Izrada ravnog spuštenog stropa od 1×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 80,00 – 130,00 kn/m2

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Marina
Površina (u m2): 280
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kat i potkrovlje potrebno pregradit i obložit vanjske zidove s knaufom . Ponuda može bit po m2 za pregradni zid, obloga vanjskog zida i spuštanje krova u potkrovlju. Ponuda treba sadržavat cijenu za običnu i dijamantnu ploču po m2. Isto tako molim cijenu samo rada bez materijala. Svaka etaža ima po m2 bez ikakvih pregradnih zidova. L.p.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, željala bi spustiti strop u kupaonici (4,6 m2) i malom wc (1,8 m2) za nekih 20-ak cm u te ugraditi halogenu rasvjetu (8 komada kupaoni i 4 komada). Stropovi su visine oko3 m i blago se spuštaju ukoso . Uz to, potrebno bi bilo ofarbati oko 4 m plinske cijevi i okrečiti 10-ak m2 bočnih zidova. Lokacija je Bijenik, oko 1,5 km iznad bolnice Sv. Duh. Molim Vas ponudu, a budite slobodni zatražiti i dodatna pojašnjenja. Zahvaljujem uz pozdrav,
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o pregradnom zidu unutar prostorije dimenzija: -jedan zid cm×cm na tom zidu je potrebno ugraditi vrata 80cm ×cm -drugi zid je cm×cm i na njemu treba ostaviti prozorsko staklo na vodilicam × 50 dva Naravno ta dva zida se spajaju da se dobije sobica. Zid bi trebao biti 10cm. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, htio bih zvučno izolirati zid koji dijelim sa susjednim stanom. Dosta jako se čuju glasovi, a i televizija. Čuo sam da bi to sa kamenom vunom i knauf pločama mogao riješiti. Trebao bih kvalitetnog majstora, koji bi to mogao odraditi, pošto sam čuo da ima puno caka na koje treba paziti. Stan je na staroj Trešnjevki. Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebni radovi: - obložila bih zid u kuhinji i plafon u kuhinji (sada je obloga stara drvena lamperija i knauf bi išao direktno na to), - plafon u kupaonici (koja je izuzetno mala 4m2) koji je trenutno stiropor ploče, - hodnik plafon (koji ima izlaz/ulaz u tavanski prostor) sa dvije veće grede, - plafon u boravku i spavaćoj sobi (u kojoj bi tebala i pregradni zid na dvije prostorije jedna soba uz micanje jedne prepreke tj. trenutnog ulaznog dijela u sobu koji je preteča knaufa (OSB ploče mislim da su to, neko drvo je svakako). Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebalo bi da mi napravite jedan zid veličine cca 2,6 x 1,6 m te 2,6x0,6m. Ovisno o cijeni ovaj drugi bi mogao biti i 2,6x2,6 ukoliko mi cijena bude prihvatljiva. Zanima me, da li vi možete i maknuti dio zida veličine 2,6 x 1,9. Mislim da to i nije klasično rušenje jer je zid pregradni pa mislim da bi ga se dalo piliti. Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Kravarsko
Površina (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, strop gdje ga treba spuštati nekih 50 m2, vanjske zidove obložiti 10 cm vunom također površina oko 50 m2, ljepljenje na cigluoko 50 m2. Molim ponudu s materijalom i bez materijala. Uračunati u ponudu gletanje i popratne radove. Nisam uvijek dostupan na mobitel pa me možete putem maila kontaktirati. Hvala puno.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Šibenik
Šibenik
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam ponudu za izradu spuštenog gipskartonskog stropa potkrovlja cca ,0 m2 i gipskartonskih zidova debljine 12,5 cm cca m2. Potrebni su radovi ručnog žbukanja, izrada cementne glazure, zidanje pregradnih zidova debljine 10,0 cm od opeke, postavljanje toplinske izolacije potkrovlja, postavljanje gipskartonskog spuštenog stropa i radovi na instalacijama vodovoda i odvodnje. Mjesto rada je Šibenik - Žaborić. Hvala i lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 58
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna mi je poonuda za dva pregradna zida sveukupno cca.18m2 i strop sveukupno cca. 40m2. Ispuna pregradnih zida sa izolacijom, te na dio (20m2) stropa. Radi se o obiteljskoj kući gdje je max. visina 2,5 m te ne treba nikakva skela. Na dobar dio stropa nije potreno niti postavljati konstrukciju jer je na njemu lamperija. Hvala
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imam dnevnu sobu koju bi na jednom dijelu željela pregraditi, tako da u tom pregrađenom dijelu smjestim bračni krevet. Pregradni zid veličine 9 m kvadratnih kojeg bih željela da se postavi, imao bi na jednom dijelu otvor u obliku pravokutnika visine cm i dužine oko metar i pol koji bi služio kao prolaz (vrata). Zid bi također imao na raznim dijelovima asimetrično položene otvore, tako da svjetlo s prozora u pregrađenom dijelu prolazi kroz te otvore i ulazi u drugi dio prostorije. Visina čitave prostorije koja bi se pregrađla takvim zidom iznosi 2,5 m, a širina 3.5 m. Shvaćam da je to mali zahvat, međutim meni je prijeko potreban. Šaljem vam u ovitku fotografiju kako bi to s četverokutnim rupama u zidu trebalo funkcionirati. Moj zid išao bi od zida do zida, za razliku od ovog s fotografije, i njegov otvor (vrata) nalazio bi se negdje na 2/3 tog zida. U word dokumentu u ovitku nacrtala sam približno kako bi to trebalo izgledati. LIjep pozdrav