Koliko će vam izvođači naplatiti za električno podno grijanje i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.

Električno podno grijanje
Prosječna cijena 400,00 kn/m2
Raspon cijena 300,00500,00 kn/m2

Električno podno grijanje sastoji se od električnih podnih mreža i folija, gdje su ugrađene električne cijevi koje emitiraju toplinu u prostoriju. U usporedbi s uobičajenim podnim grijanjem (na vodu), potrošnja energije je veća, ali se površina poda brže zagrijava električnim grijanjem. Podno grijanje je inače učinkovitije i stoga jeftinije od uobičajenog radijatorskog grijanja. Cijena se izračunava po kvadratnom metru i uključuje materijal i radnu snagu. Izvođači će vam za električno podno grijanje naplatiti od 300,00 kn/m2 do 500,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Postavljanje električnog podnog grijanja
Prosječna cijena 750,00 kn/m2
Raspon cijena 700,00800,00 kn/m2

Instalacija i polaganje električnog podnog grijanja ili mreže grijanja jednostavno je i brzo. Dovoljno je razviti grijaće prostirke i spojiti ih na električnu mrežu. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti ovog sustava grijanja. Navedena cijena uključuje ugradnju električne mreže grijanja, senzora i termostata. To uglavnom ovisi o korištenim materijalima i površini podnog grijanja. Prosječna cijena postavljanja električnog podnog grijanja je 750,00 kn/m2. Raspon cijena je između 700,00 kn/m2 i 800,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za električno podno grijanje

