Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 110,00 kn/m2
Raspon cijena 90,00 – 130,00 kn/m2

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o pregradnom zidu unutar prostorije dimenzija: -jedan zid cm×cm na tom zidu je potrebno ugraditi vrata 80cm ×cm -drugi zid je cm×cm i na njemu treba ostaviti prozorsko staklo na vodilicam × 50 dva Naravno ta dva zida se spajaju da se dobije sobica. Zid bi trebao biti 10cm. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, htio bih zvučno izolirati zid koji dijelim sa susjednim stanom. Dosta jako se čuju glasovi, a i televizija. Čuo sam da bi to sa kamenom vunom i knauf pločama mogao riješiti. Trebao bih kvalitetnog majstora, koji bi to mogao odraditi, pošto sam čuo da ima puno caka na koje treba paziti. Stan je na staroj Trešnjevki. Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebni radovi: - obložila bih zid u kuhinji i plafon u kuhinji (sada je obloga stara drvena lamperija i knauf bi išao direktno na to), - plafon u kupaonici (koja je izuzetno mala 4m2) koji je trenutno stiropor ploče, - hodnik plafon (koji ima izlaz/ulaz u tavanski prostor) sa dvije veće grede, - plafon u boravku i spavaćoj sobi (u kojoj bi tebala i pregradni zid na dvije prostorije jedna soba uz micanje jedne prepreke tj. trenutnog ulaznog dijela u sobu koji je preteča knaufa (OSB ploče mislim da su to, neko drvo je svakako). Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebalo bi da mi napravite jedan zid veličine cca 2,6 x 1,6 m te 2,6x0,6m. Ovisno o cijeni ovaj drugi bi mogao biti i 2,6x2,6 ukoliko mi cijena bude prihvatljiva. Zanima me, da li vi možete i maknuti dio zida veličine 2,6 x 1,9. Mislim da to i nije klasično rušenje jer je zid pregradni pa mislim da bi ga se dalo piliti. Molim vašu ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Kravarsko
Površina (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, strop gdje ga treba spuštati nekih 50 m2, vanjske zidove obložiti 10 cm vunom također površina oko 50 m2, ljepljenje na cigluoko 50 m2. Molim ponudu s materijalom i bez materijala. Uračunati u ponudu gletanje i popratne radove. Nisam uvijek dostupan na mobitel pa me možete putem maila kontaktirati. Hvala puno.
Suha gradnja (knauf), Knauf - Šibenik
Šibenik
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam ponudu za izradu spuštenog gipskartonskog stropa potkrovlja cca ,0 m2 i gipskartonskih zidova debljine 12,5 cm cca m2. Potrebni su radovi ručnog žbukanja, izrada cementne glazure, zidanje pregradnih zidova debljine 10,0 cm od opeke, postavljanje toplinske izolacije potkrovlja, postavljanje gipskartonskog spuštenog stropa i radovi na instalacijama vodovoda i odvodnje. Mjesto rada je Šibenik - Žaborić. Hvala i lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 58
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna mi je poonuda za dva pregradna zida sveukupno cca.18m2 i strop sveukupno cca. 40m2. Ispuna pregradnih zida sa izolacijom, te na dio (20m2) stropa. Radi se o obiteljskoj kući gdje je max. visina 2,5 m te ne treba nikakva skela. Na dobar dio stropa nije potreno niti postavljati konstrukciju jer je na njemu lamperija. Hvala
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imam dnevnu sobu koju bi na jednom dijelu željela pregraditi, tako da u tom pregrađenom dijelu smjestim bračni krevet. Pregradni zid veličine 9 m kvadratnih kojeg bih željela da se postavi, imao bi na jednom dijelu otvor u obliku pravokutnika visine cm i dužine oko metar i pol koji bi služio kao prolaz (vrata). Zid bi također imao na raznim dijelovima asimetrično položene otvore, tako da svjetlo s prozora u pregrađenom dijelu prolazi kroz te otvore i ulazi u drugi dio prostorije. Visina čitave prostorije koja bi se pregrađla takvim zidom iznosi 2,5 m, a širina 3.5 m. Shvaćam da je to mali zahvat, međutim meni je prijeko potreban. Šaljem vam u ovitku fotografiju kako bi to s četverokutnim rupama u zidu trebalo funkcionirati. Moj zid išao bi od zida do zida, za razliku od ovog s fotografije, i njegov otvor (vrata) nalazio bi se negdje na 2/3 tog zida. U word dokumentu u ovitku nacrtala sam približno kako bi to trebalo izgledati. LIjep pozdrav
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Pazin
Površina (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o renovaciji stare kuće. Gipsane ploče se postavljaju na strop, zidove i izrađuju se pregradni zidovi od gipsanih ploča. Površina stropa je m2 (obične KNAUF gipsane ploče) Površina zidova je m2. (zelene KNAUF gipsane ploče) Površina pregradnih zidova je 90m2 (obične KNAUF gipsane ploče) Pregradni zidovi se izrađuju sa dvije ploče sa svake strane (izolaciju nije potrebno nuditi jer je nabavljam sam). Sva montaža se vrši na konstrukciju. Molim ponudu sa materijalom i obavezno KNAUF gipsane ploče.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Karlovac
Površina (u m2): 65
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u stanu površine 65,79 m2, bi trebalo napraviti dodatnu izolaciju stropa, s obzirom da se radi o zadnjem katu i stanu ispod ravnog krova. Također bi trebalo postojeću blagovaonicu zatvoriti prema kuhinji i pretvoriti ju u sobicu, a u kuhinji jedan mali dio zida srušiti i otvoriti prema hodniku. Površina tog pregradnog zida bi bila otprilike 2.5mX2.5m. Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.