Projekt za dobivanje građevinske dozvole PGD
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 32.000,00 kn/kom
Raspon cijena 14.000,0050.000,00 kn/kom
Trošak izdavanja građevinske dozvole
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.000,00 kn/građevinska dozvola
Raspon cijena 800,001.200,00 kn/građevinska dozvola

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 18
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, živim u stambenoj zgradi u Zagrebu, ulica Srebrnjak. Imam mogućnost probiti fasadu i dnevni boravak proširiti zimskim vrtom površine 15 do 20 m2. Zanima me kao prvo da stručna osoba na katastru, uredu za graditeljstvo i drugim potrebnim institucijama dobije potrebne podatke kako bi mogli saznati da li je uopće moguće to raditi, da se napravi za početak skica kako bi od proizvođača mogao zatražiti ponude za izradu samoga vrta i sve druge predradnje prije nego se zatraži građevinska dozvola i suglasnost svih stanara. Za isti takav zimski vrt zainteresirani su i susjedi. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 26
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam prizemlje obiteljske kuće koje je nadograđeno, površine 26 m2 koje bi trebalo legalizirati. Nakon toga želim adaptirati stan na 1. katu obiteljske kuće (p+1) veličine 65m2 te nadograđeni dio koji se drži uz bočni dio kuće, a koji je P+1 tlocrtne veličine 26 m2. Taj nadograđeni dio želim u potpunosti srušiti te sagraditi novi s manjim izmjenama. Očekujem Vašu ponudu.
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zidamo kuću od m2 u Istri koja će biti namijenjena dijelom za nas, a dijelom u turističke svrhe. U fazi smo žbukanja. Trebat ćemo arhitekta za unutarnji dizajn za tri blagovaonice i dnevni boravak (ukupna površina circa m2). Ukoliko me trebate direktno kontaktirati na mobitel, molim Vas da me zovete iza 17 sati jer se za vrijeme radnog vremena ne mogu javiti. Očekujem Vašu ponudu.
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 63
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u privitku šaljem tlocrt stana s tim da je sjever dole na tlocrtu, a jug gore gdje je ulaz. Prozori na istoku u dnevnom boravku imaju pogled na Sv. Duju te se prozori ne smiju mijenjati niti jedan radi starosti zgrade. Također stavljam unutarnju toplinsku izolaciju zidova te spušten strop, također zbog toplinske izolacije. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 220
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući na Puntu, Krk, prvi red do mora. Iza kuće su nadograđene tri kupaonice i tri šupe koje bi trebalo srušiti i na njihovom mjestu sagraditi tri sobe. Unutar kuće trebalo bi napraviti podove, nove stepenice, izolaciju objekta, trebala bi ići i nova žbuka, nove instalacije za vodu i struju. Očekujem Vašu ponudu.
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 28
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, projekt je ustvari objekt brze prehrane. Prostor se dijeli na dva dijela. U 15 m je prostor za usluživanje, a u ostatku je kuhinja. Na neki način moraju biti povezani vratima te pregradnim zidom iz kojeg se vidi kada netko ulazi u lokal. Prostor je širok 3 m i dugačak 10 m te već ima vrata u bijeloj boji sa staklima koji se mogu širom otvoriti. Nema niti jedan prozor pa bi trebale prevladavati svijetle boje. Očekujem Vašu ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta ili prostora (m2): 1052
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u privitku vam šaljem građ. dozvolu za zgradu u Zagrebu, Svetice 46-52. Molimo vas ponudu za izradu projekta rekonstrukcije i dogradnje zimskih vrtova za čitavu građevinu (za sve stanove u prizemlju zgrade u dvorištu prema jugu). Predlažemo izradu projekta rekonstrukcije i dogradnje zimskih vrtova primjenom mjera energetske učinkovitosti u arhitekturi. S poštovanjem,
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o unutrašnjem uređenju stana. Sve instalacije u stanu su provedene. Stan je u fazi uređenja (nedostaje: keramika, parket, gletovanje zidova, namještaj, ...). Kako se radi o obiteljskoj kući, a stan je smješten na zadnjoj etaži (treći kat kojem je gornja etaža kosa ploča, odnosno krov), nailazim na dosta velike visine u pojedinim prostorijama (pogotovo u spavaćoj sobi 3, gdje je visina na jednom dijelu 3,90 m), postavljam si pitanje da li trebam spuštati strop. Svakako bih htio na mjestu iznad hodnika i kupaonice napraviti spušteni strop, ali sa konstrukcijom, da ima mogućnost ostave iznad. Molim Vas ponudu. Lijep pozdrav,
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, adaptiramo stan od 90 m2 u prizemlju obiteljske kuće te gradimo bazen. Trenutno smo u fazi gletanja zidova, estrih je postavljen. Slijedi odabir pločica, parketa te uređenja interijera, terase i vrta sa bazenom. Kuhinja je odobrana- bijela visoki sjaj. Čekamo Vašu ponudu. Lijep pozdrav,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje! Htio bi napraviti neke preinake u svojoj već postojećoj kući. Pod prvo što nas muči (mene, ženu i malu bebu) je to što imamo jako malo svjetla u boravku jer je dosta zatvoren, jer svjetlo ograničavaju pregradni zid, terasa koja je natkrivena polikarbonatom i vanjsko spremište. Također nas muči postojeća kupaonica, nikako nam se ne uklapa u samoj sredini kuće, a i oduzima nam veliki dio dnevnog boravka, nju bi htjeli možda nekamo preseliti. Također bismo htjeli još jednu dječju sobu. Također Vam dajem mogućnost probijanja vrata u garažu jer mi ona nije neophodna. Ja živim u prizemlju, a brat na prvom katu. Nosivi zidovi su od smjera JZ pa prema SI. Dajem Vam slobodne ruke, možete rušiti zidove kako Vi mislite da bi nam bilo ljepše. Očekujem Vašu ponudu.