Cijena dužnog metra kuhinje – iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 850,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 750,00 – 950,00 kn/dužni metar
Cijena dužnog metra kuhinje – furnirani iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.000,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 1.500,00 – 4.500,00 kn/dužni metar
Cijena dužnog metra kuhinje – lakiran medijapan u mat boji
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.500,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 3.000,00 – 4.000,00 kn/dužni metar
Cijena dužnog metra kuhinje – lakirani medijapan - visoki sijaj
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 4.200,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 3.800,00 – 4.600,00 kn/dužni metar

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari
Vrboska
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam ormar za dječju sobu pod kosi krov. Prednja i desna bočna strana visoki bjeli sjaj. Unutarnje nebitno iverica. Ormar sa 3 krila. Jedno viseći plus ostatak police ili 2,3 ladice, a druga dva police ili u jedan police i dvi tri ladice ako nije u visecem ladice dubina cca 55, 6 dimenzije sa slike su cca. Hvala na odg. Montaža max do Božića.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za kuhinju u privitku vam saljem mjere kuhinje. Pokusao sam skicirat pa evo ako treba jos posaljemo vam. Trazeno iz priloga sank imitacija drveta, donji elementi bjela visoki sjaj, radna ploca siva ili crna imitacija kamena ova kuhinja je samo iz donjih elemenata jer takav je prostor. lp
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Jakovlje
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovana,postojeća kuhinja izgleda ovako:dimenzija od zidova do mikrovalna je duljina od cm,to je lijevi kut,a dimenzije od mikrovalne su cm. Ideja za novu kuhinju jest da ispod sudoperi ide i perilica sudja,iznad stednjaka napa ( izvlači se napa),te da cijela kuhinja ima maksimalno sve elemente,zanima me siva boja kuhinje te ponuda za visoki sjaj te ponuda za druge vrste materijala ( ...iveral..)?
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Bjelovar
Bjelovar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za kuhinju po mjeri. Kuhinja bi bila na jednoj strani zida (cm) i otok nasuprot u dužini cm. U prilogu šaljem nacrt, radi se o prostoriji br. 3. Od materijala bi koristili medijapan za fronte, ivericu za korpuse. Radna ploča u boji hrasta, boja fronti siva mat ili bijela mat. U prilogu šaljem primjere kuhinja koje nam se sviđaju. Što se tiče ormarića u kuhinji trebaju nam za sve ugradbene uređaje: frižider, pećnica, ploča, perilica suđa. Voljela bi imati što je više izvlačnih elemenata odnosno ladica sa mekim zatvaranjem. Odvod i priključak za vodu je na sredini kuhinje, te ćemo koristiti pećnicu i ploču na struju. Stan je u Bjelovaru. Za sva dodatna pojašnjenja stojim na raspolaganju. Hvala, lijep pozdrav
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Sesvete
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja dimenzija x. Na zidu dužine bi trebali biti južni elementi, ugradbena peciva i ploča, jedan manji izvlačni i jedan element od 30. Na drugom zidu od bi odmah do južnog bio sudoper sa dva korita. Perilice nema. Do sudoper ladicar od 50 cm i do njega dolazi samostojeci hladnjak. Bitno mi je da je ladicar različitih ladica. Kuhinja bi bila bijela sa tamnosivom pločom i od boljeg materijala. U privitku šaljem okvirni početni nacrt i uzorak fronte kakvu bih željela. Hvala! Pozdrav od Marijane
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Crikvenica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je sanacija postojećeg drvenog stepeništa pod pretpostavkom zamjene čela i gazišta. Moguća je i sanacija postojećih gazišta i čela ali su u dosta lošem stanju. Ukupno stepenište sastoji se od 34 gazišta širine cm i različitih dubina (u prosjeku 25 cm). Kuća se nalazi u Crikvenici te je moguće doći na lice mjesta i pregledati stanje stepeništa.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Đurđevac
Đurđevac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja, rustik, radna ploha cm, otvori za okrugli sudoper promjera 51 cm i ploču za kuhanje 58 cm. Donji element ispod sudopera 50-60 cm, element ispod ploče za kuhanje 60 cm. Gornji elementi: za napu 60 cm, dva krila stakleni 60 cm, dva krila puna vrata 80 cm. Ormar za ugradbenu pećnicu 60x/ cm.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari
Zaprešić
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav. Trebali bi kuhinju dužine 4m gornji i donji elementi s time da bi trebali jos dva dodatna elementa duzine 40cm. Treba nam ormar za kupaonu visine do 2.5m i širine oko 2metra. Nećemo visok sjaj nego boju drveta jer nam je više manje cijela kuća u toj boji ali u svijetloj boji. I trebali bi ormarić za cipelu u stubištu jer je kuća trokatnica pa nam bi trebo neki komotniji ormar bez vjesalica i ogledala, iskljucivo samo za cipele jer na svakom katu imamo ormare za cipele al u prizemlju nam bi dobro došao za papuće i takve stvari.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
cm * cm, na lijevoj strani mora biti odvod, na većem dijelu 88cm od desnog zida je za napu odvod, treba biti ploča za kuhanje i pored treba biti visoki elemenat za pećnicu zatim uski element za boce. Gornji elementi da dva budu na kip dupli, jedan kraći element za napu, ploča boje drveta (hrast npr). Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb-Novi Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja bi išla u L ali problem je sa dimnjakom. Dimenzije su sljedece: Na jednoj strani zida dimenzija je cm do dimnjaka Dimnjak je dimenzije 40x40 Rupa iza dimnjaka je 57 cm a dugina tog elementa je cm. Dakle od rupe do sljedeceg zida dimenzija je . Maksimalno bi htio taj kut iskoristiti ili sa korner ladicom ili sa le manom ili sl.