Čišćenje ureda
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 60,00 kn/h
Raspon cijena 45,00 – 75,00 kn/h

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Karlovac
Karlovac
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 60
Radi se o učionici u zgradi HV-a u Karlovcu koji koristi . Tijekom epidemije nismo koristili učionicu, a sljedeći tjedan bi vjerojatno započeli s radom. Potrebno je očistiti prostor u smislu dezinfekcije, usisavanja, brisanja poda. i paučine. Također, zanima me i cijena za čišćenje jednom mjesečno koliko bi iznosila?
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Osijek
Osijek
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 200
Trebamo za manju zgradu na Retfali u Osijeku od dva kata 2x tjedno čišćenje stubišta (pomesti i oprati), iznošenje kanti ponedjeljkom (tri kante zelene i tri plave).,pomesti ispred zgrade ulaz i stazu od nekih 10 metara. Jednom mjesečno oprati pod popoločen pločicama u dva podrumska hodnika(oko 10 m2) i jednom mjesečno oprati kante. U kante stavljamo crne vreće ali ih ipak peremo bar jednom mjesečno zbog loših mirisa. Molim ponudu.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje
Zagreb-Susedgrad
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno čišćenje uredskih prostorija. Prostor je veličine oko m2. Potrebno čišćenje jednom tjedno. Čišćenje bi se sastojalo od: čišćenje podova (usisavanje i pranje podova, čišćenje prašine i paučine, čišćenje dva sanitarna čvora - m/ž, čišćenje uredskih stolova i stolica, čišćenje kuhinje, periodično pranje prozora i slično).
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 90
Postovani, Molim vas ponudu za ciscenje stana u kojeg se tek useljavamo te u njemu nema namjestaja. Kvadratura stana je oko 90m2. Potrebno nam: - generalno ciscenje s naglaskom na kuhinju (obavezno ciscenje unutrasnjosti kuhinjskih elemenata, pecnice, frizidera...), kupaonu (ukljucujuci i unutrasnjost kupaonskog ormarica) te plocice u kupaoni, kuhinji i spajzi - usisavanje i dezinfekcija podova - pranje prozora i roleta - posto nema namjestaja, nije potrebno brisanje prasine. Namjestaj postoji samo u hodniku i njega je potrebno ocistiti, kao i policu u spajzi - ako u svojoj ponudi imate kemijsko ciscenje madraca i garnitura, slobodno i to navedite Od prostorija imamo: - kuhinja/blagovaona - mala spajza spojena s kuhinjom - hodnik - kupaona - 3 sobe U dvije sobe vidite na slikama da nema nicega pa je potrebno ciscenje poda, lajsni, kvaka, roleta i prozora. Isto je potrebno i u trecoj sobi - na slici postoji namjestaj, ali ga nije potrebno cistiti jer ce se on izbaciti. Ako radite subotom, ciscenje bi nam trebalo 23.5., a ako ne onda u ponedjeljak 25.5. Nakon ciscenja ovog stana, trebat cemo i ciscenje stana iz kojeg iseljavamo, on ima oko 70m2, takodjer trebamo generalno ciscenje bez brisanja prasine jer nece biti namjestaja. To nam treba 31.5. pa molim ponudu i za taj drugi stan. Kako sam imala jedno lose iskustvo sa servisom za ciscenje kojeg sam angazirala preko ovog portala, molim ponude od samo ozbiljnih ponudjaca koji: - nece dati krivu procjenu vremena potrebnog za ciscenje pa onda naplacivati po satu, a tijekom ciscenja pusiti na terasi - nece ostaviti posao nedovrsen pa da moram vrsiti reklamaciju - mogu izdati racun Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i srdacno vas pozdravljam,
Velika Gorica
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Skladište
Površina prostora (u m2): 80
Poštovani, molio bih ponudu za čišćenje skladišta na lokaciji, tj dva sanitarna čvora i dvije garderobe s hodnikom u sklopu skladišta ukupne površine cca 40m2. Čišćenje je potrebno 2 puta dnevno zbog rada u dvije smjene, a potrebno je obrisati podove, očistiti sanitarne čvorove i izbaciti smeće. Osim toga u sklopu skladišta potrebno je jednom tjedno očistiti uredski prostor veličine 40 m2. Samo skladište nije potrebno čistiti, samo navedeni ured i pomoćne prostorije. Skladište se nalazi na lokaciji Vukomerička 3e, Velika Gorica. Molio bih ponudu s izračunom na mjesečnoj bazi, a za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed zahvaljujem. Srdačan pozdrav Matija Nakić
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Kastav
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica, Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 500
Očekujemo redovno održavanje uredskih prostorija i prodajnog salona, sanitarija i čajne kuhinje. Čišćenje je moguće izvan radnog vremena, nakon 16h, ali postoji mogućnost dogovora. Inicijalno čišćenje će biti zahtjevnije zbog neadekvatnog čišćenja trenutnog ugovornog partnera. Poželjno je da ponuđač usluge ima profesionalne alate i strojeve za čišćenje. Za sva dodatna pitanja molim obratiti se mailom ili telefonski na gore navedene kontakte. Srdačan pozdrav!
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 300
Podrum: 2 prostorije, prizemlje: kuhinja i dnevni boravak, prvi kat 3 spavače sobe, 2 kupatila Prozore vanjsko i unutarnje pranje, Kuhinju generalno čiščenje, Spavaće sobe imaju Ormare za garderobu i staklene površine, 3 kupatila i 1 WC generalno čiščenje, 3 spavače sobe pod čiščenje, u kući su pločice nema tepiha i parketa vise informacija na web- stranici - https://cro-home.de/hr/ Što hitnije
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Molve
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 120
Usluga čišćenja poslovnih prostora na lokaciji Molve Grede 65, jednom tjedno: - pražnjenje kanti za smeće uz stavljanje novih vrećica za smeće - brisanje prašine na namještaju, stolnoj i birothničkoj opremi, slobodnim površinama stolova, unutarnjim prozorskim klupčicama, sobnim vratima i dovratnicima - usisavanje podova u uredima - brisanje podova u uredima - čišćenje i dezinfekcija sanitarija - nadopuna higijenskog materijala (sapun, papir, ubrusi) u držače i dozatore (materijal osigurava Naručitelj)
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Trebam kompletno čišćenje stana na Savici. To uključuje 5 prostorija: 1. Dnevni boravak - usisavanje, čišćenje prašine, pranje prozora i poda 2. Kuhinja - usisavanje, čišćenje prašine, pranje prozora i poda, odmašćivanje štednjaka i pranje elemenata(hladnjak, sudoper, ladičari) 3. Kupaona - pranje poda, čišćenje i dezinfekcija umivaonika, wc školjke i tuš kade. Čišćenje ormarića. 4. Dvije spavaće sobe - usisavanje, čišćenje prašine, pranje prozora i poda Lp
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 50
Ponude za svibanj. Mala zgrada od pet stanova. Čišćenje unutarnjeg stubišta, hodnika i ulaznog prostora u zgradu te vanjskog ograđenog prostora ispred zgrade. Poslovi čišćenja se odnose na metenje i pranje pločica, pranje ograde na stubištu, prozora na hodniku te ulaznih vrata od zgrade, metenje vanjskog ograđenog ulaznog prostora. Prosenička 2, Zagreb.