Čišćenje ureda
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 60,00 kn/h
Raspon cijena 45,0075,00 kn/h

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 60
Usluga čišćenja potrebna je zbog eventa koji se održava 24. i 25. 1. u Kaptol Centru. Potrebno je usisavanje tepiha + pranje poda/pločica. 23.1. navečer - čišćenje prostora nakon postavljanja svega potrebnog za održavanje eventa 24.1. oko 15 sati čišćenje prostora nakon 1. dana eventa 25. 1. navečer - čišćenje prostora nakon rastavljanja svega od eventa
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 200
Trazimo spremacice/cistacice za ciscenje soba i apartmana u dnevnom najmu na podrucji strogog centra. Radi se o 5 soba i 5 apartmana. Posao se obavlja u jutarnjim satima i u prosjeku je dovoljno sat vremena za spremanje svake jedinice. Ciscenje obuhvaca pranje podova i kupaone, izmjenu posteljine i rucnika, strojno pranje prljave posteljine te po potrebi nesto dodatno. Od svibnja do listopada se radi o gotovo svakodnevnim izmjenama dok su u ostalim mjesecima te izmjene rjeđe.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Lokva Rogoznica
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 224
u kući su 4 app. sa jednom spavaćom sobom, kupatilom i dnevnim boravkom -svaki po 46 m2, i dva studija - svaki po 20 m2. Smjene gostiju su: svakih 7, 10 ili 14 dana-ovisno o rezervacijama. Čišćenje je moguće planirati najčešće 1 mjesec unaprijed. Čišćenje je potrebno u 6 i 7- mj .ove godine. Zahvaljujem unaprijed na Vašoj ponudi, S./ Lokva Rogoznica
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 36
Poyrebno je generalno očistiti apartnan koji je u funkciji dnevnog najma. Izbaciti iz kuhinje sve sto je nepotrebno, ostaci hrane i pića i očistiti frižider (koji je već odleđen i pripremljen za čišćenje). Najvažniji dio je kupaona tj. tuš kabina koja ima nečistoća između fuga. Vrata, štokove, radijatore i prozore također treba oprati. Apartman se nalazi u centru Zagreba. Kontakt i info isključivo mailom. Idealan datum čišćenja je 19.1. Pozdrav!
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 250
Čiščenje stubišta peterokatnice, svaki kat ima ukupno 16 stuba, zatim metenje ispred ulaza u zgradu, metenje stubišta, pranje stubišta, birsanje rukohvata - ograde na stubištu, brisanje utičnica, ormarića i sl, skidanje paučine, pranje ulaznih vrata zgrade (prednjih i zadnjih), pranje prozora stubišta dva puta godišnje (unutra).
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda
Zagreb-Novi Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 70
Pranje prozora i roletna -4 prozora. Čišćenje ureda, dvije manje prostorije i jedna veća jednostavno opremljene-stolovi i stolci. Ormari su plakarskog tipa od poda do stropa pa na njima nema održavanja. Sanitarni čvor- mali, wc školjka i lavabo. Čajna kuhinjica duljine 1.5 m. Adresa:Jaruščica 17, prizemno. Lanište.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Starigrad Paklenica
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 140
Čišćenje apartmana nakon odlaska gostuju Ponekad i dva apartmana u jednom danu, također je moguce i vremensko ograničenje zbog dolaska gostiju Potrebno je očistiti kuhinju,kupaonicu,obrisat terasu promjenit posteljinu, provjerit suđe. Radi se o apartmanima u privatnoj kuci smjesteni u Selinama kod Starigrada Paklenice Potreban nam je netko od povjerenja tko bi mogao doci pospremit,pocistit apartman nakon odlaska gostiju za docek novih.
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zaprešić
Zaprešić
Učestalost: Dvaput mjesečno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 50
Mi smo tvrtka koja se bavi prodajom i ugradnjom pvc stolarije te su nam našem novom prodajnom salonu potrebne usluge čišćenja. Izložbeni salon ima ukupnu površinu s wc cca 50m2. Potrebe su usluge čišćenja podova (metenje , brisanje te pranje s odgovarajućim sredstvima, pranje i brisanje svih stakleni površina prozora kako prostora tako i izložbeni primjeraka, te uredskom stola u salonu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 112
Poštovani, nakon završene adaptacije (izvedenih građevinskih radova) potrebno je detaljno očistiti PvC stolariju, prozore, rolete, balkonska vrata, sanitarni čvor i čajnu kuhinju sa novo postavljenom keramikom, vanjske prozorske klupice te ulazna vrata. Unaprijed hvala. Lp d.o.o. Martina Kalšan
Velika Gorica
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 80
Poštovani, Trebalo bi mi generalno očistiti kuću od 80 m2 koja ima dosta drvenih greda i drveni strop pa me zanimaju cijene takvog čišćenja. U kupaonici i vanjskim zidovima ima plijesni od vlage pa me zanima možete li to očistiti prije bojanja. Isto tako trebalo bi urediti i očistiti vanjsku terasu sa roštiljem. Lijepi pozdrav,