Cijena dužnog metra kuhinje – iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 850,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 750,00 – 950,00 kn/dužni metar
Cijena dužnog metra kuhinje – furnirani iveral
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.000,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 1.500,00 – 4.500,00 kn/dužni metar
Cijena dužnog metra kuhinje – lakiran medijapan u mat boji
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.500,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 3.000,00 – 4.000,00 kn/dužni metar
Cijena dužnog metra kuhinje – lakirani medijapan - visoki sijaj
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 4.200,00 kn/dužni metar
Raspon cijena 3.800,00 – 4.600,00 kn/dužni metar

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Dubrovnik
Dubrovnik
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ugradbeni ormar dimenzija x60 x (Š,D,V) podijeljen vertikalno u dva dijela, klizna vrata, pet horizontalnih polica.U jednom dijelu bi po visini trebalo ostaviti prostor za dasku za peglanje, a u drugom dijelu umjesto jednog dijela polica bi trebao biti prostor za jakne - kratke. vrata od iverala sa teksturom drva.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zemunik
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, mjere su sljedeće: sjeverni zid cm, na sredini je prozor(visina otvora /širina 80/ visina od poda do prozora ). Zapadni zid dužina cm. Kuhinja bi bila u L obliku. Na zapadnom zidu visoki elementi za hladnjak i pećnicu. Donji kutni element s izvlačnim ladicama. Otok (standardna visina kao elementi 90cm. Dubine 90 cm i cm širine, s unutarnje strane su potrebni elementi -2 s policama i srednji s ladicama 1 ladica plitka, 2 duboke). Kuhinja bijela varijanta, bez ručkica za otvaranje elemenata. Perilica posuđa ispod prozora, desno od perilice sudoper (jedno korito), lijevo od perilice indukcijska ploča za kuhanje. Šaljem sliku u privitku.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Velika Gorica
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
KUHINJA dimenzija 1,95 x 2,40 (tlocrt u prilogu), bez ugradbenog hladnjaka, povišena pećnica iznad nje mikrovalna, u kombinaciji sa staklenim i otvorenim gornjim elementima. U stvarnosti je odvod za napu na desnu stranu, (znači suprotno od ovog na tlocrtu) sivo bijela kombinacija, visina donjih elemenata 95 cm.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Čakovec
Čakovec
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobar dan! Kuhinja bi bila raspoređena na tri zida (A, C i D), dimenzije su 3,5 x 2,4 x 3m . Bila bi visokog sjaja, bijela kuhinja, a radna ploča crna. Dovod i odvod vode su ispod prozora na zidu A, nasuprot tom zidu je dimnjak (za napu) i dovod plina. Vrata se otvaraju na zid D. Na zidu A bismo smjestili frižider bez elementa za njega, pokraj frižidera sudoper, a u nastavku bi bila radna ploha koja se proteže i na zid D do mjesta gdje se na zid naslanjaju otvorena vrata. U tih 20ak centimetara iza otvorenih vrata na zidu D bismo smjestili uske police od dna do vrha gornjih elemenata. Na zidu A bi također bile otvorene police između prozora i gornjih elemenata koji će biti na zidu D. Gornji elementi bi bili na zidu D i zidu C i to do stropa na zidu D, a na zidu C standarne visine. U kutu između zida B i C nalazi se dimnjak, do njega pećnica i ploča za kuhanje, a do njih donji element s još radne plohe, iznad gornji element do stropa, a do njih ljestve radijator. Ne trebamo ugradbene elemente. Prilažem pokušaj skice za donji dio elemenata. Hvala,
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Bedenica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim Vas ponudu za izradu kuhinje sa korpusom od iverala i frontama od medijapana ili iverala (2 kombinacije). Okvirne dimenzije kuhinje na slikama ispod: https://.com/open?id=1x8PVXvXLsgXy1dJgS49f7SuBKA_t0cId https://.com/open?id=1j76eeD-EgLCaZlv4pb7bkgNAIUbXF Hvala!
