ladice (80 cm) i element za ugradbenu pećnicu i ploču (60 cm). Ladice s usporivačima. Radna ploča mora biti kvalitetna, otporna. Fronte bih bile od medijapana (mat) ili iverala kantiranog ABS-om (pastelno žućkasto). Ovisi o cijeni. Za gornje elemente trebao bih samo nove fronte. Gornji elementi su 80 X 60, dva komada. Jedan ima u fronte uklopljeno staklo. U drugoj fazi će se raditi druga strana kuhinje – sudoper, ugradbena perilica i jedan kuhinjski element s dvije ili tri ladice i fronte za gornje elemente.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Karlovac
Karlovac
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
kuhinja po mjeri prva slika- kuhinja ovaj visoki stup je 2 metra visine 30 širine i 38 je dubina doljni element je 1.4 metra i 0.75 m visok dobina je 60 radna površina 1.87 m gornji element veliki ormari su 1.85 metara visina 0.75 m dubina 0.60 m ovaj manji element iznad nape je 0.60 duzine,0.60 dubine i 0.45 visine druga slika - šank veci dio visina 1 metar duzina 1.5 metara dubina za duzi dio i kraci 50 manji dio duzina 0.45 visina 80
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinja L oblika dimenzije ×, visoki sjaj bijela bez ručkica, orah drvena ploha. Zidni elementi bi isli samo na dulju stranu visine cm do stropa sirine 60cm,80,60cm. Kraca strana 30cm izlvačni element, 60cm za pecnicu i staklokeramicku plocu, 80 cm do kuta. Dulja strana: perilica 45cm,60 cm sudoper, ladicar s 2 ladice 60 cm. Otvoreni šank (stol) od oraha isto kao i kuhinja sirine 60, duljine . Kuhinja na visini 94, 95 skupa s radnom plohom. Šank na .
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebala bi ponudu za kuhinju po mjeri. Dimenzije kuhinje su 1.47m x 3.80 m. Od kuta do instalacije vode i plina je 1.40m. U prilogu šaljem slike onako kako bi htjela da kuhinja izgleda. Kakav stil i raspored je već otprilike napravljen. Htjela bi da fronte budu tamno plave skoro pa crne boje i radne ploče boje drveta. Sve slike primjera u prilogu se nalaze. Lp,
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ugradbeni ormar visine cca cm, širine cca cm i dubine cca 60 cm. Trebao bi imati dvoja gornja vrata cca 50 cm i dvoja donja vrata cm. Na donjim vratima bi bilo zrcalo podjeljeno u 3 ili 4 polja. Donji dio bi trebao imati police za cipele širine cca 50 cm, dok bi ostatak bio prostor za vješanje.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Donja Lomnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je napravit kupaonski ormarić od drva, za jedan umivaonik koji se montira na ormarić (ne treba rupa). Ormarić je širine 2,30m, sa 3 vrata ormarića po jedna polica (polica i dno). Ormarić da se montira kao samostojeći ili na metalnim nogicama (zbog vode). Osim ormarića, potrebno je napraviti veliku policu, 3m širina, 2,20m visina, dubina 30cm. Svaka polica je otprilike 33x33cm. Drvo za oba elementa ako je moguće (u kupaonici zbog vlage) neki kvalitetni široki medijapan (2cm) ili neko svijetlo drvo.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...) - Odabrani savjeti

Prikaži sve savjete