Gradnja kuće, ključ u ruke
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 5.150,00 kn/m2
Raspon cijena 4.300,00 – 6.000,00 kn/m2
Gradnja kuće, ROH-BAU
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.525,00 kn/m2
Raspon cijena 750,00 – 2.300,00 kn/m2

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kompletno će se renovirati kuća koja ima dva kata po 50m2; stavljat će se novi parketi i pločice, elektroinstalacije i vodoinstlacije, rušenje 2 kupaonice od 5m2, bojanje svih zidova , ruši se zid u prizemlju između kuhinje i blagovaone, mijenjat će se centralno grijanje. U prilogu vam dostavljam kompletnu dokumentaciju za adaptaciju kuce. Moja je zelja da se sa radovima krene sto prije. Sve dodatne informacije dostupne su na ovaj mail. Kuca se moze pogledati preko vikenda, a mozda i po dogovoru ovisno o slobodnome vremenu. Ulica Remete,Maksimir
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o izradi visokog potkrovlja drugog kata obiteljske kuće u Kaštel Starome dimenzija 12x10m. Potrebni su sljedeći radovi: 1. zidanje pune visine zidova (2,3m) poroterm ciglom š=20 cm d=38cm sa vertikalnim i horizontalnim serklažima 2. izrada armirano betonske ploče (na dvi vode, sa jednim dimnjakom) 3. krovopokrivački radovi na AB ploči: - postavljanje izolacionih elemenata-folija, kamena vuna, drvena konstrukcija potrebna za montažu crijepa (kantinele i murali) 4. limarski radovi-horizontalni oluci i vertikalni ispusti na dvije strane krova. Najhitnije mi je potrebna izrada stepeništa! Šaljem Vam izvadke iz projekta vezano za ponudu. Potrebna mi je ponuda izvođačkih radova (materijal nabavlja investitor). Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiram adaptaciju marles kuće u nizu u Zaprešiću. Potrebni su slijedeći radovi: instalacije (struja i voda), bojler plinski zamijeniti i staviti veći za cijelu kuću, podigli smo potkrovlje u roh bau stanju za kupaonicu garderobu i jednu spavaću sobu. Na donjem katu bismo od velike kupaonice napravili manju kupaonicu i garderobu. zamijeniti podove u hodniku - popločati, u sobi povezanoj s garažom stavili bismo klizna vrata, uredili i napravili vešeraj, u garaži je potrebno postaviti pod (popločati), postaviti ventilaicju i grijanje. Dodatno bismo promijenitli 6 kom sobnih vrata i kuhinju po mjeri. Ukupna površina kuće je m2. Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Adaptacija unutarnjeg prostora prizemlja objekta. Površina m2 Loakcija : Lovran Prostor je u roh-bau stanju. Potrebni građevinski i završni radovi prema priloženom projektu i troškovniku do faze "ključ u ruke" Primarno rješavanje injektiranje hidroizolacije zidova radi spriječavanja kapilarne vlage. Rok početka radova : Odmah Rok završetka radova : Do 6. mjeseca Molim ponudu, Hvala.
Pula
Ukupna površina objekta: 117
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Zainteresirani smo za Vašu ponudu za izvođenje radova na gradnji obiteljske kuće u Puli. U prvitku Vam dostavljamo specifikaciju i količine potrebnih radova. Iz ponude možete izostaviti radove na parkingu, isti neće biti realiziran u ovoj fazi (u stavku 1.4 i 2.4 priloženog troškovnika). U isčekivanju Vaše ponude, Srdačan pozdrav i Nikol
Sveta Nedelja
Ukupna površina objekta: 140
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Obiteljska kuća u Kerestincu, Dekanići V odvojak. Trenutno smo u procesu ishodovanja građevinske dozvole stoga se nadamo početku gradnje kroz par mjeseci. Molim ponudu prema troškovniku i projektu na slijedećem linku: https://1drv.ms/f/s!Avl5DwWX65_cp3Pk66RZ-iEELT1J. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Uređivali bismo staru kamenu kuću u Stankovcima, zaleđe Pirovca, rušenje jednog dijela koji je dozidan do kamene kuće, te stepeništa i zidanje nove prostorije i stepeništa, skidanje postojećeg krovišta na 2 vode i izrada novog, betoniranje deke na cijeloj kući, obnova (fugiranje kamena-fasade), izrada drvenih vrata i prozora. Projekt u privitku. Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, vlasnica sam objekta u Ulici Kamila Pamukovica 32e u Vodicama i po pravomocnoj trebam izgradnju kata,tavana i ravnog krova (70*2 prizemlje i kat izgrađeni). Nadogradila bi drugi kat. Nacrte sam poslala u prilogu. ako ste zainteresirani,molim Vas da mi posaljete ponudu. Lijepi pozdrav,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebaju nam kompletne vodo i elektro instalacije, srušiti 2 zida, dve nova napraviti. Površina kuće je 45 m2 po katu, 2 kata (prizemlje i prvi kat)- ukupna površina 90 m2. Mrežicu navući na zidove, gletati i obojati. Keramičarski radovi isto potrebni, novo gazište na stepenicama napraviti. Promijeniti plinski bojler, postaviti laminat u ostatak kuće. Molim ponudu. Lp
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Na postojeći objekt planirana je nadogradnja objekta. Krov će biti izveden kao ravni krov. Radovi koji su potrebni: zemljani, betonsko armirački, zidarski, žbukanje, fasada, hidroizolacija, toplinska izlacija, limarija, kamenorezački radovi i vanjsko uređenje. Ukoliko nemate u ponudi sve navedene radove, molim da ispunite troškovnik iz priloga po stavkama. Molim ponudu. Hvala.