Električne instalacije
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 100,00 kn/m2
Raspon cijena 50,00 – 150,00 kn/m2

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Škabrnja
Veličina objekta (površina u m2): 76
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o novoizgrađenoj prizemnici,zidana ciglenim blokom euroterm ,strop fert .cca 35 rasvjetnih mjesta (8 svjetla,27 ostalih potrošaća),tražim ponudu za izvođenje instalacije kroz bužir svaka žica za sebe,i montaža glavne kutije sa osiguraćima ;ugradnja utičnica ,grla ,prekidača nije predmet razgovora ove ponude . Lokacija je na Pašmanu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, u pitanju je spajanje 2 nova lustera, spajanje struje na svjetlo iznad radne plohe u kuhinji, kontrola elektroinstalacija pećnice (čim se upale dva grijača, bez obzira je li nešto drugo od električne opreme radi ili ne, izbacuje glavnu sklopku). Molim ponude na mail jer se ne mogu javiti uvijek na mobitel radi posla. Lijep pozdrav
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, bili su mi iz Prevente i rekli da moram par stvari sanirati radi inspekcije. Glavni problem je da sklopka za gasiti sva svjetla ne radi, na drugom mjestu sa sklopkama žice treba bolje sakriti. Radno vrijeme je od 8-14h, pa je najbolje doći pogledati u tom vremenu a za sam servis doći ili popodne ili subotom kad nema stranki. Frizerski studio V&M Adresa Nadzorova 3
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o iskorištavanju postoječih i izradi novih elektro instalacija. Radi se o adaptaciji postoječeg prostora u uredski prostor sa 94 radna mjesta. Radi se o prostoru od m2 u kojem se trebaju izvesti radovi oblaganja zidova i stropa gipskartonskim pločama, a ukratko potrebna nam je usluga: - Spajanja instalacije na postojeći razvodni ormar. -Izvedba stropne instalacije za rasvjetu prostora. (sa uključenim svim potrebnim materijalom), spajanje stropnih rasvjetnih tijela -Dobava i montaža podnih elektro instal. kanala (montaža na pod između stolova) dužine 57,50 metara -Dobava i montaža u kanalice odgovarajučih dvostrukih šuko utičnica 94 kom -Dobava i montaža u podne kanalice mrežnog kabela (cca m) i dvostrukih utičnica za mrežu 47 kom Sve dodatne informacije se mogu dobiti na navedene kontakte ili pri pregledu objekta u Zagrebu na adresi Radnička . TRebalo bi raditi čim prije. Hvala puno.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Križevci
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, adaptiramo kuću u kojoj želimo potpuno promijeniti elektroinstalacije. Radi se o 80 kvadrata se od kupaone, manjeg predulaza, kuhinje, dvije sobe spavaće te dnevni boravak. između sobe i kupaone su stepenice za potkrovlje te bismo tu eventualno stavili neko svjetlo i ostavili mogućnost za struju u potkrovlju no potkrovlje trenutno ne mislimo uređivati Nemamo nikakve posebne planove po pitanju rasvjete niti nikakve komplikacije. Sve standardno. Žbuka je skinuta u svim prostorijama, znači zidovi koji su ostali od stare gradnje su očišćeni do cigle, uz nove prezidne zidove. Također moramo ormarić preseliti van, jer je još onaj starinski trenutno. Hvala unaprijed i lp
Elektroinstalacije, Električar - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ddspojio sam se od centralnog grijanja na lož ulje od kotlovnice u zgradi s 48 stanova na adresi Mihanovićeva 38, sam terno blok Eloblok Vaillant 9 Kw i susjed koji radi u firmi CG spojio mi je novim razvodom Cu-cijevima taj termo blok s radijatorima u stanu!Pošto je termo blok snage 9KW i kotao za zagrijavanje vode ima u sebi 2 grijača a u stanu sam do sada imao trošila najveće pojedinačne snage 2 kw trebam provjeriti u Elektri koju instaliranu snagu imam kao potrošač u Elektro primorju i onda spojiti Eloblok i pustiti u rad. Provjerio sam na Elektroprimorju tarifni model za moje kućanstvo je Bijeli s 3-faznim simetričnim priključkom 13,80 kW i 3x20(A) nazivna struja limitatora i rekli su mi da je to dovoljno i ne trebam pojačavati. Trebam ssamo spajanje s uređajem,sve je kupljeno. S poštovanjem, .
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno izvođenje kablova u dužini 10metara na terasu za osvjetljenje terase površine 14m2 pored zidanog ugostiteljskog objekta. Dobava i montaža 2 ili više žarulja ili lampi za osvjetljenje terase kao i spajanje na struju električnih grijalica 2 ili 4 komada . Spajanje video kamere sa snimačem i repozicioniranje postojećih. Molim Vašu ponudu jer bi mi trebao već netko sutra ako je moguće. Hvala.
Čakovec
Veličina objekta (površina u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna izrada kompletne elektroinstalacije na obiteljskoj kući 90m2.Ima cca 30 utičnica sa antenom i telefonom i 18svjetla, spajanje razvodnog ormara, priprema za glavni priključak i priprema za potkrovlje-dovod kabela, stavljanje utičnice 1kom., 1svjetlo+prekidač. Od svega navedenog su četiri prekidača izmjenična i zvono na radova na slaboj ponude sa materijalom i bez materijala. Hvala.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u dnevnoj sobi imamo dva rasvjetna tijela, oba se uključuju i isključuju istovremeno, preko dva prekidača na dva kraja sobe, naizmjence. Hoćemo promijeniti (vjerojatno ožičenje) tako da se rasvjetna tijela mogu uključivati i isključivati odvojeno - ili svako na svojem prekidaču, ili ugradnjom dvostrukih prekidača na oba kraja. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, želim da mi se u kupaonici aktivira postojeća ventilacija, tj. da se poveže sa strujom i sklopkom pa kad se pritisne sklopka da ventilira. Također želim da mi se s kupaonskim ormarićem poveže svjetlo koje stoji iznad ormarića, kako bi se aktiviralo svjetlo od kupaonskog ormarića. Molim Vašuu ponudu. Lijep pozdrav.