Bojanje fasade
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 37,50 kn/m2
Raspon cijena 30,00 – 45,00 kn/m2

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno bojenje kompletnog stana cca 70 m2, zidovi su visoki cm, ukupna površina za farbanje cca m2. U dnevnoj sobi površine 28 m2 treba skinuti stari plafon od žbuke i trstike, te napraviti novi plafon s knauf pločama, mjestimično pokrpati zidove i sve kompletno ofarbati. Ostale prostorije, dvije spavaće sobe kuhinju, kupaonu i hodnik, djelomično ostrugati i pogletati i ofarbati. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno bojanje vansjke i unutarnje stolarije: 2 jednokrilna unutarnja prozora + 2 dvokrilna unutarnja prozora i 2 dvokrilna vanjska zatvora + 1 dvokrilna balkonska unutarnja vrata i 2 dvostruka vanjska balkonska vrata +jedan vanjski zatvor jednokrilni. Vanjska boja zelena, a unutarnja Vašu ponudu putem maila jer ovo mi je broj ureda,a mobilni mi je samo za stranke. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, radi se o stanu ukupne povrsine 32 m2, a ovaj izracun od 80 m2 zidova za bojanje je i pretjeran. Bojan i gletovan prije nekoliko godina. Moja je procjena da je dovoljna jedna ruka, bez gletovanja, u bijelu boju kao i do sada osim spavace (30m2 za bojanje) koja je boje pijeska-bez boja. Vecina namjestaja ( veliki komadi: cijela kuhinja, ormari) su ugradjeni. Bojanje bi bilo najbolje 29.-30.09. Lijep pozdrav
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o potrebi ličilačkih radova za cijeli stan, kuhinja je dijelom u uljanoj boji (prostor oko štednjaka nije potrebno ni skidati, niti nanovo bojati). Stan sadrži kuhinju, blagovaonicu, hodnik, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupaonica (samo obojati strop) i lođu (samo obojati strop). Sve zidove treba obojati bijelom JUPOL ili bojom slične marke. Očekujem Vašu ponudu.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam stan od 58m2 ali ne treba ga bojati cijelog nego dnevnu sobu dimenzija 6 x 3,60 i opet ne cijelu jer je ugrađena kuhinja u jednom dijelu. Zatim hodnik i dio spavaće sobe kao i jedan zid u trećoj sobi. Naime stan je krečen prije 3 godine i zidovi su djelomično prljavi ( oko šaltera) a u dnevnoj sobi sam imala mali požar pa je dio stropa osmuđen (malo). Najbolje bi bilo to doći vidjeti. Krečenje bi mi odgovaralo oko 20.9. Stan se nalazi na Jarunu. U ponudu uključite samo ruke ,materijal bih sama kupila. Zahvaljujem na ponudi.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Starigrad Paklenica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, vikendica je na moru u Maslenici kraj Zadra, ima dvije terase i sve se može raditi bez skele osim jedne bočne strane gdje bi trebala skela uz to bi trebalo nalijepiti okapnice oko 30 m matrijal bi bio moj ,a po potrebi i hrana spavali bi u vikendici. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Zagreb-Dubrava
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 215
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, obojao bih postojeću staru fasadu od hirofe na jednokatnoj obiteljskoj kući, pov.: cca m2, boja koju želim je akrilna bijela kava. Na samoj fasadi nema nekih većih oštećenja, jedino su kod ugradnje plastične stolarije ponovo prežbukane špalete koje bi trebalo urediti. Kuća se nalazi u Zagrebu, Virovska 12, Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno bojanje sobe, kuhinje i hodnika ukupne površine od oko m2. Zidove je potrebno pregletati. Stropove obojati u bijelo, a zidove u dvije boje i to sjever-jug u jednu boju, a istok-zapad u drugu boju i tako sve tri prostorije. U stanu su troja vrata koja bi trebalo strugati i vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Sisak
Sisak
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi obojati stan u stambenoj zgradi. Spavaca soba 60m2. Širina sobe 4,05m, dužina 4,18m i visina 2,6m. u sobi se nalazi ormar 2,40 X2,30m, i 2,0 X2m koji se ne moze micati. Hodnik 26 m2: 2,2 x2,94m, i visina 2,6m; jedan zid je drveni i ne dira se;. hodnik ima 5 vrata, na dvije strane po dvoja i na jednoj strani jedna, tu se boja zid. Kupaona 13 m2: 2,80x1,30m,visina2,6m, Pločice po cijeloj kupaoni na visini 1,50m. Kuhinja32m2 : 3,00x 3,20, visina 2,6m. Pločice dio zida visina 1,50m. Uljana boja u visini 1,50m na dva i po zida. uljana boja 13 m2. Balkon fasadna boja 23m2: visina ograde0,90m, duljina 0,90 +0,90+ 4,6m i dio zid 4,60 x 2,6 m na tom zidu su vrata i prozor. Obična boja m2; fasadna 23 m2 i uljana 13 m2. Odgovaralo bi nam od ponedjeljka 19. 9 ili tjedan dana kasnije. Stan se nalazi u Sisku, Borisa Brnada 9 Možete me i nazvati na broj mobitel za detalje. Unaprijed hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Poreč (Parenzo)
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o stambenoj kući u nizu, u 1. i 2. katu ima po tri prozore, u prizemlju dvoja ulazna vrata i prozor. Dimenzije kuće oko 9x8m.Kuća ima profiliran vijenac, koji dijeli prizemlje od gornjih etaža. Potrebno bojanje fasade. Renoviramo kuću pa bi se htjeli unaprijed dogovoriti za radove jer ne znamo kad je najbolje vrijeme za radove na fasadi. Kuća je u Vrsaru. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.