Drvena nadstrešnica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.500,00 kn/kom
Raspon cijena 1.000,00 – 6.000,00 kn/kom
Nadstrešnica za 1 auto
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 13.750,00 kn/kom
Raspon cijena 9.500,00 – 18.000,00 kn/kom
Nadstrešnica za 2 auta
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 22.500,00 kn/kom
Raspon cijena 15.000,00 – 30.000,00 kn/kom
Nadstrešnica iznad ulaza
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 2.700,00 kn/kom
Raspon cijena 1.400,00 – 4.000,00 kn/kom
Pergola
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 250,00 kn/m2
Raspon cijena 200,00 – 300,00 kn/m2
Nadstrešnica - pokrov crijepom
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 400,00 kn/m2
Raspon cijena 350,00 – 450,00 kn/m2

Primjeri upita

Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Starigrad Paklenica
Površina nadstrešnice (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Ja sam izvan Hrvatske tako da mi je Telefon iskljucen. Napisite mi sto vam je potrebno za ponude putem maila preko kojega sam dostupan. Postavio bih pergolu/nadstrešnicu na terasu iznad garaze ​velicine 8 m na 4 m. Naravno detaljne izmjere bi napravila firma. Moja supruga je u Starigradu krajem Ozujka. Tako da bi se mogli i detaljnije dogovoriti.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za auto
Lovran
Broj parkirnih mjesta: 3
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je nadstrešnica za parkirni prostor veličine 7 x 5 metara ograđen kamenim zidom . Krov bi trebao biti limeni u obliku mediteran crijepova crvene boje. U prilogu je fotografija parkirnog mjesta. Visina zadnjeg zida je 3,20 m a dužina 7 m. Zidovi sa strane: Dužina lijevog zida je 3,60 m a visina mu se spušta sa 3,20 m na 2,15 m. Dužina desnog zida je 3,10 m i spušta se sa 3,20 m na 1,60 m.
Nadstrešnice, Pergole
Okrug Gornji
Površina pergole (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Metalna pergola
Trebala bih pergolu u blizini Okrug Gornjeg kraj Trogira. Zemljiše je kaskadno tako da moj prizemni stan ima izlaz na terasu garaže - koja je je ograđena kao terasa i ima cca 30-tak m2. Planiram pergolu na cca 15 m2 - širine cca 3 m a duljine 5 m. Krov bi bio blago nakošen prema moru.-položajno je jugozapadna strana. Sunce je na terasi već iza 9h ujutro pa do mraka a treba razmišljati i o jačini vjetra koji povremeno zna biti jaki . jugo, oštro.
Nadstrešnice, Pergole
Okrug Gornji
Površina pergole (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Drvena pergola
Trebala bih nadstrešnicu/pergolu u blizini Okrug Gornjeg kraj Trogira. Zemljiše je kaskadno tako da moj prizemni stan ima izlaz na terasu garaže - koja je je ograđena kao terasa i ima cca 30-tak m2. Planiram pergolu na cca 15 m2 - širine cca 3 m a duljine 5 m. Krov bi bio blago nakošen prema moru.-položajno je jugozapadna strana. Sunce je na terasi već iza 9h ujutro pa do mraka. Nisam sigurna da li da zbog težine radim drvenu ili alumiinijsku pergolu - a treba razmišljati i o jačini vjetra koji povremeno zna biti jaki. jugo, oštro i slično.
