Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 80,00 – 130,00 kn/m2

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa
Lovran
Površina (u m2): 24
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani bit će dvije sobe u potkrovlju - visina do cm, dva prozora 70 x , betonska deka je krov. U fazi je da su se grede zatvorile i ploče se stavljaju. Prozora još nema. Bit će dvije sobe 4x3. Krov pocinje di je visina cm a kraj je na cm. Treba knauf sa kompletnom izolacijom između betona i knaufa. Na dva zida treba isto knauf još 2m. Kroz mjesec dana bih trebao radove. Molim ponudu Hvala,lp
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Potrebno je izraditi zid od knaufa sa odgovarajućom ispunom. (kamena vuna) Također će trebati provući i nešto el. instalacija...(cca. 3 utičnice i 2 prekidača) Visina zida je cca. cm, a ostale dimenzije prikazane su u prilogu. Radi se o pregradi između prostorije i kupaonice. Slika u prilogu skoro sve objašnjava. Crveno je označen zid. Također 1 zid bi trebao imati ulazna vrata. Trenutno na tom dijelu nema ničega. Molim ponudu Hvala,lp
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Radi se o projektu u stanu u kojem se adaptira kupaonica te trebamo pregraditi sobu za 3 kupaonice sa siporeksom debljine 10 cm. Također trebamo sa gipsom zazidati troja vrata izmedu soba. Također trebamo i AB radove ukoliko to radite. U prilogu Vam šaljem sve dijelove troškovnika vezano za to. Stan se nalazi u Kralja Držislava 3, Zagreb Srdačan pozdrav
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebni radovi su: 1.Rušenje zida (cigla) do visine 1,1m da se od pregradnog zida dobije šank, dužina zida je cm a visina do stropa je cm, te dovođenje istog u stanje za farbanje. 2. Rušenje pregradnog zida između sobe i hodnika cca 3m2, debljine 25 cm, te premještanje vrata na novu lokaciju te zidanje iznad njih do stropa. 3. rušenje i izmještanje zida kupaonice (bez instalacija) mjera 1,65*2,55 50 cm u drugu prostoriju. trenutačna debljina je 20 cm a kada se izmjesti može biti 10 cm od siporeksa. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor - Marina
Marina
Površina (u m2): 280
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kat i potkrovlje potrebno pregradit i obložit vanjske zidove s knaufom . Ponuda može bit po m2 za pregradni zid, obloga vanjskog zida i spuštanje krova u potkrovlju. Ponuda treba sadržavat cijenu za običnu i dijamantnu ploču po m2. Isto tako molim cijenu samo rada bez materijala. Svaka etaža ima po m2 bez ikakvih pregradnih zidova. L.p.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, željala bi spustiti strop u kupaonici (4,6 m2) i malom wc (1,8 m2) za nekih 20-ak cm u te ugraditi halogenu rasvjetu (8 komada kupaoni i 4 komada). Stropovi su visine oko3 m i blago se spuštaju ukoso . Uz to, potrebno bi bilo ofarbati oko 4 m plinske cijevi i okrečiti 10-ak m2 bočnih zidova. Lokacija je Bijenik, oko 1,5 km iznad bolnice Sv. Duh. Molim Vas ponudu, a budite slobodni zatražiti i dodatna pojašnjenja. Zahvaljujem uz pozdrav,
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o pregradnom zidu unutar prostorije dimenzija: -jedan zid cm×cm na tom zidu je potrebno ugraditi vrata 80cm ×cm -drugi zid je cm×cm i na njemu treba ostaviti prozorsko staklo na vodilicam × 50 dva Naravno ta dva zida se spajaju da se dobije sobica. Zid bi trebao biti 10cm. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, htio bih zvučno izolirati zid koji dijelim sa susjednim stanom. Dosta jako se čuju glasovi, a i televizija. Čuo sam da bi to sa kamenom vunom i knauf pločama mogao riješiti. Trebao bih kvalitetnog majstora, koji bi to mogao odraditi, pošto sam čuo da ima puno caka na koje treba paziti. Stan je na staroj Trešnjevki. Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebni radovi: - obložila bih zid u kuhinji i plafon u kuhinji (sada je obloga stara drvena lamperija i knauf bi išao direktno na to), - plafon u kupaonici (koja je izuzetno mala 4m2) koji je trenutno stiropor ploče, - hodnik plafon (koji ima izlaz/ulaz u tavanski prostor) sa dvije veće grede, - plafon u boravku i spavaćoj sobi (u kojoj bi tebala i pregradni zid na dvije prostorije jedna soba uz micanje jedne prepreke tj. trenutnog ulaznog dijela u sobu koji je preteča knaufa (OSB ploče mislim da su to, neko drvo je svakako). Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebalo bi da mi napravite jedan zid veličine cca 2,6 x 1,6 m te 2,6x0,6m. Ovisno o cijeni ovaj drugi bi mogao biti i 2,6x2,6 ukoliko mi cijena bude prihvatljiva. Zanima me, da li vi možete i maknuti dio zida veličine 2,6 x 1,9. Mislim da to i nije klasično rušenje jer je zid pregradni pa mislim da bi ga se dalo piliti. Molim vašu ponudu. Hvala.