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb-Novi Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Mala kuhinja. Jedna strana dužine donjih elemenata cm (3*60 jadan za sudoper jedan za ugradbenu ploču s ladicama a zadnji je samo radna ploča ispod koje ide samostjeća suđerica) visina donjih elemenata 91 cm.Dužina gornjih elemenata ( 2*80 cm) visina dva puta 40 cm dubina 36cm s otvaranjem od dolje ( elementi mogu biti u jednom okviru). Jedan stup element dužina 80 dubina 60cm visina cm s rupom za ugradbenu pećnicu ostalo u donjem dijelu ladice a gore klasična vrata. Medijapan. Molim ponudu. Lp,
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Posavski Bregi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim vas ponudu za kuhinju: Kuhinja ide u L. Prvi zid dimenzije: , na taj zid ide sudoper a ostalo radna ploča. Sudoper je jedno korito i jedan ocjeđivač(kupljeno). Drugi zid cm (no na njega ide i frižider od 60 cm). cm kuhinje, od toga 60 cm ploča za kuhanje(kupljena) te ispod pećnica(kupljena). Drugi element od 60 išle bi tri ladice. Prije pećnice išla bi izbačena manja ladica ( za začine) od 20 cm tako da bi se oda možda element s ladicama smanjio na 40 cm. U kutu izmedju prvog i drugog zida ne bi stavljala metalnu košaru već samo police a vrata bi išla u L da se mogu otvoriti. Viseći elementi visina: cca 70, širina 60 a negdje možda i manji( iznad elementa s plicama.) Boja: mat boja limun žuta, radna ploča boje hrasta, gornji elementi mat bež boja.ručke do cca 30 kn po komadu. Ormar garderobni: visina: , širina , dubina 45. Ormar bi bio s dva krila a u ormaru bi trebala police za cipele , police za robu te za robu na vješalicama. S obzirom da je visok, gornji dio ormara bi imao police za odlaganje robe ili kutija tako da bi unutrašnjost za visilice bila cca cm a iznad toga polica.i na jednom krilu staklo. Boja mat bijela. S obzirom da bi ormar išao u predsoblje a potreban je za manji stan i treba biti funkcionalan. Hvala
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Varaždin
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Slike šaljem u prilogu. Svaka Vaša ideja je dobro došla, glede ormara i slićno U trgovini Emezeta vidjeli smo jednu kuhniju, koja nam se svidjela izgledom i cijenom ali je 2 metra Nama treba 1.86, jer sa lijeve strane stavljamo frižider, kako bih dobili više mjesta u kuhniji. Šaljem slike trenutne kuhnije kako izgleda, te slike kuhnije što smo vidjeli u trgovini , što nam se vrlo svidjela, te što sam ja radio malu skicu kuhnije kako bi recimo to izgledalo. Sve sa mjerama. Svaka Vaša ideja je dobro došla. Za koji mjesec namjeravam mijenjat kuhniju te molim Vašu ponudu. Hvala !
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Treba mi ugradbeni ormar za hodnik koji je spojen uz blagovaonicu i kuhinju, zato bi ormarić za cipele, vješalica i police trebalo smjestiti u ormar. Na zidu je i stari sat za struju koji bi također trebalo skriti. Duljina ormara može biti cm, a dubina maksimalno 40 cm. Na plafonu je lamperija, pa me zanima mogu li se postaviti vodilice za klizna vrata ormara. Zahvaljujem.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zanima me da li biste mi mogli izraditi 13 drvenih „kutija“ za konzolne stepenice za koje je vec izradena i namontirana metalna potkonstrukcija. Također trebalo bi i izraditi „ogradu“ od inox sipki koje bi isli iz kutije do stropne ploče kako bi se dobio efekt „harfe“. 11 kutija bi trebalo biti dimenzija 70 cm x 30 cm x cca 8-10 cm (kako bi se mogle ugurati tocno u postojecu konstrukciju), a dvije kutije bi bile trokutaste 70 cm x sirina varira x cca 8-10 cm. Kutije bi morale biti od hrastovine npr. standard/1.klase (kao i parket koji je u boravku) i lakirane nitro lakom (visoki sjaj). Molim okvirnu i sto precizniju ponudu, sto prije ako je moguce, molim Vas. Mjere bi se naravno morale uzeti na licu mjesta. Ukoliko bi se dogovorili mogli bi poceti sa radovima sto prije. Slika u prilogu.