Drvena nadstrešnica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.500,00 kn/kom
Raspon cijena 1.000,00 – 6.000,00 kn/kom
Nadstrešnica za 1 auto
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 13.750,00 kn/kom
Raspon cijena 9.500,00 – 18.000,00 kn/kom
Nadstrešnica za 2 auta
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 22.500,00 kn/kom
Raspon cijena 15.000,00 – 30.000,00 kn/kom
Nadstrešnica iznad ulaza
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 2.700,00 kn/kom
Raspon cijena 1.400,00 – 4.000,00 kn/kom
Pergola
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 250,00 kn/m2
Raspon cijena 200,00 – 300,00 kn/m2
Nadstrešnica - pokrov crijepom
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 400,00 kn/m2
Raspon cijena 350,00 – 450,00 kn/m2

Primjeri upita

Nadstrešnice, Metalne nadstrešnice
Zagreb-Dubrava
Površina nadstrešnice (u m2): 75
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Drvena nadstrešnica
Odlučio sam se natkriti terasu jer je izolacija na njoj propala i voda prodire u prostor ispod, pa bi me zanimale opcije natkrivanja sa zatvaranjem uokolo. Da li bi mi mogli dati nekoliko prijedloga sa ponudama. Što se tiče dimenzija, terasa je površine cca 7x10 m, cigleni zid je cca 1 m, a donji dio oluka na krovu kuće ja na cca 2,5 m. Unaprijd hvala, .
Nadstrešnice, Nadstrešnica za vrata
Zagreb
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam savjet, sugestiju i ponudu za zatvaranje i natkrivanje stepenica za ulaz u podrum, radi zaštite od kiše i snijega. Prostor koji treba zatvoriti je dužine oko 3-4 m, širine oko cm i visine oko 2-2,5 m. Željela bih metalnu konstrukciju s polikarbonatom ili sličnim prozirnim materijalom umjesto stakla, svakako neki prihvatljiv omjer cijene i kvalitete. Potrebno je napraviti fiksne elemente i jedna vrata (klizna?nešto drugo?), koja se mogu zaključavati.
Nadstrešnice, Pergole
Korenica
Površina pergole (u m2): 45
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Metalna pergola
Terasa, dio je balkon(4m), dužine cca 11m plus širina 4m. Dva dijela pergola. Za dio gdje je balkon kraća pergola za cca 3m. Ukupne površine 40 kvadrata, metalna s motorima za navlačenje pergole. Može ponuda i za platnenu pergolu i za onu s metalnim krilima koji se otvaraju i zatvaraju tzv bioklimatska
Nadstrešnice, Drvene nadstrešnice
Split
Površina nadstrešnice (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Stan u prizemlju sa vrtom 5,5 x 5,5 m, ili 25m2. Jedan dio bi stavila nadstrešnicu uz stan, bez da se buši fasada. Sa bočnih strana bih stavila fiksna stakla, a s prednje staklene pomićne stijene u alu profilima. Na podu je beton sa drenažom za odvodnju, a poviše sloj od 30 cm zemlje, koja se može premjestiti na ostali dio vrta, ili taj dio naliti betona (što je efikasnije treba vidjeti na licu mjesta). Taj prostor će služiti kao radna soba, za pokrov se može staviti limeni krov, taj projekt x 2, jer se radi o 2 stana, jedan uz drugi, adresa brnik 4a, stambena zgrada, novogradnja, kod city centra split, investitor je vlasnik tih stanova,
Nadstrešnice, Nadstrešnice za terase
Crikvenica
Površina nadstrešnice (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani, Imam mali stan u Crikvenici. Ulazna terasica je već natkrivena ali nisam time zadovoljna. Nalazi se pored stuba koje povezuju dvije ulice. Kako ljudi prolaze ili zapuše vjetar smeče mi pada po glavi. Kad pada kiša bujica se slijeva na terasu pa opet nije uporabljiva. Ne znam treba li ju samo popraviti ili napraviti novu. Trebam stručnu osobu koja će mi ponuditi optimalno rješenje
Nadstrešnice, Metalne nadstrešnice
