Bojanje zidova
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 14,00 kn/m2
Raspon cijena 10,00 – 18,00 kn/m2

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Ličilac
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 220
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molila bih ponude za kočenje stana u Zagrebu od 75m2 tlocrtne površine (cca m2 zidova). Stan nije dugo bojan i puši se u njemu (tamnija i žuta boja zidova), 2x premaz bijele boje, impregnacija, zaštita namještaja i završno čišćenje / vraćanje namještaja, te eventualno gledanje dijelova zida do max 10m2. Znamo da se dolazi u stan na procjenu radova i cijene, no prije tog koraka, voljeli bismo znati okvirnu cijenu. Također, koliko bi trajali radovi (obzirom da u njemu žive ljudi i nemaju gdje otići) da se bojanje vrši tijekom zime (centralno grijanje, no nije prevruće) i u proljeće? Unaprijed se zahvaljujem! Srdačan pozdrav, Lesić
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, u pitanju je poslovni prostor. 4 wc-a idu u adaptaciju. Treba obojati m2 zidova i stropova. Radovi moraju biti kroz 11. mjesec, trebalo bi se potpisati ugovor prvi tjedan i da radovi budu gotovi najdalje do 15.12. Kako nam je žurno moramo do kraja odlučiti. Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte. Prostor je kraj centralne Fine, Ul. Grada Vukovara 72.
Soboslikarski radovi, Ličilac
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 450
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je prebojati unutrašnje zidove stana od m2 u Zagrebu. Prethodno je potrebno sanirati manje, jedva vidljive napukline u žbuki na nekim mjestima. Zanima me s čijom bojama rade?.Stan je namješten pa je potreban čisti rad. Dodatno bi trebalo pregledati unutrašnje okvire vrata radi eventualnog bojanja nekih od njih u bijelu boju. Radovi bi se izvodili u studenom, izlazak na uviđaj oko 11 studenog. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Ličilac
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, bojala bih dnevni boravak u bijelu boju.U sobi je prisutna vlaga,pa bih htjela da se prije boje nanese i neko sredstvo protiv gljivica i bi se 3 zida,od kojih je na jednom kuhinja i strop. Zanima me da li radite sa svojim materijalom ili mogu i ja kupiti boju . Molim vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 320
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu prema navedenim informacijama: 1. Obrada svih zidova i stropova gletanjem "POLIFIX" masom za izravnavanje do potpune glatkoće zida ili stropa. Sve faze radova izvesti po uputi proizvođača mase. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor i laka skela. zidovi m2 ,00 stropovi m2 80,00 2. "Bojanje zidova i stropova temperom (Poliflor, Jupol ili slično). Boja se nanosi na pripremljene, glatke zidove, odnosno stropove, vunenim valjcima u tri premaza u tonu po izboru projektanta, a dobiva se dodatkom poliflor-paste prilikom miješanja mase. Sve faze izvesti prema uputi proizvođača boje. " zidovi m2 ,00 stropovi m2 80,00 3. Ličenje unutarnje stolarije bijelom bojom za drvo, u cijenu uključivo svo potrebno prethodno čišćenje, krpanje i brušenje postojeće stolarije. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 81/,5+60 kom 2,00 ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 61/,5+61 kom 2,00 ličenje vrata sa nadsvjetlom; svijetli otvor 91/,5+62 kom 1,00 4. Ličenje vanjske stolarije bijelom bojom za drvo, u cijenu uključivo svo potrebno prethodno čišćenje, krpanje i brušenje postojeće stolarije. U cijenu uključivo sav potreban rad materijal i pribor jednokrilni prozori dim. xcm + roletna kutija kom 2,00 jednokrilni prozori dim. x98cm + roletna kutija kom 1,00 jednokrilni prozor i balkonska vrata dim.x76cm+x80cm