Čišćenje apartmana priprema za sezonu
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 8,50 kn/m2
Raspon cijena 7,0010,00 kn/m2
Čišćenje apartmana u sezoni
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 5,00 kn/m2
Raspon cijena 4,006,00 kn/m2

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 82
Stan-apartman Trešnjevka Dom sportova za dnevni najam ovisno može i na dulje.Potrebno detaljno čišćenje pranje posteljine ručnika kuh krpa peglanje u svom prostoru ako su gosti u smijeni isti Danilo drugi dan pažnja oko svega cvijeća prozora podova sanitarija kuhinje jer je novo uređeno Ponude dostaviti na mail tvrtka obrt područje blizine Tresnjevke.Posaljite a sinovi će odlučiti koju ponudu će uzeti u obzir. Pozdrav
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Sesvete
Sesvete
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 300
Poštovani, imamo poslovni prostor na 3 lokacije. Čišćenje ureda, prodavaonice i 3 sanitarna čvora na lokaciji Jankomir (ulica Franje Lučića 32, Zagreb) bi se obavljao 1 tjedno. Na lokaciji Velika Gorica i Sesvete se nalazi prodavaonica gdje bi se čišćenje obavljalo 2 x mjesečno. Zamolili bi za ponudu s Vaše strane. Na lokaciji Jankomir se nalaze četiri uredu od kojih se 2 koriste svakodnevno, a 2 povremeno. Postoji mala čajna kuhinja koja se minimalno koristi. Zahvaljujemo na povratnim informacijama.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
Kompletno generalno čišćenje stana, prozori, rolete, pločice, vrata, šokovi, kuhinja i iznutra elementi, pećnica, frižider znači komplet sve, prašina police, tepih... najbolje tko ima strojeve za dubinski počistit. Svaki kut u stanu treba počistit. Stan nije neuredan ali želim da se sve generalno izriba.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Trebam jednokratno redovno čišćenje stana od 50 m2 (hodnik, jedna spavaća soba, kupaonu, kuhinja je sa šankom otvorenog tipa i dnevni boravak pored kojeg je i blagavaona). Uz redovno čišćenje stana, važno mi je uključiti pranje prozora, unutrašnjosti pećnice, pranje nape, prebrisati vanjske plohe elemenata. Usluga mi je potrebna krajem 10.mj.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 500
molim ponudu za čišćenje uredskih prostora cca.m2. Prostor se nalazi u prizemlju poslovne zgrade , sastoji se od 11 uredskih prostora (tepison), sobe za sastanke (36m2/tepison), prostora centralnog hodnika (75m2/linoleum), čajne kuhinje (linoleum 22m2), te sanitarnih čvorova. Sanitarni čvor (keramičke pločice): Muški – 2x wc školjka, 1x pisoar, 1x umivaonik Ženski - 2x wc školjka, 1x umivaonik Čišćenje 4sata/dnevno – radni dan (pon-pet/mjesec), od 17:00 do 21:00. - sa vašom opremom i materijalom za čišćenje
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Split
Split
Učestalost: Jednom mjesečno
Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 450
Poštovani, Molim vas ponudu za čišćenje prodavaonice u Splitu na adresi Lovački put1. Radi se o prodavaonici keramike i sanitarije površine m2. Nama bi trebala usluga generalnog čišćenje 1 put mjesečno što obuhvaća usisavanje i pranje podova,3 sanitarna čvora,pranje dvaju prozora * cm,čišćenje izložebenih boxeva u kojima se nalazi namještaj,kabine,ogledala,mješalice i pločice. Lijep pozdrav, Studio avangrad.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje
Prelog
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 1300
Objekt je Dječji vrtić sa 2 jasličke skupine i 6 vrtićkih skupina, te ostale prostorije - kancelarije, sanitarije, blagovaona, hodnici. Potreba za čišćenjem je svakodnevna i to temeljito, osobito u jsličkim i malim skupinama, gdje su djeca stalno na podu. Objekt je novoizgrađeni, podovi od epoksia. Ima dosta staklenih površina koje se također trebaju redovito čistiti.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 200
Poštovani tražim informativnu ponudu za čišćenje dvoetažne kuće s dva stana nakon adaptacije. Kuća je djelomično prazna, s vrlo malo namještaja u jednoj sobi, dakle radilo bi se samo o čišćenju površina: prozora, podova, stubišta, spavaćih soba, dnevnih boravaka kuhinje, kupaone i WC-a, s time da su u jednom stanu su kupaona i WC novi, dok je u drugom stanu ostala stara kupaona i WC. Zidove od keramičkih pločica u starijoj kupaoni i WC-u iziskuju vrlo temeljito čišćenje zbog naslaga koje su se ranije nakupile još za vrijeme prethodnog vlasnika. Također bi se trebao pomesti, očistiti i tavanski prostor od prašine i paučina. Hvala i lijepi pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 93
Niže je opis potrebnog čišćenja: Dnevni boravak/kuhinja/blagovaona - pod usisavanje i brisanje, paučina, prašina, kuhinjski elementi izvana i iznutra, hladnjak, pećnica, prozori i roletne, ulazna vrata, ogledalo Veliki balkon - brisanje poda, paučina, prozori i roletne (to je balkonski prozor od kuhinje/blagovaone.) Mali wc - čišćenje pločica po zidovima i elemenata, usisavanje i brisanje poda, staklo Velika soba - prašina, paučina, pod usisavanje i brisanje, prozor i rolete, vrata i lajsne Hodnik u stanu - vrata, lajsne, ormari izvana i iznutra (nema puno stvari u tim ormarima - posteljina i sredstva za čišćenje) Srednja soba - prašina, paučina, pod usisavanje i brisanje, prozor i rolete, vrata i lajsne Mala soba - prašina, paučina, pod usisavanje i brisanje, prozor i rolete, vrata i lajsne, balkon (na taj balkon slijeću nekad golubovi pa ako ima neko rješenje za brisanje s fasade) Kupatilo veliko - elemeti, pločice sve brisanje, prašina, stakla, prozor Ako je moguće da se čiščenje obavi unutar jednog ili dva dana. Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Split
Split
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 300
Poslovna zgrada lazarica kod bolnice Firule u Splitu. Treba čistiti hodnik poslovnog dijela ukupne duljine cca 80 metara širine 3 metra. pod je od sivih pločica dimenzija 40x40 cm. Isto tako treba čistiti tri ulaza sa stepeništima do prvog kata. Ukupne površine cca m2. Isto tako treba čistiti ukupno četiri manja WC-a. Svaki površine cca 5-6 m2.