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Novigrad-Cittanova
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovana, trebali bi ponudu za ˝plastičnu ˝ nadstrešnicu i drvenu sa crijepovima. Treba nam za ulaz u zgradu. Dimenzije za drvene konstrukcije je dužina cm x cm a za plasticno (sumnjam da može bez neke konstrukcije biti velika kao drvena) pa su mjere dužina cm a širina koliko može. Grad je Novigrad Istarski. Pa ako može ponude nekoga u blizini. Može ponuda na moje ime. Mogu vam kasnije poslati sliku ulaza. Zahvaljujem, Lijepi pozdrav
Nadstrešnice, Nadstrešnice - Zagreb
Zagreb
Broj parkirnih mjesta: 1
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me pokrivanje parkirnog mjesta koje se nalazi uz samu zgradu, uz vanjski zid. Pokivanje bi se trebalo izvesti tako da se montira na zid zgrade te da se od zida zgrade pokrije 2 do 2 i pol metra prostora (širina auta, parkira se bočno uz sam zid zgrade). Dužina parkirnog mjesta je cca 5 metara. Na jednom dijelu parkirno mjesto je već pokriveno balkonom od stana s 1. kata, no treba pokriti cijelo parkirno mjesto. Imperativ je da se montira sam na zid zgrade te da nema drugih potpornih stupova sa strane zbog drugog parkirnog mjesta koje se nalazi odmah pored. Ploče za pokrivanje bi bile prozirne, kakav god materijal da je trajan i otporan na kišu i eventualni snijeg ako padne. Odvod se lako spusti u komad vrta iza samog parkirnog mjesta. Prilažem nekoliko fotografija da dobijete dojam kako to izgleda i što bi se moglo napraviti. Natkriva se parkirno mjesto uz crveno označen zid. Ako se postojeći balkon može ukomponirati u dizajn (da posluži kao dio nadstrešnice), slobodno. Susjedi su stavili nadrstrešnicu nad taj balkon, ali bez oluka pa kada god pada kiša udara u moj auto parkiran ispod njega. Unaprijed zahvaljujem na ponudama. Srdačan pozdrav,
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Zagreb
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zanima me staklena nadstrešnica iznad ulaznih vrata (prilažem sliku radi predodžbe). Odlučila sam se za kaljeno staklo 0.8 mm, matirano. Dimenzije konstrukcije su sljedeće: širina (gledano od zida) je 1.6 m, dužina je 3m. Stako bi bilo 10 - 15 cm preko ruba metalne konstrukcije, tako da bi dimenzije stakla bile širina: 1.75m i duljina: 3.30m. Staklo bi bilo u četiri dijela (bez montaže). Molim da mi pošaljete Vašu ponudu kako bi se mogli dalje dogovoriti. U prilogu Vam šaljem slike radi lakše predodžbe.
Pula
Površina nadstrešnice (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Drvena nadstrešnica
Postovani, Trazim nadstresnicu kojom bi se natkrio ulaz u objekt. Ravni krov. Da ima svoje 4 bijele noge, krov i atiku boje antracit. Krov gledajuci odispod da ima bijele grede a iznad njih brodski pod prirodne boje drva. Povezala bi se s objektom cisto da ne ulazi voda između nje i objekta. Nesto ovog tipa sa prilozene slike ali sa antracit atikom i brodskim podom boje drva. Drvenu ili kombinacija drvo metal.
Koprivnica
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Potrebna mi je nadstrešnica za dva automobila u veličini od cca.19.5m2. Temelji za nosive stupove (6 komada) su napravljeni. Jedan dio nadstrešnice bi se trebao malo "izvući" da pokrije ulaz prema stanu. Krovište bi se pokrivalo smeđim trapez? limom, kao i bočne vanjske strane nadstrešnice. Molim cijenu za: konstrukciju sa postavljanjem- pocinčano i bojano konstrukciju sa postavljanjem - bojano konstrukciju sa postavljenjem i pokrivanjem/zatvaranjem limom U privitku je gruba skica. Hvala.
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 19
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovana, dimenzije nadstresnice: x cm, ili 20m2. materijal konstrukcije: metal, aluminij, antracit - tamno siva pokrov: fiksni, čvrsti pokrov, puni lexan, boja: siva, dim, antracit - led efekt nadstresnica je za terasu od 35m2. Napomena: - nadstrešnicu potrebno posebno prilagoditi postojećem dimovodu iz plinskog dimnjaka na fasadu (ili naći drugo rješenje) - Žlijebovi, oluk i sl. za odvod vode se nalaze unutar konstrukcije - na horizontalnim "gredama" priprema za strujna trošila, fi: 3-5 cm prema odabiru konkretnog potrošača. - alu otvori za staklene stijenke i alu dvostruka klizna vrata Sve navedeno je u dogovoru sa izvođačem podložno promjenama. Trebam ponudu po pojedinim stavkama.