Montaža klime
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.600,00 kn/montaža
Raspon cijena 1.000,002.200,00 kn/montaža

Primjeri upita

Klima uređaji, Ugradnja klime
Dobar dan Kupio sam Panasonic klima uređaj od 3,5kw Treba mi usluga ugradnje Udaljenost vanjske od unutarnje jedinice je cca 3 m Vanjski zid na koji se montira vanjska jednica je lako dostupan,na visini cca 2m Lokacija ugradnje klime je Trilj,selo Jabuka,21 Kolika bi bila cijena ugradnje? Lp
Zagreb
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 34
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan je okrenut na južnu stranu i zbog toga je potreba da se dvije prostorije trebaju hladiti tijekom ljeta, a sekundarno je eventualno za grijanje prije nego što krene sezona grijanja preko toplane. Molim savjet da li se isplati stavljati dvije klime ili multi split klima sa dvije unutarnje jedinice?
Klima uređaji, Montaža klime
Pula
Trebamo hitno ugradnja klime na lokaciji okolica Pula-Vodnjan, radi se o novom objektu prizemlje + prvi kat. U prizemlju treba izvršiti ugradnju jedne vanjske jedinice + tri unutarnje, te na prvom katu dvije vanjske i dvije unutarnje jedinice. Trenutno se završavaju elektro radovi na objektu, električari imaju obavezu da dovedu napajanje na svaku vanjsku jedinicu.
Klima uređaji, Inverter klima
Krk
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 130
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
Broj unutrašnjih jedinica: 3
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Treba mi multi split inverter sistem za grijanje i hladjenje: - 1x TOSHIBA RAS-3M26 S3AV vanjska - 1x TOSHIBA RAS-B16BKVG-E-unutarnja - 2x TOSHIBA RAS-B10BKVG-E unutarnja Sa komplet ukljucenom montazom na novogradnji rohbau, , izrada cca. 20m cjevi za kondenz, dostava in test Manja hisa 8x8m, visina 2.6m. + 41
Zagreb
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 106
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 7
Broj unutrašnjih jedinica: 5
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani potrebni su mi klima uređaji za obiteljsku kuću. Raspored je takav da ih treba instalirati na dva kata, te samim time bih išao i na dvije vanjske jedinice (svaka za pojedini kat). U prizemlju bi se hladio prostor dnevnog boravka cca 30m2 i tu je potrebna jedna unutarnja jedinica, a u hodniku bi bila 1 unutarnja jedinica koja bi hladila zrak prema dvjema sobama (10,5+10,5m2) Znači u prizemlje bi išle 2 unutarnje jedinice. Na katu bi išle 3 unutarnje jedinice, jedna bi hladila sobu 12m2, druga manji dnevni boravak 22m2, te treća u hodniku (kao i u prizemlju) bi hladila zrak prema dvjema sobama (10,5+10,5m2).
Klima uređaji, Servis klime - Split
Split
Molim vas ponudu za sljedece opcije: 1) Pregled i popravak dva starija klima uredjaja (split sistem) u Splitu prizemlje i nadopuna plina R-22 2) Demontaza dva klima uredjaja (unutarnje i vanjske jedinice) i ugradnja novog uredjaja sa postojecim instalacijama. 3) Kupovina novog klima uredja za poslovni prostor 38m2 (grijanje/hladjenje)
Klima uređaji, Pokretna klima
Kumrovec
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam 1 vanjsku i 1 unutrašnju jedinicu (komplet), snage 5 do 5,5 kW. Priprema je napravljena, treba samo spojiti unutrašnju jedinicu na zid (visina cca 1,8 - 2 m) i vanjsku jedinicu na balkonu (visina cca 1,5 - 2 m). Objekat (montaža) je u Zagorskim selima iznad Kumrovca. Interesiraju me inventer klime, kvalitetne i da su što povoljnije. Plaćanje Dinersom na 12 rata bez kamata. S poštovanjem, Lp.
Zagreb
U stanu imam montiranu klimu Toshiba RAS-13UKHP-ES3. Vanjska jedinica nalazi se montirana na balkonu. Trebam vanjsku jedinicu s balkona premjestiti na fasadu. Stan je na 2. katu pa pretpostavljam da treba koristiti auto-dizalicu ili skelu.Na fasadi treba probiti otvor od vanjske jedinice do unutarnje.
Rijeka
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 65
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 5
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stan je orjentiran jugo zapad te je ljeti jako toplo. Dnevni te kuhinja s blagovaonom su na jugu , a spavače sobe na zapadu.Želim klimu koja če rashladiti cijeli stan te omogučiti ugodan boravak. Da li postoji mogućnost jače s jednom nutarnjom jedinicom ili je potrebno postaviti dvije to molim da mi vi predložite.
Samobor
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 30
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Klima će se najviše korisiti za hlađenje. Prostor za hlađenje iznosi oko 30 m2 (kuhinja, boravka, dnevna soba). Što se montaže ti sve je pripremljeno ( cijevi provučene i nosači postavljenji), prostor za vanjsku jedinicu je na balkonu (nema problema s pristupom) Model klime koji ma zanima, prihvaćam i prijedloge: https://klimacentar.com/proizvodi/klima-uredaji/ostalo/haier/brezza-green-as35s2sn2fa-1u35s2sq1fa-/ Hvala,