kom 1,00 dva jednokrilna prozora i balkonska vrata dim.x90cm+xcm+xxm kom 1,00 Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba obojati zidove i stropove stana od 50 M2 u kuhinji treba skinuti sa zida drvenu oblogu u visini cca 60-70 cm U cijelom stanu obojati okvire prozora i vrata u bijelu boju sada je neka ružna tamnosmeđa Radi se o stanu u koji tek trebam useliti tako da bas sve detalje niti ne znam ali to bi za sada moglo biti samo to . Molim Vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, predstavnik sam stanara Rendićeva 7 Split. Obojili bi unutrašnjost zgrade(hodnike i uz stepeništa).Trebalo bi doći na lice mjesta da vam pokažem - zgrada ima 5.katova i nakon toga da mi date ćanje preko našeg računa Zgrade kod upravitelja Tehnoplast d.o.o. Split. . Ne mogu vam poslati tlocrtnu površinu - evo ja sam izmjerio jedan kat i imamo situaciju: - na 5.katova i prizemlje imamo ukupno oko .m2 - moguća pogreška + - 20.m2. To bi trebalo obojiti na sljedeći način: - .m2 bijelom bojom - .m2 svijetlo sivom bojom - ulazna vrata metalna ponovno prebojiti smeđom bojom - 2.vrata spremište zajedničko u prizemlju drvena bijelom bojom za drvo. Nije potrebno zidove gletovati i strugati. Molim vas da nađete vremena i dođete pogledati, te nakon toga dati ponudu za navedeni posao i vremenski rok za koji bi se to moglo napraviti. S poštovanjem (predstavnik stanara)
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Velika Gorica
Velika Gorica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 740
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kako biste mogli poslati adekvatne ponude, šaljem vam dimencije površina za krećenje. Bojanje stubišta smetlarnika i međuprostora-sa predradovima poludisprerzivna boja-bijela: ,90m2 -periva boja-cokla međugazišta i kosine- visina 1,50-0,30, pov-,50m2 -lamperija strop ulaz- 39,00m2 -fasada-ulaz pov. 22,10 m2 Režijski radovi: sanacija i krpanje većih oštećenja: cca 4 sata S materijalom ! Molim vašu ponudu na mail. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ovdje se radi o potrebi za obnovom starih drvenih duplih prozora na obiteljskoj kući u centru Zagreba. Imamo stare drvene prozore i dvoja velika dvokrilna vrata sa staklima. Potrebna je restauracija vrata i prozora. Imamo prostor u kojem se mogu obavljati radovi. Molim vašu ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 123
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Htio bih dobiti ponude za ličenje zidova i stropova jednoga kata zgrade, da bih na temelju toga procijenio koliko bismo katova mogli obnoviti u dogledno vrijeme. Podaci o poslu: - zidovi su rađeni s onom hrapavom (reljefnom) žbukom - stropovi su glatki - sve je u bijeloj boji i bijelu boju bismo ponovili. Po mojim izmjerama ima 76 m2 površine zidova (uključujući i međukat) i 47 m2 stropova (uključujući i međukat), ukupno m2, pri čemu sam odbio površine vrata stanova. Ukoliko to u izmjeri ne odbijete, ima oko m2. U ponudi uključiti i one neophodne stavke kao što su zaštita folijom, trakama i sl. te uklanjanje zaštite i čišćenje prostora po završetku, saniranje pukotina i oštećenja prije ličenja, odvoz otpadne ambalaže, trošak dobave i prijevoza materijala (ne mora biti iskazano, ali da ponuda nema nikakvih repova). Također, navesti kvalitetu boje (proizvođača, 1-2) koje jamčite da će biti upotrijebljeni u izvođenju radova. Kao dodatne ocpije možete ponuditi: - lakiranje metalne ograde stubišta (44 m2) - lakiranje rukohvata stubišne ograde (20 m) - lakiranje metalnih vrata liftova (10 m2). U ponudi poželjno priložiti reference, okvirno trajanje radova (za 1 kat), rabat u slučaju većeg broja ugovorenih katova za izvođenje. - predstavnik stanara Stambena zgrada P. Jurčića 4, Rijeka