Čišćenje ureda
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 60,00 kn/h
Raspon cijena 45,00 – 75,00 kn/h

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 56
Upit je za generalno čišćenje opremljenog i useljenog stana: - pranje kuhinjskih elemenata izvana, gornji i donji elementi, čišćenje usisne nape - pranje sudopera - čišćenje i pranje pećnice - pranje pločica podnih i zidnih u kuhinji - pranje prozora i stakla na balkonskim vratima (staklene površine sa doprozornicima) iznutra i izvana u cijelom stanu - čišćenje vanjskih simsova na prozorima - pranje roleta iznutra - čišćenje radijatora u cijelom stanu (4 radijatora) - brisanje prašine s površina u cijelom stanu - čišćenje i pranje podova u cijelom stanu (parket i keramičke pločice) - čišćenje i pranje sobnih vrata sa dovratnicima - čišćenje sjenila na stropnim rasvjetnim tijelima - usisavanje tepiha - čišćenje i pranje balkona - čišćenje i pranje kupaonskih keramičkih pločica zidnih i podnih, kompletno sa čišćenjem i pranjem tuš kade, WC školjke, umivaonika i pipa U cijenu molim uključiti rad i sredstva te opremu za čišćenje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 85
Stan blizu Kvattića, cca 10g stara zgrada, 5. Kat, lift. Dvije spavaće, jedna kupaonica, dodatni WC, mala soba -garderoba, špajza, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, balkon. Tražim redovno čišćenje kompletnog stana, dinamika i detaljni obuhvat čišćenja po dogovoru, minimalno dva puta mjesečno.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 450
Radi se o uredskim prostorima naše tvrtke, kvadrature m2 koji se sastoji od: o 10 ureda u kojima sjede djelatnici o Soba za sastanke o Soba za blagovanje i odmor te čajna kuhinja o 4 sanitarna prostora U nastavku ću raspisati opis usluga koje očekujemo, konkretno preslikala sam ih iz ponude trenutnog servisa za čišćenje: Uredski prostori - Usisati, po potrebi pomesti i vlažno obrisati tvrde podne površine - Vlažno obrisati unutarnje prozorske daske - Obrisati i dezinficirati namještaj, vrata, slike, telephone, računala i drugu elektroničku opremu - S vodoravnih i okomitih površina odstraniti tragove prašine - Odstraniti tragove prstiju sa staklenih površina - Isprazmiti koševe za smeće Sanitarni prostori - Postaviti toaletni papir, tekući sapun, papir za brisanje ruku, mirisna sredstva - Isprazmiti koševe za smeće - Oprati popločene zidne i podne površine - Oprati wc školjku izvana, iznutra očistiti četkom, isprati i dezinficirati - Dasku i poklopac wc-a vlažno obrisati i dezinficirati - Očistiti umivaonik izvana i iznutra - Očistiit konzole,armature I ogledala do sjaja Čajna kuhinja - Oprati suđe, odnosno staviti u perilicu - Oprati I ispolirati sudoper, oprati ostale aparate izvana - Obrisati stol i radnu površinu - Isprazniti koš za smeće - Pomesti i oprati podne površine
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 50
Radi se i čišćenju poslovnog prostora gdje nam je najbitnije dobro očistiti sanitarni čvor (2 prostorije), pranje i spremanje suđa, usisvanje i pranje podova te brisanje stolova (6 komada) i prašine sa dostupnih površina te jednom mjesečno oprati prozore (4 komada prozora) te brisanej prašine sa stalaža sa vinima i sa vina . Tražimo osobe od povjerenja s obzirom na vrijednosti u prostoru.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Velika Gorica
Velika Gorica
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 101
Mi smo , što znači da su svi naši poslovni prostori u prstenu oko grada Zagreba. Trebali bi smo čistačicu koja bi mijenjala naše čistačice koje koriste godišnji odmor, što je otprilike 3-4 ili više puta godišnje na nekoliko lokacija kao što su Jastrebarsko (,50), Samobor (2 podružnice- ,22 i ,3) u trajanju od 2 – 4 tjedna. Isto tako trebamo nekoga tko bi mogao ići redovno jednom tjedno na sat vremena u našu Ljekarničku podružnicu 18, Trg seljačke sloge 6, Buševec (,41 kvadrat) odraditi čišćenje u dogovoru sa voditeljem podružnice, naravno. Molim vas ponudu za 1 mjesec čišćenja Podružnice 18 (1mjesec * 4sata) te isto tako i ponudu za zamjenu od 2-4 tjedna u jednoj od naših navedenih podružnica. Hvala Lijep pozdrav Jelena
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Matulji
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 120
Ciscenje stana u kojem zivi jedna osoba koja ga redovito odrzava ali se trenutno oporavlja nakon operacije kuka. Lokacija - Matulji, najblizi javni prijevoz je cca m udaljen. Ciscenje kupaonice i odvojenog wc-a, regularno ciscenje kuhinje, prasina, metenje/usisavanje/pranje podova, stepenista i verande. Stan je
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 54
Generalno čišćenje nakon odlaska podstanara u dvosobnom stanu uključujući pranje prozora, pranje podova (laminati,, linoleum i pločice) , čišćenje, kupaonice (kada) i wc-a, čišćenje kuhinje (štednjak s pečenicom i sudoper), . Stan nije zapušten već se radi o uobičajenom generalnom čišćenju prije novog iznajmljivanja.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Split
Split
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 400
Poštovani, treba nam ponuda za čišćenje zajedničkih prostorija u poslovnoj zgradi koju koristi 20-desetak najmoprimaca. Prostori se sastoje od hodnika, stubišta, 3 čajne kuhinje, 12 sanitarnih čvorova. Napomena: hodnici čine veliku površinu, a njih nije potrebno čistiti dnevno- nego po potrebi. Po potrebi treba čistiti i ostakljenja na zajedničkim površinama zgrade.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 120
Mi smo centar za roditelje u kojem navraćaju roditelji s bebama i manjom djecom, na druženje ili rekreativne programe. Potrebno nam je temeljito čišćenje prostora jednom tjedno, subotom popodne od 14h jer će jedino tada prostor biti bez korisnika. Potrebno je i očistiti/dezinficirati igračke. Nalazimo se na Trešnjevci u Zagrebu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 305
Radi se o poslovnom prostoru u kojem su dvije firme (jedna zauzima ,54 m2, a druga ,46). Čišćenje bi trebalo sadržavati sljedeće stavke: 1.Brisanje prašine radnih stolova i namještaja 1x tjedno 2.Usisavanje podnih površina 2x mjesečno 3.Pražnjenje i oblaganje koševa za smeće odgovarajućim PVC vrećama 1x tjedno 4.Čišćenje podova i dezinfekcija sanitarnih dijelova 1x tjedno 5.Čišćenje podova i dezinfekcija kuhinjskog dijela 1x tjedno 6.Pranje prozora prema potrebi (otprilike 4x godišnje) Sredstva za čišćenje bismo sami nabavljali.