Koliko će vam dobavljači naplatiti za pregradni zid iz knaufa i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njima.

Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
Prosječna cijena 110,00 kn/m2
Raspon cijena 90,00130,00 kn/m2

Zidovi od gips kartona od gipsanih ploča izvrsno su rješenje za novu izgradnju i obnovu. Za ugradnju su dostupni klasični gipsani karton, masivni ormar-paneli, protupožarne ploče, vodonepropusne ploče i posebne ojačane izvedbe za veća opterećenja. Knauf za polaganje obično se izračunava po kvadratnom metru. Cijena uglavnom ovisi o korištenim materijalima, složenosti polaganja i slično. Cijene za izradu pregradnih zidova 2×1 GK ploča kreće se od 90,00 kn/m2 pa do 130,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za pregradne zidove iz knaufa

Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, htjela bih dobiti još jednu sobu u stanu. Potrebni su mi radovi rušenja jednog knauf zida, probijanja vrata u drugom zidu, te zatvaranja prolaza za vrata u trećem zidu od knufa. Također, potrebno je provući elektroinstalacije i zakrpati parket na mjestu gdje će se maknuti zid. Po završetku radova, potrebno će biti pomaljati stan i postaviti tapete na 2 zida, cca 3m x 2.75. Kvadratura nove sobe iznosi 8 kvadrata. Prilažem tlocrt. Lp,
Suha gradnja (knauf), Knauf radovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Samo bih trebala dovrsetak zapocetkog posla. Postavljanje 1 police u kuhinji i postavljanje knaufa na malu povrsinu u kuhinji. U privitku se nalaze slike. Polica desno nije postavljena kao na slici. Od knaufa treba izvuci plavi zid kao na slici, ali samo do visine radne ploce. Na tom mjestu je sada rupa.
Suha gradnja (knauf), Knauf
Pregrada
Površina (u m2): 215
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav Trebam ponudu za Knauf za potkrovlje Gk stropovi 20cm vuna, parna brana, gp knauf) 62m2 Gk pregradni zidovi 12.5cm 35m2 Gk obloga zidova( 5cm vuna) 45m2 Gk ljepljenje knaufa 10m2 Gk izrada spaleta oko krovnih prozora 17.6m1 Gk kutija oko drvenih greda+ betonski stup+dimnjak 23.5m1 Gk obloga zida na postojecu konstrukciju 22.2m2 Molim cijene sa materijalom i obradom knaufa do bojanja!
Suha gradnja (knauf), Knauf - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Podgled krova je 70% kosi/30% ravan. Posao ukljucuje termoizolaciju izmedu i preko gredica. Postava stropa od knaufa od cega 10 m2 vodonepropusni knauf u kupaonici. Ukljucuje postavu paropropusne-vodonepropusne brane, te najlona ispod tervola. Tervol obucen u aluminijsku foliju. Ukljucena metalna podkonstrukcija- nosac knaufa Kompletan rad i materijal sa zavrsnom obradom spojeva.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
KNAUF: Spustanje stropa za ca 40cm u dn. boravku, kuhinji i kupatilu s time da se u spusteni strop treba sloziti zvucnu izolaciju uz neke popratne radove (na vanjskom zidu drvene rolete + kutiju izmjeniti, jedan visoki prozor (ispod stropa) izbaciti van i umjesto njega panel montirati pa kroz njega ventilacijski kanal sloziti...)
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Interesira me okvirna ponuda za pregradni zid Od knaufa( pregrađuje se dnevna soba kako bi dobili još jednu manju sobu), visina stropa je cm, jedan pregradni zid bi bio cm x cm, a uz njega se spaja manji zid cca cm x cm na koji bi ugradili sobna vrata 60 cm široka + dovratnik. Šaljem Vam skicu pa Vas molim da mi pošaljete ponudu i u kojem roku bi mogli obaviti posao. ( zaokružene mjere su predviđeni knauf zid) Srdačno!
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U dnevnoj sobi treba napraviti dva knauf zida, jedan je dužine 3 m a drugi je 2,5 m. Visina je 2,5 m. Na jednom zidu su sobna vrata 70 cm. Na drugom zidu pri vrhu je svjetlarnik, prozor s mutnim staklom koji se ne otvara, dužine 2 m. Zid bi bio debljine 10 cm, s ispunom kamene vune? Stan se nalazi na prvom katu zgrade u Trnavi. Parkirno mjesto je udaljeno 20 m. Radovi bi počeli oko 15.4.
Suha gradnja (knauf), Knauf radovi
Bibinje
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pa..arhitekt nam je fino ostavio armiranu gredu u nacrtu koja bas uzasno ide iznad kreveta do kraja zida. cm. Soba je široka . Ide . krevet.od kojih je armirana greda krevet .greda 25 i do kraja kreveta 35. Onda 70 cm za nocni ormaric i 63 za klizni ormar. Jos nije zažbukano.kad se napravi pod visina je a gdje je greda...!! Greda je dakle 30 cm spuštena i dugačka široka 25. Treba mi hitno nekakva dobra ideja .knauf i led svjetla.ako imate volje najbolje da dođete na gradilište.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Luka
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U dnevnom boravku potrebno skinuti pregradni zid (debljine 12 cm, dužine cm, visine cca cm - u projektu - neznam od kojeg je materijala), te isti takav (ili taj ako je moguće) pregradni zid postaviti nekih cm dalje, u prostor sadašnjeg spremišta (zbog proširenja prostora dnevnog boravka). Na tom novom zidu (do vanjskog zida) treba postaviti vrata za prolaz u ostavu. Također, bočno tom zidu treba još knaufom produžiti jedan zid za cca cm i staviti knauf preko jednih vrata (sadašnji ulaz u malu sobicu). Ukoliko je potrebno, dostavit ću Vam tlocrt te etaže-suterena kuće (iz projekta).
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa
Kaptol
Površina (u m2): 153
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o potkrovlju: - Strop kosina 41,58m2 - Ravni dio stropa 57,09m2 - Gornji dio krova (špic) samo izolacija, vuna + parna brana 72,58m2 - Pregradni zidovi 54,69m2 - Tvrdi štenderi ua-profil par x 4 - Pvc protektor 20dm - Al. kutna šina 30dm - Tavanske ljestve (ugradnja) - Ugradnja krovnih prozora Velux 4 kom - Obrada krovnih prozora x 4