Hoće li vam uskoro trebati nadstrešnica za terasu? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Pergola
Prosječna cijena 250,00 kn/m2
Raspon cijena 200,00300,00 kn/m2

Pergola istovremeno nudi hladovinu i krov te je pogodna za sve terase, balkone i dvorišta. Montaža pergole je jednostavna i brza (postavlja se u jednom danu), a svjetlost se može regulirati naginjanjem letvica. Kad vam pergola više ne treba, jednostavno spremite krov. Cijena pergole ovisi o materijalima (na primjer drvu, aluminiju), dimenzijama i modelu pergole. Pergolu bit će potrebno platiti između 200,00 kn/m2 i 300,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Nadstrešnica - pokrov crijepom
Prosječna cijena 400,00 kn/m2
Raspon cijena 350,00450,00 kn/m2

Nadstrešnice iznad ulaza i terase najčešće se pokrivaju crijepom. Pečeni crijep je jedan od najstarijih i najprovjerenijih pokrova. Zahvaljujući tehnologiji, danas se proizvodi u raznim oblicima i bojama. Cijena ovisi o dimenzijama nadstrešnice, modelu nadstrešnice i slično. Cijene nadstrešnica - pokrov crijepom kreće se od 350,00 kn/m2 pa do 450,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za nadstrešnice za terasu

Nadstrešnice, Pergole
Zagreb-Susedgrad
Površina pergole (u m2): 26
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna pergola
Iizrada nadkrivene terase pergolom na dva parkirna mjesta.nadstrešnica bi se postavila na povišeni podest ukupne visine 10 cm. Podest je od čeličnih profila složenih u rešetkastu konstrukciju,te se na nju učvrščuje pod za terase.Bčne vertikalne strane imale bi ogradu od pleksiglasa visine cm.Za terasu je ishođena sva potrebna dokumentacija.
Velika Mlaka
Površina nadstrešnice (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Pozdrav. Trebam ponudu za cca 13,5 m2 (okvirne dimenzije 5 m x 2,75 m) pergolu. Materijal okvira može biti metal ili drvo. Pokrov bi trebale biti aluminijske lamele koje se mogu ručno putem mehanizma s reduktorom zakretati i time otvarati ili zatvarati. Zatvorena pergola treba biti otporna na kišu i snijeg. Ukoliko takvu vrstu pergole nije moguće proizvesti, otvoreni smo i za druge opcije ukolko je pokrov pomičan ručnim mehanizmom te otporan na vjetar, kišu i snijeg. Terasa se nalazi na kutu zgrade te se jedna strana pergole učvršćuje na zid dok se druga strana s 2-3 stupa oslanja na zidić ruba terase. Lokacija: Velika Mlaka
Podgora
Površina nadstrešnice (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Drvena nadstrešnica
radi se o nastrešnici cirka 30m kvadratnih koja bi se na višu stranu nasllonila na betonski zid visine 3.10m širina je 6.0m dužine 5.0m.zanima me nastrešnica sa kosim krovom pokrivenu crijepom,pa vas molim profil ´to jest debljinu greda.također na ljevoj strani nastrešnice postoji betonski zid.na podu bi se nalile betonske ploće za okomite grede.Da rezimiram već postoji betonski zid na LJEVOJ I ZADNJOJ STRANI ------
Nadstrešnice, Pergole
Zagreb-Novi Zagreb
Površina pergole (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna pergola
Molim Vas da mi napravite ponudu za pergolu dimenzija širina x dubine. Konstrukcija bi bila sive boje, naslanjala bi se jednim dijelom na fasadu, a drugim dijelom na stupove, a platno pergole bi bilo prljavo bijele boje. Također bi na ovaj dio terase koji nije pravilan, "trokut" dimenzija , , 45 stavio nekakav fiksni pokrov.
Pula
Površina nadstrešnice (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Zeli bi da zatvorim ballon sa dvije strasno sa kliznim prozorima I zastitnom mrezom za komarce. To no kvadrata kolko ima neznam stvarno tek smo uzeli stan u novih zgradi od stanoinvest pula moja je vec sagradjena. Momentalno Niemi u puli ali imaomo jednu gospodju koja ima kljuceve od stana I ona bi dosla da otvori stan da bi vi mogli izmjeriti koliko ima m2. Stavi sam gore navedeno moj broj telefona mozete me nazvat za vise informacija. Hvala. &Kata .
Zagreb-Dubrava
Površina nadstrešnice (u m2): 11
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani, ovim putem vas molim za izradu ponude ostakljivanja terase površine cca 11,2m2. Terasa se nalazi na 2(zadnjem) katu zgrade, te je potrebna i izrada odgovarajućeg krova. Ako postoji opcija pomičnog krova i to bi nas svakako interesiralo. Na terase je već postavljena metalna konstrukcija s fiksnim krovom koju bi željeli ukloniti. U prilogu dostavljam: - skica terase s dimenzijama (Terasa dimenzije - 1 i Terasa dimenzije - 2) - slika terase
Orebić
Površina nadstrešnice (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Molim ponudu samo za konstrukciju za nadstresnicu ( alu.profili ).. Konstrukcija bi se montirala tik uz rub balkona( moze 2 nosaca visine 3 m ukoliko je potrebno, koji bi nosili poprecnu gredu/profil pod rubom balkona.. Profili koji idu na zid bi trebali biti takovog tipa da postoji mogucnost ugradnje prozora/ otvora u buducnosti...Duzinom cm treba biti i oluk za odvodnju ..Na konstrukciju cu naknadno ugraditi krovne panele/ imitacija crijepa..
Nadstrešnice, Pergole - Zagreb
Zagreb
Površina pergole (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Drvena pergola
Poštovani, molim Vas ponudu za izradu drvene pergole dimenzija cca d X š X v-. Pergola bi trebala biti jednostavna četvrtasta bez nagiba, s platnom koji bi visio kao na slici u privitku i s ručnim pokretanjem. Slika terase na kojoj će se izraditi pergola je u privitku, ideja je da pergola pokrije pola terase samo. Zanima me kada bi se u pravilu trebali montirati nosači i na koji način ? Pretpostavljam da se trebaju riješiti prije fasade. U planu nam je da fasada ide ovog proljeća-ljeta. Ljubazno Vas molim ako je moguće izraditi skicu ili nacrt pergole. I molim info koje su standardne debljine vertikalnih i horizontalnih greda? Hvala Vam unaprijed
Sisak
Broj parkirnih mjesta: 2
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Nadstrešnica za 2 automobila koja bi bila ispred kuće, (dakle da se automobilom navozim sa ceste direktno pod nadstrešnicu jer je dvorište dosta usko). Prednji dio bi se eventualno mogao utiplati i na zid kuće jer krov kuće ima nadpust od cca pola metra s te strane. Koja bi bila nekakva okvirna cijena za nekakvu srednju varijantu? Hvala.
Pula
Površina nadstrešnice (u m2): 14
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Drvena nadstrešnica
Poštovani, Radi se o nadstrešnici za terasu koja bi bila kombinacija drvene i mentalne konstrukcije. Za pokrivanje bi htjeli mediteran crijep kako bi bio u skladu sa ostalim krovom od kuće. Terasa bi bila pokrivena do 3/4 jer u jednom dijelu nemamo dovoljnu visinu. Najbolja opcija bi bila da pošaljemo sliku ili ako je izvođač u Istri da dođe pogledati.Inače mi živimo u Puli. Hvala unaprijed! Lijepi pozdrav!