Izrada pregradnih zidova 2×1 GK ploča
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 110,00 kn/m2
Raspon cijena 90,00130,00 kn/m2

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Makarska
Makarska
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imamo oštećenje vode u kući. Od prvog kata je voda iz kupaonice do kuhinje u prizemlju. Rigipsov pokrivač je djelomično uklonjen. Hitno nam trebaju obrtnici, jer se šteta mora popraviti u roku od 1-2 tjedna. Električar također mora pogledati da li je elektronika oštećena. U privitku vam šaljem fotografije trenutne situacije. Šteta od vode dogodila se jučer u 17:00 sati. Voda je istjecala 2-3 sata iz fleksibilne cijevi u kupaonici. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete me kontaktirati pod pohranjenim brojem mobilnog telefona.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Oroslavje
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je otvorenog tipa te zbog toga čošak jedne sobe nije pod pravim kutom već su presjekli dva zida sa trećim manjim (cca 1 m širine). Zbog toga u sobi ne možemo ništa staviti jer taman fali dužina za krevet ili ormar, a sa vanjske strane osim što izgleda otvorenije, nema nikakvu drugu prednost. Htjeli bi maknuti taj treći zid i spojiti ova dva da se dobije kut od 90 stupnjeva.
Suha gradnja (knauf), Knauf - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 85
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo postavu knauf ili rigips ploča na kosi krov (potkrovlje), dupla ploča 14+5 izolacija sa svim potrebnim materijalom cca 85m2. Gletanje te krećenje svih zidova i plafona cca m2 Projekt je u Zenickoj ulici u Zagrebu Radi se o 1katu obiteljske kuće i potkrovlje. Kuća je u potpunoj adaptaciji. Krov ide novi sljedeći tjedan. Početak radova je moguć za cca 3-4 tj.
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor - Karlovac
Karlovac
Površina (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za izvedbu unutarnjih radova – izvedbu toplinske izolacije stropa u stambenim prostorijama (stiropor 5 cm + rabic + tankoslojna žbuka, tzv. ljepilo + gletanje + bojanje). Visina stropa oko 2,5 m. Uključena zaštita podova i namještaja koji nije moguće iznijeti. Lokacija: Karlovac, Logorište. Ukupno četiri prostorije, oko 60 m2.
Slavonski Brod
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, živimo u naselju A. Hebrang u Slavonskom Brodu. Stan nam se nalazi na zadnjem katu tj. trećem. Zbog lose izvedbe krova imamo stalni problem oko curenja s krova na strop te samim time pojavu pljesni i užasne vlage. S obzirom da nam je saniranje krova za sada preskupa opcija, odlučili smo se za spuštanje stropa u dvije prostorije. Ako bi bilo moguće možda staviti i nekakvu izolaciju tipa stiropora ili staklene vune prije spuštanja stropa. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Knauf majstor - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 74
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radimo adaptaciju stana u zgradi u Novom Zagrebu. Zgrada je montažna armirano betonska. Betonski zidovi obloženi su gips kartonskim pločama. U dijelu stana (ukupna povrsina zidova 35m2) ploče su bojane i imaju manja površinska oštećenja . U drugom dijelu (pov zidova 39m2) zidovi su prekriveni s nekoliko slojeva tapeta. Usljed neuspješnog skidanja došlo je do većeg oštećenja ploča. Da li se u praksi može sanirati takva oštečenja? Kroz ploče bi također trebale biti provučene nove instalacije struje (u procesu smo postavljanja). Pretpostavljam da se treba napraviti procjena na lokaciji? Molim Vas ponudu za obnovu zidova i/ili demontažu starih i montažu novih ploča (suha žbuka bez podkonstrukcije) u navedenim površinama. Hvala.
Bjelovar
Površina (u m2): 16
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Rusenje postojeceg pregradnog zida od cigle,i postavljanje novog zida od gips ploca pomaknutog za 1 m u odnosu na sadasnji. Zid je visine cm duzine cm, debljine oko 10 cm,s ispunom od kamene vune ili sl..Dolje je stari parket a gore strop od trske. U novi zid potrebno je ugraditi jedna sobna (postojeca )vrata.80x cm. Zgrada se nalazi u Bjelovaru. Molim ponudu s ev prijedlogom racionalnije izvedbe. Hvala unaprijed.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi
Milna
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam zvucnu izolaciju na plafonu minimalne debljine a max do 10 cm ukupno. savjetovali su mi -spusteni plafon sa zrakom izmedju -stirodur -stiropor -kamenu, mineralnu vunu -blue glu Radi se o malom studio-apartmanu . Plafon je ravan. meni je nevazno sta bi se stavilo - samo da se postigne zvucna izolacija koja nije uradjena kasa se gradio gornji kat na kojem je isti takav prostor od cca 30 m2 KUCA S KORISTI LJETI I NIJE MI POTREBNA TOPLINSKA IZOLACIJA Brač, Bobovišce gornje Nudim smjestaj i hranu za 2 osobe besplatno.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Donja Bistra
Površina (u m2): 27
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pregradio bih potkrovnu sobu u tri manje...trebam ponudu za matrijal! CW profil za suhu gradnju 50 mm x 3 m  39m UW profil za suhu gradnju 50 mm x 4 m 48m Vijak za gipsane (knauf) ploče 3,9 x 9,5 mm - TTPC, samonarezni kom Vijak za gipsane (knauf) ploče 35 mm - TN (u drvo) kom Udarna tipla s vijkom fi 6 mm x 4 cm - plastična (PVC)  50kom Kamena vuna 5 cm x 0.6 x 1 m - KNAUF Insulation NaturBoard (DP3) 23m2 Glet masa za spojeve gipsanih (knauf) ploča 5 kg - KNAUF Uniflott  15kg Silikon acetat ml - WÜRTH EXtraMont, bijeli 2kom Jelova letva 5 x 4 cm x 4 m 16m Gipsana ploča 12,5 mm x 1,2 x 2 m - SINIAT Nida Standard, bijela (2,4 m2) 48m2 sobna vrata 65cm + štok 2 kom krovni prozor, komplet s ugradnjom 66x dostava u Gornju Bistru ?
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je ukloniti postojeći pregradni zid debljine 10 cm, te zbrinuti otpad( koji je nadograđen naknadno u stanu). Na njegovo mjesto postaviti novi zid koji bi na vrhu od stropa prema dolje imao niše 60v × š × 50d. Zid ispod niša bi išao u obliku slova L koji bi sa strane sobe imao niše a s strane boravka udubljenje za kutnu garnituru te bi bilo potrebno razvesti struju za utičnice i prekidače za halogene lampe. Kazeta za klizna vrata iz postojećeg zida bi se s sredine prebacila skroz desno. Potrebna mi je ponuda za rad, materijal i koji je rok završetka radova. Unaprijed hvala