Gradnja kuće, ključ u ruke
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 5.150,00 kn/m2
Raspon cijena 4.300,00 – 6.000,00 kn/m2
Gradnja kuće, ROH-BAU
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.525,00 kn/m2
Raspon cijena 750,00 – 2.300,00 kn/m2

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, objekt se nalazi u prizemlju, potrebno je ukloniti tri pregradna zida, ukloniti postojeću betonsku ploču. Nakon toga treba staviti betonsku ploču , hidroizolaciju, estrih pregradne zidove od knaufa ( 5 cm metalna šina i dva puta gips ploča 12,5 mm s kamenom ispunom), u cijeli stan staviti keramičke pločice, te u kupaonicama i kuhinji. Završno okrečiti stan. Privitak skan stana prije renovirana i zamišljena izvedba istog. Visina 2,8 m Lp
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, to je samostojeća prizemnica sa podrumom. Potrebna adaptacija i dogradnja, sa prednje i stranje potrena dogradit sa prednje strane, treba staviti ploču, renovirati kupaonicu. Treba sanirati krov i izraditi fasadu. šaljem vam nacrte kuće za adaptaciju i dogradnju. Na nacrtima A-A,C-C,B-B i D-D opisani su detalji i kata od kojega smo odustali tako da taj opis ne uzimate u obzir. Za sve informacije slobodno me kontaktirajte. , Novi Vinodolski
Rijeka
Ukupna površina objekta: 209
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća je po projektu dvokatnica (P+1), sa garažom u sklopu prizemne etaže. Ukupno ,3 m2 prizemlja i 60,65 m2 kata (netto). Gradilo bi se od ytong blokova širine 40 cm, sa bijelim krovom te ytong stropom između etaža. Strop gornje etaže je izveden kao montažni na čeličnim gredama, te je samo jednim dijelom prohodan ispod samog bijelog krova. Mjesto gradnje je Rijeka, Gornji Zamet. Do terena je pristup asfaltiranom cestom, i voda je već spojena. Struja se tek treba izvesti, ali je stup sa predviđenim priključkom na poziciji do samog građeviskog terena. Građevinska dozvola je izdata i pravovaljana. Rok početka gradnje će u biti u dogovoru sa izvođačem. U tijeku je izrada novog troškovnika koji će biti gotov za 7-10 dana. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kuća je stara 30. god. Sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja (roh bau). Potrebno je kompletno renovirati. U prizemlju i na katu se dižu podovi, stavljanju nove instalacije, renoviranje kupaonice, obrada zidova, postavljanje novih podova te stolarija dok u potkrovlju s obzirom da je roh bau potrebno je staviti podove i zidove te sve ispočetka. Prizemlje i prvi kat imaju po 60m2 površinu dok potkrovni stan ima 50m2. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o objektu u Gračecu. Potrebno je rušenje stare garaže vezane uz kuću i dogradnja prostora veličine 42 m2 koji uključuje dnevni boravak, stubište za kat, kotlovnica i ostavka. Potrebno je izbetonirati temelj, zidove, stepenice i gornju deku. Molim da me nazovete za dodatne informacije, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna je izrada krovišta na dvojnom objektu(prema troškovniku u prilogu). Drugi dio dvojnog objekta ide u adaptaciju prvog kata ukupne površine 67 m2 i izradu potkrovlja 40 m2 .Od toga 10,2 m2 odnosi se na ograđivanje terase kojoj je potrebno zasebno krovište a u toj prostoriji nalaziti će se boravak 41 m2 ,kupaonica 5,40 m2,ulazni prostor 5,90 m2 te će biti potrebna pregradnja balkona površine 4,5 m2 u kojem će se nalaziti garderobni prostor. Dizanje potkrovlja na oba objekta od čega će se u drugom dijelu nalaziti tri spavaće sobe(jedna 12,5 m2,druga 10,50 m2 i treća 12,80 m2) te mala kupaonica od 3,65 m2.Potrebna je izrada stepeništa koji će povezivati prvi kat sa smatrate da bilo koja stavka izuzeta iz troškovnika da ju dodate. Hvala. Srdačan pozdrav,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Planiram adaptaciju jednog stana u staroj kući od cca 45 m2. Kuća se sastoji od dva stana a jedan bismo sada pretvorili u apartman. Potrebno je betoniranje je potrebno podruma jer je isti povezan sa stanom, zidanje dijela zidova, Prvi tlocrt je sadašnje stanje,a nas zanima adaptacija za dio označen sa x koji je vidljiv u drugom tlocrtu(prazan prostor) . Jedna mala napomena -vanjska terasa (gornja strana)koja pokriva prostor od cca 18 m2 treba je potpuno skinuti i postaviti novu. Radit će se nova kupaonica, sve instalacije u stanu, podovi, keramika, bojanje zidova te oblaganje knaufom. Za sve druge info molim Vas da me kontaktirate. Hvala! Lp Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Sračinec
Ukupna površina objekta: 160
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća sa vanjskim mjerama 9x9 metara. Gradnja septičke jame 5x2x2.8m sa 3 komore, temelji (nema podruma), prizemlje i potkrovlje (visina zida u potkrovlju cm). Krov je dvostrešni bez kućica. molim ponudu sa i bez materijala (samo ruke). Gradnja bi započela krajem 9. mjeseca ove godine. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo adaptirati , kuću naslonjenu sa sjeverne strane .Odvaja se 13 etežni stan u 2 stana . Jedne unutarnje stepenice se izbacuju djelomično van .Trenutne su drvene . Jedan dio kuće se diže u vis od 1. kata . Kuća ima 4 etaže uska je i visoka . Otprilike za 5 ljudi ima posla 2 mjeseca ,-- grubih građevinskih (- betoniranje - rušenje....) radova. Potom se iznuta , žbuka , i uređuju zidovi , te podovi do finiša . Stavlja se i stiroporna fasada na kraju . PVC stolarija je stavljena nova prije 3 godine .Tako da veći dio toga se mora pomno izvaditi i ponovno ugraditi, možda na drugomjesto itd .Kompetno kroviše je novo, izolacija i crep , grede su relativno nove 20 g. Druga i treća deka su drvene grede .To se sređuje ---bijeli strop. možemo troškovnik poslati elektronski lp
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam: -Dogradnja obiteljske kuće u smislu dodavanja dvije prostorije površine cca30m2 i stepeništa za potkrovlje unutar jedne od prostorija. -Prilagodba krovišta dogradnji. -Izgradnja terase naslonjene na kuću površine cca35m2. -Prema dogovoru dogradnja ostave (šupe). -Rušenje zidova nakon izgradnje i izgradnja pregrada u potkrovlju prema dogovoru. Molim ponudu, Hvala.