Geodetski snimak za legalizaciju
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 2.150,00 kn/kom
Raspon cijena 1.800,00 – 2.500,00 kn/kom
Geodetski elaborat
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.750,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 3.000,00 kn/kom
Elaborat iskolčenja jedne građevine
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.750,00 kn/kom
Raspon cijena 1.500,00 – 2.000,00 kn/kom
Upis objekata u katastar ili ZK
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.250,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 4.000,00 kn/kom
Uređenje međe
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.500,00 kn/kom
Raspon cijena 1.000,00 – 2.000,00 kn/kom
Parcelacija
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.150,00 kn/kom
Raspon cijena 2.800,00 – 3.500,00 kn/kom
Snimanje vodova po 1m
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 5,00 kn/m
Raspon cijena 4,00 – 6,00 kn/m

Primjeri upita

Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potreban mi je upis u katastar i zemljišne knjige dva legalizirana objekta u k.o. Kutina. Vinogradska 42 Kutina, Kutinska lipa Radi se "manje zahtjevnoj zgradi za proizvodnju i čuvanje vina" te "pomočne građevine-spremišta".Posjedujem svu ovjerenu dokumentaciju. Zanima me ponuda te Vas molim da istu pošaljete na mail.
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Ljubazno molim ponudu za etažiranje obiteljske kuće (svih dijelova - radi se o tri jedinice - dva stana standardne visine i prostora u suterenu i garaže) te parcele na kojoj se kuća nalazi. Kuća se nalazi na adresi Gračanska cesta 23, Zagreb. Također Vas molim da mi objasnite uključuje li elaborat za etažiranje dogovor/propis na koji se način se dijele troškovi koji su vezani za investicijske troškove i troškove održavanja, te redovne režijske troškove. Unaprijed zahvaljujem. Srdačan pozdrav,
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća je legalizirana i dobio sam rješenje o izvedenom stanju ali je kuća locirana na 4 čestice koje bi trebalo objediniti u jednu. Ukratko, vidi se da kuća leži na 4 parcele i ponuda bi trebala uključivati sve potrebno za uknjižbu (formiranje građevne čestice, parcelacijski elaborat, elaborat evidentiranja objekta, elaborat spajanja čestica...)
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ispred kuće prolazi put koji nam je bio oduzet 67 m kvadratnih kao za cestu i vraćen, sad je to neobiljezeno ,mi smo sebi ostavili za parkiralište al uvjek se netko parkirao na put i nemozemo mi stat pred kucu, trebala bi obilježit nase privatno zemljište to što mi grad bio oduzeo, upravo zato nije dovrseno. k.o. Crikvenica.
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Čestica /5 u mjestu Borojevići ( Hrvatska Kostajnica) koju sam nedavno kupio, se razlikuje sa stanjem koji je u posjedovnom listu. U posjedovnom listu su navedene 2 čestice, /5 i /8. Njihov zbroj u posjedovnom listu je jednak kao u izvadku iz zemljišnih knjiga. Koliko mi je rečeno, potrebno je da geodeta to ponovno izmjeri, napiše elaborat i onda će se čestice izjednačiti.
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Prizemnica (bez podruma) sa širokim ulaznim stubištem, dolje natkrivene terase (po mogućnosti sve okolo kuće) u prizemlju dnevni boravak , kuhinja i blagovanonica i 1 kupatilo i spavaća soba. Na katu 2 sobe s kupatilima i terasama. Unutarnje stepenice. Prizemlje veće površine od kata. k.o Kršan k.č i /2
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav, želja mi je kuća katnica bez podruma, ukupna maksimalna površina gradnje je m2 bruto jer je parcela m2 i na njoj je trošna prizemnica za rušenje. Nova kuća bi se naslanjala na susjedovu (tako se naslanja i trenutna prizemnice) koja je na sjevernoj strani parcele. Prizemlje 54 m2 bruto, dimenzije 9x6 metara (9 metara je dužina na sjevernoj strani parcele smjer istog zapada a 6 metara smjere sjever jug), bez ikakvih verandi i terasa, unutra bi bio hodnik, dnevni boravak i kuhinja s blagavaonom, stepenice za an kat po mogućnosti WC s tuš kabinom ispod stepenica te ako je moguće kamin na drva u dnevnom boravku zbog ugođaja. Kat 66 m2 bruto dimenzije 10x6,5 metara (10 metara je dužina na sjevernoj strani parcele smjer istog zapada a 6,6 metara smjere sjever jug), također bez terasa, hodnik, po mogućnosti 3 dječje sobe, 1 bračna soba i WC s kadom. Potkrovlje - klasično crijep s odličnom izolacijom. Vanjski zidovi također želim odličnu izolaciju. Prozori - kvalitetni s 3 komore. Podno grijanje cijele kuće. Zanima me otprilike cijena za gradnju ključ u ruke. Hvala unaprijed, srdačan pozdrav.
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Vlasnik sam parcle /10 zajedno s kućom i parcele /12. Slika u prilogu. Susjed bi mi odobrio da imam izlaz na taj svoj dio parcele (trokuta), no u protuvrijednosti poklonjenog komada dvorišta moram napraviti bojom obilježio sam kako bi to otprilike izgledalo kada bi povukli ogradu. Molim Vas za ponudu što se točno u tom slučaju treba napraviti da se uknjižim u taj mali dio čestice i koji bi bili sve troškovi. Vlasnici parcele su trenutno u Irskoj pa Vas ujedno molim i za savjet kako to riješiti bez da moraju biti prisutni. Hvala Vam na ponudi i odgovoru.
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani Kupili smo zemljište u Privlaci kod Zadra, zemljište je kvadrata, zanima me cijena iskolčenja zemljišta da se može postaviti ograda. Broj k.č k.o Privlaka . Nije mi hitno jer je zemljište zaraslo pa ću prvo trebati sve pokositi. Usluga će mi trebati za neka 4mj. Hvala, unaprijed
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kupila sam parcelu u Alberi - Savudrija, parcela je bila zapuštena, pa smo do sada pronašli samo dvi točke granice. Trebala bi, da znam gde mi je točna granica, da mogu urediti svoju parcelu. Moja parcela je broj /17. Možda če se točke granice nači bez ponovnog izmjera, možda su negde izpod žbunja, pa se jih sada ne vidi. Pa tako smo našli i ona dva, koje smu našli sami. Zato bi zamolila, ako bi najprije pogledali gde bi ove tačke najviše verovatnije bile, pa bi tamo očistili, ako jih ne bi pronašli ovako, onda bi učinili još jedan put uradno izmjeru i pozvali i sve komšije. Sa poštovanjem,