Velika Gorica
Površina grijanog prostora (u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molio bih ponudu za ugradnju podnog grijanja u kući (novogradnja) prema specifikacijama i troškovniku i nacrtima. Kuća se gradi u Velikoj Gorici . Predviđeni sistem grijanja je kotao na pelet ,spremnik topline - kako je navedeno u projektu,ali u obzir dolazi i oprema drugih proizvođača naravno jeftinijih (Ferroli itd,) ,Također postoji i varijanta da opremu i glavninu materijala sami nabavimo , pa molim i opciju ponude samo za uslugu ugradnje . Za sve daljnje informacije ili pojašnjenja slobodno mi se javite . hvala unaprijed i LP,
Podno grijanje, Podno grijanje - Klis
Klis
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani molim vas da dostavite ponudu za podno grijanje za cca m2. prostor je podijeljen u 6 prostorija I to: 3 sobe (15-17 m2), kupaonica (3 m2), wc (8 m2) i kuhinja/dnevni boravak (50 m2). visina prostorija je sobe - 2,4 m , wc, kupaonica i dnevni boravak - 3,2 m. planirano postavljanje etažne peći za centralno grijanje na pelete. u sustavu grijanja će biti i kombinirani bojler od l (u wc). Radi se o novogradnji (visoko potkrovlje). na podno grijanje idu pločice i laminat/parket lp
Podno grijanje, Podno grijanje - Zadar
Zadar
Površina grijanog prostora (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav! Gradimo kuću pa bi postavili podno grijanje sa dizalicom topline u cijeloj kući. Na donjem katu bi bio stan i garaža, također grijana, i na gornjem katu stan. Ubacili bi i tri jedinice za hlađenje(mislim da su to ventilo konvektori) na zid uz strop. Jedna u dnevnom boravku na gornjem katu, jedna u donjem stanu i jedna u garaži. Hvala vam unaprijed na ponudama!
Samobor
Površina grijanog prostora (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Odmah
-podno grijanje i podno hladjenje -rijesiti s cijevima za vodu, ne sa grijacima -3 radijatora -m2 povrsine za podno grijanje/hladjenje -l ugrijane sanitarne vode bi bilo dovoljno -energent je iskljucivo struja -15cm je gornja visina poda sa svime, sa postavljenom glazurom, i plocicama/parketom -dvije spavace sobe, kupaonica, i spojeno dnevni/kuhinja/blagovaona
Podno grijanje, Podno grijanje
Cavtat
Površina grijanog prostora (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kako planiram preuređivanje svoga doma zanima me cijena postavljanja podnog grijanja za površinu od nekih 50 m2. Već posjedujem centralno grijanje na vodu preko radiatora pa bi dakle umjesto radiatora ugradio podno grijanje. Strojarnica grijanja nalazi se u prizemlju kuće, a grijani prostor se nalazi na katu. Dakle cijevi od grijanja idu stropom prizemlja (podruma) i prolaze kroz betonsku ploču na mjestima gdje su radiatori. U privitku Vam se nalzi nacrt kuće i prostorija. Kako ga trenutno nemam u digitalnom obliku nažalost, morao sam ga ovako poslati u obliku slike. Na slici je naznačeno koje prostorije ne treba računati jer će tu ostati stanje kako je i sada, dok su Vam hodnik i kupaonica prikazani u kvadratima, a ostatak je uredno kotiran. Lokacija Konavle. Lijep pozdrav!
Čakovec
Površina grijanog prostora (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Novogradnja 4 prostorije ukupne površine 40m2, pretpostavljam 4 kruga podnog grijanja. Spaja se na postojeće centralno grijanje kao zasebni krug preko pumpne grupe i automatskog meš ventila. Pogon centralnog grijanja je plinski kondenzacijski bojler 24kw u kombinaciji sa peći na kruta goriva 35kw. Molim ponudu! Hvala
Karlovac
Površina grijanog prostora (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Radi se o kupaonici od oko 9 m2.. Na podu se nalazi estrih i vjerujem da je izolacija dobra jer izvana je nova fasada te nova stolarija. Gledanjem u tlocrt u gornjem ljevom kutu nalazi se kada x pa vjerujem da ispod nje ne ide podno električno grijanje Molio bih Vas za ponudu sa svim potrebnim i montažom
Podno grijanje, Podno grijanje - Pula
Pula
Površina grijanog prostora (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Podno grijanje prostora i topla potrošna voda., za dva stana u visokom prizemlju i jednog stana na katu. Grijanje izvesti pomoću solarnih kolektora i dizalice topline (zrak-voda) sa spremnikom vode s dva izmjenjivača u podrumu. Izvest pripremu grijanja za poslovni prostor i apartman u podrumu. Nije potrebna sofisticirana automatika, osim nužne za zaštitu instalacije, a preferiram analogne termostate za namještanje temperatre. Zanima me ponuda za podno grijanje.
Podno grijanje, Podno grijanje
Zagreb-Dubrava
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Renoviramo kuću. U stan u prizemlju želimo podno grijanje, uz kondenzacijski plinski kotao. Aktualni raspored prostorija vidi se u privitku 1. tlocrt, a dimenzije kuće u privitku prizemlje. Unutarnja visina stana je 2,60 m. Po mogućnosti htjeli bismo samostalno podno grijanje, s time da bi u spavaćoj prema ulici bio dodatni norveški panel jer mama živi na +26 stupnjeva pa neka si dogrije, u dnevnom električni kamin kao ukrasni element a i za dogrijavanje u slučaju potrebe, a u kupaoni električna lojtrica kao dodatno grijanje. Zajedno s grijanjem trebalo bi postaviti i kondenzacijski plinski kotao s potrebnim instalacijama i dimnjakom, dimnjak bismo htjeli izvesti podžbukno. Kotao bismo stavili u kupaonu iznad wc-a, a u hodniku u zidu, lijevo od ulaznih vrata ima mjesta za postavljanje priključaka za krugove grijanja. Odnosno, tko bude radio plinsku instalaciju, istu bi trebalo odvući i do kuhinje za plinsku ploču. Naravno, posao bi trebalo obaviti što je prije moguće. Stojimo na raspolaganju za daljnji dogovor, obilazak i sl.
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 67
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
U stanu u novogradnji, zgrada se tek počela gradit, bi željeli postaviti plinsko podno grijanje. U stanu je predviđeno plinsko etažno grijanje sa radijatorima ali mi bi kompletno izbacili radijatore i imali samo podno grijanje. Velika većina stana osim kupaonice ima parket (troslojni hrast). Stan je kvadrature 67 kvadrata. Kolika bi bila cijena postavljanja podnog grijanja za takav prostor te koliko to mijenja predviđeni projekt u kojem su radijatori po pitanju instalacija i sličnog? Hvala unaprijed na ponudi.