Centralno grijanje sa plinskom peći i radijatorima
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 375,00 kn/m2
Raspon cijena 250,00 – 500,00 kn/m2
Podno grijanje na vodu
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.350,00 kn/m2
Raspon cijena 450,00 – 900,00 kn/m2
Električno podno grijanje
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 400,00 kn/m2
Raspon cijena 300,00 – 500,00 kn/m2
Montaža i spajanje  grijaćeg tijela (radijatora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 450,00 kn/kom
Raspon cijena 400,00 – 500,00 kn/kom
Montaža i spajanje kotla na kruta goriva
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 2.300,00 kn/kom
Raspon cijena 1.800,00 – 2.800,00 kn/kom
Montaža i spajanje plinskog kombiniranog bojlera
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.200,00 kn/m2
Raspon cijena 1.000,00 – 1.400,00 kn/m2

Primjeri upita

Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb-Novi Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 49
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zamjena radijatora Trebam zamjeniti 4 stara radijatora novima u stanu koji se grije preko toplane. Budući je sezona grijanja u tijeku nije moguće ispustiti vodu iz sustava centralnog grijanja te bi trebalo zamjenu radijatora izvršiti zamrzavanjem cijevi radijatora. Soba 15m2 Soba 11m2 Boravak 16m2 Kupaona 3m3 Molim ponudu
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Krnjak
Površina grijanog prostora (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebao bih ponudu za ugradnju centralnog grijanja za obiteljsku kuću u Krnjaku (osim zadnje dvije stavke 1.12 i 1.13.). Šaljem vam troškovnik vezano za ugradnju, ako vam je potreban projekat molim vas povratno informaciju pa da vam pošaljem. Obiteljska kuća se satoji od prizemlja i kata. Projekat je prošao na javnom pozivu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Kontakt broj telefona je - -22-55-.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Zadar
Zadar
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebamo ponudu cijelog sustava grijanja. radi se o stanu u prizemlju kuće u nizu na Novom bokanjcu (kuća ima i podrum). Bočni zidovi su naslonjeni na susjedne kuće na prednjem dijelu je fasada s 8cm stiropora, isto tako će biti i na stražnjoj strani kuće. Stan će se renovirati kako je na nacrtu u prilogu (koji možete otvoriti sa nekim pdf softverom). Potrebna nam je ponuda za ugradnju centralnog grijanja. 1. opcija ugradnja kotla za centralno na struju i radijatori koji idu uz to. Druga opcija je ugradnja peći za pelete i radijatori (peć ide u podrum). Stan ima 70m2 (dvije sobe, kupatilo, hodnik i spojeni dnevni s blagovaonom i kuhinjom. Pozdrav.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 72
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potreban nam je instalater centralnog grijanja koji bi mogao čim prije doći na adresu u Zagrebu, Bijenik 20, i provjeriti kakav nam je sustav centralnog grijanja te dati odgovarajuće rješenje u smislu koje nam je grijanje najoptimalnije za uvesti, budući da je u stanu obustavljena isporuka plina uslijed neplaćanja računa od strane prijašnjeg vlasnika nekretnine te nam je potrebno alternativno rješenje. Unaprijed zahvaljujem. Srdačan pozdrav.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Skidanje sa sustava grijanja Toplane jednog Al radijatora Lipovica pričvršćenog na zid. S postojećeg gladijatora uklanjanje 3-4 rebra. Premještanje istog radijatora na drogi mjesto koje je udaljeno oko 2m od sadašnjeg. Postavljanje radijatora na nožice budući da će iza njega biti staklo. Radijator je spojen na sustav Toplane pa je potrebno zamrzavanje cijevi ili neki drugi način. Vrijeme: za oko 7 dana. Hvala
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Donja Lomnica
Površina grijanog prostora (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U kući koju preuređujemo ima postojeće centralno grijanje na plin,znači plinska peć u prizemlju koja je spojena na neadekvatan dimnjak.Želimo prebaciti na plinski bojler za grijanje i toplu vodu,skinuti postojeće radijatore , plastificirati ih i po potrebi prilagoditi instalacijama.Početak rada bi trebao biti odmah!Molim Vašu ponudu!!!
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora
Dražice
Površina grijanog prostora (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, planiramo obnoviti obiteljsku kuću u Rijeci i ugraditi centralno grijanje. Kuća ima dvije etaže (60 kvadratnih metara svaka), nema sprovedene instalacije (4 prostorije na jednoj etaži plus hodnik i 4 prostorije na drugoj etaži plus hodnik.) 1. Ugradnja peći s kotlom na drvnu sječki/pelete ili s pirolitičkim kotlom na drva za grijanje potrošne vode i/ili prostora koja mora imati stupanj korisnog djelovanja najmanje 85% (proizvođač Centrometal ili neki drugi koji ima visok stupanj iskoristivosti).Ovaj način grijanja mi je prioretet pa bih vas zamolila da mi ugrubo složite ponudu.
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora - Sisak
Sisak
Površina grijanog prostora (u m2): 105
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o dvoetažnom stanu od m^2. Ima sprovedeno centralno grijanje na struju i obična peć na drva sa keramičkom oblogom u boravku. Htio bi napraviti prijelaz na peć i centralno na pelete. Znači da izbacim tu peć sa drvima i prespojim sa struje na pelete. Uz to treba mi instalacija cijevi i dva radijatora u dvije sobe na drugoj etaži.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Koprivnica
Koprivnica
Površina grijanog prostora (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća na dvije etaže. Donji dio kuće: dnevni boravak spojen sa kuhinom i blagavaonicom, hodnik, velika spavaca soba, kupaonica i špajza. Gornji dio kuće: Dnevni boravak, hodnik, 3 spavaće sobe male kvadrature, kupaonica i kuhinja. Nova stolarija, bez fasade. Termo fasada planirana u iduće dvije godine. Kotlovnica za peć na drva predviđena u garaži odmah do kuće. Planiran plinski bojler sa integriranim spremnikom tople vode, te peć na drava sa zasebnim spremnikom tople vode. Trebala bi kombinacija Plin i Drva.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Jastrebarsko
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kupili smo kuću u kojoj je trenutno grijanje na lož ulje. Mi bi htjeli promijeniti u grijanje na drva. Kuća se nalazi u Klinča Selu. Svi radijatori su ispravni, samo treba zamijeniti peć u kotlovnici. Treba nam netko tko bi izvršio montažu peći u najkraćem mogućem roku. Peć možemo sami nabaviti, ali ako postoji mogućnost da ju monter nabavi i dostavi prihvaćamo i tu ponudu. Unaprijed hvala