Generalno čišćenje stana
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 17,50 kn/m2
Raspon cijena 10,00 – 20,00 kn/m2
Kontinuirano čišćenje stana
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 40,00 kn/h
Raspon cijena 35,00 – 45,00 kn/h
Periodično čišćenje stana
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 45,00 kn/h
Raspon cijena 40,00 – 50,00 kn/h
Pranje tepiha
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 30,00 kn/m2
Raspon cijena 20,00 – 40,00 kn/m2
Pranje staklenih površina
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 11,00 kn/m2
Raspon cijena 7,00 – 15,00 kn/m2

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora - Karlovac
Karlovac
Tip prostora: Stan ili apartman
Poštovani,, zamolila bih Vas ponudu za čiščenje i dezinficiranjje stana (dezinfekcija tehnikom aerosolom ) u Karlovcu, naselje Novi centar u kojem je boravila osoba oboljela od koronavirusa. Stan ima ukupno cca. 80 m2 , ali bitne su nam 2 prostorije (spavaća soba i dnevni boravak) te kupaona, wc i evt. hodnik koje treba dezinficirati aerosolom.. Točnu kvadraturu dostavila bih Vam naknadno Prvenstveno me zanima sljedeće: Kolika je cijena po m2? Koliko vremenski traje dezinfekcija aerosolom goren navedenih prostorija? Koliko sati? Nakon koliko vremena se može ponovno boraviti u tim prostorijama? Koliko dana prije se treba najaviti odnosno naručiti dezinfekcija? Unaprijed zahvaljujem na povratnoj informaciji i odgovoru. Lp
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 108
Trebamo ciscenje stana u novijoj zgradi prije useljenja. Zaprljanja nisu od gradevinskih radova vec od svakodnevnog zivota. Potrebno je ocistiti: - Grilje duljine oko 5 m - Dvokrilna staklena vrata s roletama - Stakleni zid s roletama velicine jednostrukih vrata - 4 dvokrilna prozora s roletama - 7 vrata - Stokove svega navedenog - Tus-kabinu Termin ciscenja trebao bi biti izmedu 18.1. i 22.1.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 54
Tražim uslugu generalnog čiščenja stana koji je upravo renoviran. Stan se nalazi na Jarunu u stambenoj zgradi na 1.katu, površine je 54m2. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, pretsoblja i 2 balkona. Potrebno je usisavanje, pranje podova i prozorskih stakala te temeljito pranje i dezinfekcija kupaonice. Molim vas za ponudu sa okvirnom cijenom usluge i koliko vremena traje čiščenje te kad ste na raspolaganju u tjednu od 18.01. - 22.01. Za sve dodatne informacije molim da me kontaktirate mailom. Hvala unaprijed i srdačan pozdrav
Karlovac
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 871
Molim ponude za usluge redovnog svakodnevnog čišćenja poslovnog prostora. Poslovni prostor ima cca m2 i 2 toaleta (tj, 3 kabine).Čišćenje je potrebno za cijeli prostor, a podrazumijeva redovne usluge kao što su brisanje prašne i radnih površina, usisavanje, pražnjenje košara za otpad, održavanje kantine, brisanje zajedničkih površina (rukohvati, printeri, kvake ...).Brisanje stolica, staklenih površina i vrata . Generalno čiščenje kantine jedanputa mjesečno. Čiščenje toaletnih prostora svakodenvno uz nabavku i nadomjestak papirnatih i toaletnih potrebština. Radno vrijeme : 8 sati / radno vrijeme: 11:00 - 19:00. Molim kontakt mailom. Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
čišćenje nakon građevinskih radova. Treba oprati prozore i PVC stolariju, imanesto boje nakon farbanja po raznim mjestima, fugirane su plocice na podu kuhinje i podu te zidu kupaone, treba ih na suho obrisati te vlaznom krpom nakon, toga, kuhinjske elemente i kamenac na vratima kade. Stan je prazan sa frisko prelakiranim parketima i jos neke sitnice.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 40
Stambeni prostor se nalazi u Zagrebu, na Knežiji. Potrebno je tjedno čišćenje samo kuhinje, dvije kupaonice i wc-a, hodnika/predsoblja i stubišta. Čišćenje uključuje usisavanje i brisanje podova i stubišta (pločice i lakirani parket), čišćenje vidljivih površina u kuhinji (elementi, radna ploha), čišćenje kupaonice, tuš kabina, umivaonika i wc-a. Pranje prozora i ostalog po potrebi i dogovoru. Sredstva za čišćenje po dogovoru. Prostor je održavan i tjedno čišćen.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Novalja
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 400
Izdajem 7 apartmana. 2 studio app za 2 osobe, 3 app za 4 osobe, 1 za 6 osoba, 1 za 8 osoba. Vrijeme iznajmljivanja od polovine lipnja, do kraja kolovoza. Apartmani se izdaju preko agencije. Smjene gostiju u početku sezone svakih pet dana, tjekom glavne sezone sedam dana. Dan kada je smjena čisti se cijela kuća. Vlasnik osigurava čistu posteljinu i ručnike.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 30
Poštovani, Zanima me usluga generalnog čišćenja stana (dakle sve, od podova, prozora, stolarije, pločica, elemenata vani i unutra i ostalo...) Stan se nalazi na Folnegovićevom nastelju veličine je 29.32m2 (zaokružimo na 30,2) i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, male sobe i dnevnog boravka s kuhinjom. Zainteresiran sam za čišćenje sljedeći tjedan od 16. - 18.12. u bilo kojem terminu. Zanima me imate li slobodnih termina te približna okvirna cijena? Srdačno,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 45
Molila bih vas cijenu za dubinsko ciscenje stana. Stan je 45 kvadrata, minimalan nije natrpan namjestajem. Ne treba cistiti nikakve zavjese, kauce, samo jednu fotelju od tih stvari. Bitnije je kupatilo, i , vrata koje treba ocistiti, mozda sa parom najbolje. Da li nam mozete dati cijenu za samo jedno dubinsko ciscenje, a zanima me koliko bi bilo jednom mjesecno. Hvala
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 180
Molim ponudu za generalno čišćenje poslovnog prostora pred useljenje. Potrebno je generalno očistiti uredske prostore koji se sastoje od 6 prostorija, oprati radijatore, sve prozore, rolete (rolo-zavjese) i vrata, te oribati 4 WC-a i očistiti malu čajnu kuhinju. Prostor je održavan, ali nije korišten 2 godine, a friško je pofarban i polakirani su parketi, pa ima prašine od maljanja (naročito na rolo-zavjesama).