Bojanje fasade
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 37,50 kn/m2
Raspon cijena 30,00 – 45,00 kn/m2

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Zagreb-Dubrava
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 215
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, obojao bih postojeću staru fasadu od hirofe na jednokatnoj obiteljskoj kući, pov.: cca m2, boja koju želim je akrilna bijela kava. Na samoj fasadi nema nekih većih oštećenja, jedino su kod ugradnje plastične stolarije ponovo prežbukane špalete koje bi trebalo urediti. Kuća se nalazi u Zagrebu, Virovska 12, Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno bojanje sobe, kuhinje i hodnika ukupne površine od oko m2. Zidove je potrebno pregletati. Stropove obojati u bijelo, a zidove u dvije boje i to sjever-jug u jednu boju, a istok-zapad u drugu boju i tako sve tri prostorije. U stanu su troja vrata koja bi trebalo strugati i vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Sisak
Sisak
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi obojati stan u stambenoj zgradi. Spavaca soba 60m2. Širina sobe 4,05m, dužina 4,18m i visina 2,6m. u sobi se nalazi ormar 2,40 X2,30m, i 2,0 X2m koji se ne moze micati. Hodnik 26 m2: 2,2 x2,94m, i visina 2,6m; jedan zid je drveni i ne dira se;. hodnik ima 5 vrata, na dvije strane po dvoja i na jednoj strani jedna, tu se boja zid. Kupaona 13 m2: 2,80x1,30m,visina2,6m, Pločice po cijeloj kupaoni na visini 1,50m. Kuhinja32m2 : 3,00x 3,20, visina 2,6m. Pločice dio zida visina 1,50m. Uljana boja u visini 1,50m na dva i po zida. uljana boja 13 m2. Balkon fasadna boja 23m2: visina ograde0,90m, duljina 0,90 +0,90+ 4,6m i dio zid 4,60 x 2,6 m na tom zidu su vrata i prozor. Obična boja m2; fasadna 23 m2 i uljana 13 m2. Odgovaralo bi nam od ponedjeljka 19. 9 ili tjedan dana kasnije. Stan se nalazi u Sisku, Borisa Brnada 9 Možete me i nazvati na broj mobitel za detalje. Unaprijed hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Poreč (Parenzo)
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o stambenoj kući u nizu, u 1. i 2. katu ima po tri prozore, u prizemlju dvoja ulazna vrata i prozor. Dimenzije kuće oko 9x8m.Kuća ima profiliran vijenac, koji dijeli prizemlje od gornjih etaža. Potrebno bojanje fasade. Renoviramo kuću pa bi se htjeli unaprijed dogovoriti za radove jer ne znamo kad je najbolje vrijeme za radove na fasadi. Kuća je u Vrsaru. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, bojanje stana tlocrtne površine cca. 46m2. Ukupna površina za bojanje je m2. Radi se jednosobnom stanu gotovo bez pregradnih zidova. Plohe su velike i jednostavne, bez potrebe za saniranjima, osim nekoliko rupa od vijaka. Prethodna boja je blago nijansirana, strop je bijeli. Sada bi sve išlo u bijelo. Uvjet je da se koristi POLIFLOR EXTRA unutarnja zidna boja. Molim ponude s mogućim datumom početka radova i predviđenim trajanjem. U prilogu tlocrt stana ali se na tlocrtu nalaze i predviđeni pregradni zidovi koji ne postoje (odnosi se na pregardu "velike" prostorije, odnosno površina za koju je naznačeno da je pod parketom nije uopće pregrađena. Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 240
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Farbanje cijelog stana. Površina stana je 79.44m2 (površina je bez plafona), pa je to onda okvirna površina. Sastoji se od sljedećih prostorija: Hodnika, 2 spavaće sobe; dnevna soba; kuhinja (dio zida pločice), 2 balkona, kupaonica (dio zida pločice) i wc (do pola su počice) i ostava samo plafon. Zanima me i rok izvođenja radova. Hvala unaprijed na vašim povratnim informacijama. Lijep pozdrav,
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Sesvete
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stanu u Sesvetama. Trebalo bi nešto struganja i gletanja,bojanje ništa pretjerano zahtjevno ni u boji ni u radovima. Jedino što bi se trebalo raditi soba po soba jer živi nas dosta u kućanstvu pa bi bilo malo rupa u radu jedna soba pa dva tri dana pauze da je mi namjestimo pa dalje to bi dogovorili. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Sesvete Kraljevec
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, stan u Sesvetskom Kraljevcu za ličenje, manji popravci zidova uz gletanje i kitanje (silikoniziranje uz okvire prozora ) manji popravci na unutarnjoj stolariji ( 1 vrata - kitanje-bojanje ) su neophodni. Stan tlocrtno ima 86m2 i velike prozore i vanjska vrata na sto otpada cca.15m2 Visina zidova je 2,80cm. Ličenje očekujem kvalitetnom bojom - u kupaonicama, kuhniji i hodniku i vodootpornom. Radi se o trosobnom stanu sa dvije kupaonice i ostavom.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Dubrava
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 280
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je obojati u obiteljskoj kući u Dubecu spavaćau soba u kojoj treba obojati dva i po zida, ostatak su tapete koje ne treba dirati. Dvije dječje sobE dva zida, na jednom treba zalijepiti tapete koje već imam, to je u dvije sobe sveukupno 23 m2.Hodnik cijeli, dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica.Već imam i boju. Ukoliko je moguće da to bude gotovo do nedjelje. Unaprijed hvala na ponudi. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Brezovica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 350
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebalo bi prefarbati zidove u kući koja stoji prazna dvije godine, kada su završili radovi i svi zidovi su bili prebojani.Od ukupnih kvadrata uračunati su i svi otvori u zidovima (prozori i vrata), kao i kupaonica gdje su pločice, ali sam i pretjerao s prosječnom visinom stropa, tako da u sumi ima manje ukupnih kvadrata. U kupaonici treba pogletati zid prije farbanja (cca 11 m^2). Cca 15 m^2 treba prefarbati s bojom protiv gljivica, jer se radi o vanjskim zidovima na koje će se montirati ugradbeni ormari. Pretpostavljam da je dovoljna jedna ruka boje, a sve bi prefarbali s polarno bijelom bojom. Farbanje ide nakon postavljanja laminata pa tko god dođe farbati mora što manje prljati i dobro počistiti za sobom. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.