Zanima li vas čišćenje stana? Provjerite približne cijene i kada je najbolje vrijeme za potražiti izvođača.

Generalno čišćenje stana
Prosječna cijena 17,50 kn/m2
Raspon cijena 10,0020,00 kn/m2

Generalno čišćenje uključuje čišćenje svih površina u svim dijelovima stana, a servisi za čišćenje ga obave u jednom danu. Možete ga naručiti prilikom useljenja ili iseljenja, ili periodično, kada imate potrebu za temeljitim čišćenjem stana. Cijena ovisi o opsegu čišćenja i opsegu posla. Najniža cijena po kojoj ćete platiti generalno čišćenje stana je 10,00 kn/m2, a najviša 20,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Kontinuirano čišćenje stana
Prosječna cijena 40,00 kn/h
Raspon cijena 35,0045,00 kn/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Cijena vrijedi za kontinuirano čišćenje stana. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Za kontinuriano čišćenje stana ćete platiti od 35,00 kn/h do 45,00 kn/h.

Zatraži ponude!
Periodično čišćenje stana
Prosječna cijena 45,00 kn/h
Raspon cijena 40,0050,00 kn/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Stan se čisti povremeno, svakih nekoliko dana, ovisno o dogovoru s servisom za čišćenje. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Prosječna cijena periodičnog čišćenja stana je 45,00 kn/h. Raspon cijena je između 40,00 kn/h i 50,00 kn/h.

Zatraži ponude!
Pranje tepiha
Prosječna cijena 30,00 kn/m2
Raspon cijena 20,0040,00 kn/m2

Dubinsko čišćenje tepiha uklonit će grinje, sitnu prašinu i tragove cigaretnog dima. Cijena ovisi o složenosti čišćenja i veličini tepiha. Pranje tepiha ćete u prosjeku platiti 30,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Pranje staklenih površina
Prosječna cijena 11,00 kn/m2
Raspon cijena 7,0015,00 kn/m2

Moguće je angažirati službu za čišćenje koja će obavljati vrlo specifične zadatke poput pranja prozora. Cijena ovisi o usluzi čišćenja i o površini prozora u vašem domu. Obično se naplaćuje po satu. Izvođači će vam za pranje staklenih površina naplatiti od 7,00 kn/m2 do 15,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za čišćenje stana

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Trogir
Trogir
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 30
Poštovani, trebala bih uslugu čišćenja prozora, u kući na dva kata, prozori u dva stana površine m2svaki, uključuje 6stijenki sa roletama i 8prozora sa griljama, pranje stubišta prizemlje, 1.i 2.kat, te prozora na stubištu, ulazna pvc vrata. Uslugu bih trebala od 25.7.,kada ću biti u Trogiru. Srdačan pozdrav IVANA STIPČIĆ
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 48
Renoviran prazan stan, novo minimalno namjesten (kuhinja: stol i stolice, dnevna soba: ormar i trosjed, spavaca soba: krevet i ormaric, kupaona kada, wc skoljka, umivaonik element in ormaric nad njim). Potrebno je kompletno ciscenje stana, sveg namjestaja izvana i iznutra, 7 prozora i po mogucnosti odvoz manje kolicine kartonske embalaze od namjestaja, koji je bio sastavljen.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Nova Vas
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 596
Postovani, trebala bih ponudu za ciscenje nase dvije ville (nalaze se jedna pored druge) svaka ima m2. svaka kuca sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa perilicom posuda, 6 spavacih soba, 4 kupaone, jedan mali wc i hodnici. Druga kuca ima jos dodatno jednu sobu sa bilijarskim stolom. Jednu kucu trebalo bi u ovoj sezoni cistiti cca 5 puta, drugu cca 8 puta ( za sada). Sva sredstva za ciscenje imamo u kucama. Takoder bi trebalo ocistiti i terasu. A molim Vas, ukoliko imate u ponudi i ponudu za kosnju trave te ciscenje bazena i jacuzzija. I isto tako, ako imate u ponudi osobu koja ce docekati i otpratiti goste. Hvala i lijep pozdrav
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 170
Poštovani, nama je potrebno čišćenje stubišta u stambenoj zgradi. Stambena zgrada ima prizemlje + 6 katova i površina stubišta iznosi cca m2 + haustor od cca 50 m2. Molim povratni info ako ne nudite uslugu čišćenja stubišta (mada mislim da većina poduzeća koja se bave čišćenjem nude čišćenje stubišta). U sustavu smo GSKG ako je to bitno za napomenuti. Adresa zgrade je Zagreb, Kačićeva 16 (Centar - Britanac). Za sva pitanja / pojašnjenja stojim na raspolaganju. Unaprijed hvala i srdačan pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Poštovani, molila bih vas ponudu za generalno čišćenje stana, koji bi uključivao sljedeće: - kompletno čišćenje kupaonice, uključujući uklanjanje kamenca sa sanitarija i tuš kabine, pranje pločica i čišćenje prašine - čišćenje prašine s polica i ispod namještaja u ostatku stana - čišćenje parketa i pločica u ostatku stana - brisanje/pranje površina (stolova, kuhinjskih površina, itd.) - pranje prozora (jednog u spavaćoj sobi i staklene stijene u dnevnoj sobi) - pranje pločica na balkonu Unaprijed hvala! Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 82
Čišćenje nakon adaptacijskih radova treba obuhvatiti čišćenje kompletne stolarije (vrata 10kom, pvc prozori 6kom, štokovi), 3,5m duge kuhinje (gornji i donji elementi+pult, iznutra, izvana), usisavanje i pranje podova ukupne površine ca 51m2 (parket 16m2, ker. pločice 35m2), čišćenje sanitarija (wc, kupaonica). Čišćenje obaviti standardnim sredstvima tj. ne treba sterilizacija prostora.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 100
Radi se o polunapuštenoj kući u kojoj nitko nije obitavao skoro pa 10 godina, te se svojevremeno pretvorila u odlagalište otpada. Radi se o glomaznom i sitnom otpadu te nakupinama drva i raznih građevinskih materijala. Bilo bi poželjno imati kombi radi odvoza većih komada, te višestruki tim radi efikasnosi.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Pula
Pula
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 82
Čiščenje apartmana u Puli nakon odlaska turista. - usisavanje podova - pranje podova - čiščenje kupaonice i wc-a, dezinfekcija sanitarija - mijenjanje, namještanje i pranje posteljine - brisanje ogledala - iznošenje smeča - uklanjanje paučine - brisanje kuhinjskih elemenata Gosti morajo izači iz stana do 10.00 sati (check-out). Novi gosti dodu poslije 14.00 sati (check-in). Molim za vaše ponude. Lep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 29
Stan je iseljen, saniran od potresa, nema namjestaja niti tepiha. Potrebno je brisanje podova, ciscenje prozora i okvira, brisanje/ciscenje vrata i okvira te kuhinjskih elemenata. Nema pecnice, niti frizidera. Napomena: najproblematicnija je kupaona i kamenac u kadi i wc-u kao i, kamenac u perilici za rublje.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Vukovar
Vukovar
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno je dubinsko generalno ciscenje stare kuce koja se sastoji od dnevnog bravka sa trpezarijom i malom kuhinjom, 1 spavaca soba, 1 kupatilo , mali hodnik i ostava te vanjski dio koji je jedna veca veranda. Nakon generalnog ciscenja , ukoliko zadovoljni , zainteresirani smo za ciscenje jednom tjedno. Hvala!