Geodetski snimak za legalizaciju
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 2.150,00 kn/kom
Raspon cijena 1.800,00 – 2.500,00 kn/kom
Geodetski elaborat
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.750,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 3.000,00 kn/kom
Elaborat iskolčenja jedne građevine
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.750,00 kn/kom
Raspon cijena 1.500,00 – 2.000,00 kn/kom
Upis objekata u katastar ili ZK
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.250,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 4.000,00 kn/kom
Uređenje međe
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.500,00 kn/kom
Raspon cijena 1.000,00 – 2.000,00 kn/kom
Parcelacija
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.150,00 kn/kom
Raspon cijena 2.800,00 – 3.500,00 kn/kom
Snimanje vodova po 1m
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 5,00 kn/m
Raspon cijena 4,00 – 6,00 kn/m

Primjeri upita

Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam etažiranje jer moram iz poduloška izvući garažu koja je bila upisana uz stan i spremište. Stan i spremište su vlasništvo susjede, a garaža je 1/12 upisana na taj poduložakkao moje vlasništvo. Molimo ponudu za arhitektonsko rješenje (pravno ću sama riješiti). Bisačka 10 Lp,
Geodeti, Geodetske usluge
Okvirni rok početka projekta: Odmah
prije izvedbe projekta od strane arhitekta, htjeli bi napraviti novi geodetski prikaz - obzirom da sa jednim susjedom postoje nesuglasice oko granice. Objekt se nalazi na Visu - predio Kut. Povrsina objekta ca 70m2 stara kamena kuca skupa sa zemljistem. Izvedba najkasnije do kraja sijecnja. Za ostla pitanja stojim na raspolaganju. Katastarke cestice /1 i /2. - otok Vis.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam pravomoćno sudsko rješenje u kojem piše što je diobom pripalo mom ocu, a rjesenje je donjeto na temelju nalaza i misljenja sudskog vjestaka geodeta. Međutim, dvoje suvlasnika su u meduvremenu preminuli jedino moj otac je ostao živ. S tim sam rješenjema išao u gruntovnicu da se upiše površina koja pripada mom ocu, a tamo su mi rekli da treba napraviti parcelaciju tek onda da se može upisati u gruntovnicu i katastar. Broj k.č.
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imamo kuću u kojoj su uz donji postojeći stan, prošlo ljeto napravljene preinake. Dakle od 3 etaže, unutar kuće, napravili smo 2 dvoetažni stana. Ta 2 stana imaju jedan ulaz, a donji, djelomično su terenski ima poseban ulaz. Dvorište nam je cca 40m2. Da li se i dvorište mora etažirati. Adresa Kvaternikova 29C, Zagreb 3 su vlasnika, svi smo obitelj i suglasni. Druga situacija u budućnosti je parcelacija. Na istoj čestici, koja je u potpunosti društveno vlasništvo, mogu li 2 od 4 vlasnika tražiti parcelacija, ili moraju pristati sva 4? Problematično susjed je od zajedničkog prolazno puta, koji je i jedini požar i put, napravio svoj privatni krupni otpad? Kako to riješiti? I da li susjeda koja pola građevine koja je kompletna pod zabilježbom, može tražiti ostatak re čestice na temelju dosjelosti ( oko 20 g. Ili nešto više). Zahvaljujem i lp
Geodeti, Mjernik
Okvirni rok početka projekta: Odmah
u Gajnicama imamo malu kuću prizemnicu s vrtom, bez prave ograde prema susjedovom voćnjaku, pa bismo htjeli znati do kuda je službeno naše. Ne znamo kakav je postupak ali željeli bismo da geometar obavijesti vlasnike susjednih parcela o mjerenju (za slučaj da se ti susjedi žele informirati o postupku kojeg provodimo). II Gajnički vidikovac 34
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kod kuće koju bi željeli kupiti zemljišne knjige i katastar nisu usklađeni u pogledu površine predmetne čestice. Površina zemljišta po z.k je.: ,00 m2, a pov. zemljišta po katastru je ,00 m2. Procjenitelj je kao mjerodavnu površinu predmetne čestice koristio onu upisanu u Posjedovni list (katastar). 1. Gdje se na toj katastarskoj čestici nalazi ta razlika od 31m2? 2. Da li je tih m2 točno na postojećim ogradama? 3. Da li se uopće može napraviti usklađenje katastarske čestice i što ako vlasnici susjednih parcela ne daju svoj pristanak na novi geodetski elaborat? 4.u kojem vremenskom roku se to može riješiti? Molim vas cijenu za te vaše usluge i da li je to moguće sutra kod vas provjeriti tijekom dana? U prilogu je dokumentacija i broj k.č. Zahvaljujem!
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas ponudu za parcelaciju čestice. Naime, jedan dio čestice (1/3) se prema prostornom planu nalazi u građevinskom području te se tu nalazi kuća, dok je drugi, donji dio parcele, poljoprivredno zemljište (2/3 parcele) koje se koristi kao oranica. Zemljište se nalazi u Općini Dubrava, naselje Zetkan, k.o. Bađinec, k.č.br. 63/2. Može li se provesti parcelacija te koliki je trošak.
Geodeti, Geometar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kusaona . koja mora imati prostor sa kusavanje sa sankom, kuhinjom, 4 vc a. Za osoblje, invalide, zene i muskarce. Izlaz na terasu velicine 8x4. Podrum cca 50m2. Ovih m2 bi bili na 1.katu ili mozda na katu i potkrovlju. Izlaz na terasu s 1.kata ili prizemlja. Skale za podrum iznutra a ako ima i potkrovlje takoder skale iznutra. Ako ima potkrovlje kuhinja bi bila gore i 1.wc. ili sve na 1.katu ako se napravi dobar projekt. Izlaz iz vana za podrum takoder. Zgrada je zamisljena 8x10 ako ima potkrovlje a ako nema onda kako ispadne. Pored zgrade treba napraviti pripadajucu crnu jamu. Kč /10 k.
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Posjedujem legaliziran objekat (gospodarski), ali bi mjernik trebao izaći na teren, snimiti stanje, napraviti elaborat i predati u Općinu na daljnju obradu (upisivanje u katastar). Objekat je na zemljištu koje je podijeljeno između 6 suvlasnika, ali sam objekat je vlasništvo jedne osobe. Objekat se nalazi u Opatiji. Nova cesta , Opatija.
Geodeti, Geodetski ured
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Tražim ponude za ćemo kuću u V. smo na samom početku(tek smo kupili gradilište),a znamo da sve počinje od geoderskih nam i arhitekt za idejni i glavni projekat,a kasnije i građevinari.Kuća bi imala cca. m2 neto tip katnica. Gradilište je pravokutnog oblika i ima m2. k.č. /12. k.o Kurilovec. Hvala, .