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Lexan (prozirni) mora biti opremljen svim originalnim trakama , rubnicima, vijcima... koji se koriste po uputama proizvođača. Na mjestu gdje se nadstrešnica naslanja na ogradu terase potrebno je izraditi i novi žlijeb za odvod kišnice. Spaja se na postojeći. Pomični dio nadstrešnice (šina? gumeni kotači?) trebao bi imati i neku vrstu gumenog "dihtunga" koji omogućuje dobru izolaciju u zatvorenom položaju. Potreban je i jednostavan sistem "zaključavanja" pomičnog dijela nadstrešnice u zatvorenom položaju.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Zagreb-Susedgrad
Površina nadstrešnice (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Drvena nadstrešnica
Imamo terasu dimezije 5x6m,koju bi natkrili s drvenim krovom na dvije vidjeti da li se dio drvene građe, od prijašnje nadstrešnice koja je bila na istom mjestu,može šnica bi bila pokrivena limenim pokrovom imitacije crijepa,Na terasi ispod nadstrešnice trebalo bi uzidati rošilj od stare cigle dimenzije oko 2x0,8 ponudu za svaki dio posebno ili za sve
Nadstrešnice, Nadstrešnice za auto
Dugo Selo
Broj parkirnih mjesta: 1
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Nadstrešnica drvene konstrukcije dimenzija 3x4m ,krov 4x5m dvostrešni pokriven crijepom s pripadajućom limarijom. Visina bočnih stranica 2m, visina krova od zemlje 3m. Potrebno je betonirati i temeljnu ploču dimenzija 3,2x4,5m. Sve konstrukcijske grede uključujući i rogove moraju biti premazani lazurom u boji polisandera, a limarija od smeđeg lima.
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani, molim Vas mogu li dobiti ponudu za zatvaranje dijela terase, na temelju slika koje dostavljam u prilogu. S obzirom da nemam ideju što konkretno napraviti, molim Vas za savjet i min 2 ponude. Može jedna ponuda samo za nadstrešnicu, a jedna ponuda može biti zimski vrt. Dimenzije terase: 8 m širina, 4 m (kraći dio) i 6 m dužina. Šaljem prostoručno nacrtanu terasu sa dimenzijama. Molim Vas da za visinu uzmete neku standardnu.
Slavonski Brod
Površina nadstrešnice (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Drvena nadstrešnica
Drvena nadstrešnica terase uz kuću. Nešto slično prema prilozima iako nije neophodno da baš tako izgleda. Napusti krova trebaju biti veći, bilo je teško u programu napraviti. Ovaj među stup ako nije potreban volio bih izbaciti, ali ne znam dali statika dopušta. Grede (rogovi) do kuće bih "zavisio" za deku od krova (ima napust nekih - mm, vidi se na slici), na kući je stiropor 10 cm tako da ne znam kako terasu učvrstiti za kuću osim zavisiti za deku. Ako imate bolji prijedlog slobodno predložiti Na krov će biti postavljen crijep. Spojeve terase s kućom zaštititi limom kako bi se spriječio prodor vode. Na vanjske dijelove terase montirati oluke s jednom odvodnjom u vertikali (ovo je opcija, ponuda može i bez navedenog-vrijedi samo za oluke). Za nosive stupove potrebno napraviti temelje i betonirati "U" nosače za stupove (u dijelu gdje je bijeli kamen na slici). Ne želim da se vidi crijep gledajući krov odozdo što znači (ne razumijem se puno) da treba ići kontra letva i štafla (ima slika također u prilogu kako želim da izgleda ili nešto slično). Pošto se radi nadstrešnica za terasu koja će se koristiti većinom za toplih dana dali su crijep i letva dovoljni za ugodan osjećaj prilikom sjedenja na terasi ili predlažete dodatnu izolaciju (staklena vuna, stiropor...)? Materijal za cijeli može biti moj ili od izvoditelja radova, ovisno o dogovoru. U slučaju da je moj trebam točnu specifikaciju materijala. Nadstrešnica bi se trebala početi gradili oko sredine Kolovoza, ako bude nešto i kasnije nije problem.