Cijena dužnog metra kuhinje
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.250,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 2.000,00 – 4.500,00 kn/dužni metar
Ugradbeni ormar
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 975,00 kn/m2
Raspon cijena 750,00 – 1.200,00 kn/m2
Krevet (iveral, 160x200)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.600,00 kn/kom
Raspon cijena 1.200,00 – 2.000,00 kn/kom
Ormar - iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 800,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 750,00 – 850,00 kn/dužni metar

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Kuhinja po mjeri. Visina prostorije . Dubina cm, a širina cm. Dimenzije kuhinje, jedna strana cm- ugradbeni ormar za frižider, element s vratima, pećnica s pločom za kuhanje. Druga strana dužine cm- sudoper, ugradbena perilica, donji element s ladicama. Na tom dijelu nešto duža radna ploča (za 40ak cm) koja izlazi iz kuhinje u blagovaonu kao stolić. Gornji elementi iznad svih donjih, osim iznad elementa s ladicama. Iznad element s ugradbenom napom. Boja kuhinje bijela, materijal koji ne ostavlja packe. Tiho zatvaranje vrata. Tamnosiva radna ploča. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Šenkovec
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, s jedne strane kuhinja je cm, element s ugradbenom pećnicom i hladnjak a na drugoj strani cm i još se u lijevo nastavlja šank cm. Kuhinja je otvorenog tipa, nema zidova i vodi u dnevni boravak, na dužoj strani je prozor širine cm. Htjeli smo visinu 90cm, da bude visoki sjaj i radna ploha drvo ili kvarc. Početak izrade kuhinje bio bi u listopadu. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari
Pula
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U postojećim elementima potrebno je napraviti prostor za mašinu (ispod ploče na plin). Pošto je mašina ugradbena na nju se stavljaju postojeća vrata. Također je potrebno promjeniti pult u dužini cm. Postojeći pult je širok 55 cm a mašina je 60 cm (široka 40 cm) tako da se novi pult izreže i ponovo furnira. Fotografija u privitku. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam kuhinju, aparati ugradbeni, mat bijelo. Dimenzije kuhinje su 4.00 * 2.10 m. Kuhinja bi išla u L s malim otokom od cca 1.2m *0.60 m Gornji elementi bi išli samo na zid od 4 metra , a frižider bi bio samostalni isto tako na tom zidu od 4 m. Perilica za suđe također samostalna samo prekrivena pločom , a pećnica , indukcijska ploča i sudoper ugradbeni Ukoliko trebate još info na raspolaganju sam Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Varaždin
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U privitku šaljem skicu kuhinje (naravno otvorena i za drugačije solucije), dimenzije šaljem i sliku kako to uživo izgleda pošto je to potkrovlje (3d skica ali je doslo do promjene strane kuhinje). Htjela bih kuhinju visokog sjaja u bijeloj i sivoj kombinaciji sa ugradbenim aparatima (kombinacija drva također dobrodošla). Dovod i odvod vode se nalazi na desnoj strani kuhinje. Ukoliko je moguće htjela bih otok, ako ne onda nesto slično skici. Stan se nalazi u Varaždinu. Unaprijed zahvaljujem, LP
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Žakanje
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Zanimam se za kuhinju po mjeri. Trebam gornji dio cm, dolje radnu ploču od sa rupom za sudoper 40cm i perilicu suđa od 60cm. Drugi dio je za štednjak i pečnicu od 60cm i dodatan šank od cm koji bi išao uz štednjak. Šank bi trebao imat mjesto za pohranjivanje. Htjela bi da je kuhinja obučena u svijetli hrast-bijelo. Radna ploča bi bila također boje svijetlog hrasta. Ne želim puno drvo. Nije potrebno meko zatvaranje ormarića niti ladica, te ne želim visoki sjaj. U prilogu vam šaljem nacrt kuhinje i okvirni stil kuhinje. Molila bi vas da mi pošaljete okvirnu ponudu. Unaprijed se zahvaljujem za informacije. Lijep pozdrav,
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Vodice
Vodice
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kuhinja je bijele boje, dužine 1,65 cm. Gornji elementi klasični + jedan niži da stane mikrovalna pećnica. Donji elementi trebaju biti dimenzija 60 , 50, 50 (od 1,65 dužine) i to redom slijeva: ugradbeni hladnjak, 3 veće ladice (jedna uža i dvije šire, te element sa sudoperom i jednom policom. Lokacija je Vodice. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Bjelovar
Bjelovar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda za kuhinju po mjeri bijele ili bež boje. Kuhinja je L oblika, dimenzija 2,30x1,60 m. Htjela bih da bude samo ugradbena pećnica, ploča za kuhanje i sudoper, a hladnjak bi bio samostojeći. U privitku šaljem fotografije kakav dizajn me zanima. S poštovanjem, .
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Sveta Nedelja
Sveta Nedelja
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinja bi bila u slovo L, prostorija je od 4 m. 3,5 m je dužina jedanog dijela kuhinje, s ugradbenom pećnicom i mikrovalnom, zid od 2,75 m na sredini napa, inducijska ploča, u desnom uglu bi išao kutni ormarić sa šarkama za nnježno zatvaranje. na zid do prozora bi išla radna ploča u obliku šanka na 3 stupa, materijal bi bio mediapan i to da je fronta malo žuča od slonove kosti, imitacija bronce bi bila za radne ploče. Jedan dole veliki element i poviše dva ormarića, 1 kutni ormarić, dvije police za zacine s obe strane. Kod sudopera 1 element, kod prozora bi išao jedan gornji i jedan donji element sve do radne ploče.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Vrbanja
Okvirni rok početka projekta: Odmah
KUHINJA OD IVERALA-DEKOR HRAST LJETNI PERILICA I ŠTEDNJAK SAMOSTOJEĆI 1.Donji elementi standardni-x85x60 cm 2.Gornji elementi standardni x35x72 cm 3.Radna ploča iz jednog dijela-dekor mramor svjetliji (od iverala), 4.Sudoper mramorni (krem) sa 1 rupom četvrtasti 5.Montaža perilice i sifona za perilicu i sudoper 6.Montaža Delimano slavine 7.Napa teleskopska sa izvodom za dimnjak