Adaptacija kuće
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 850,00 kn/m2
Raspon cijena 700,001.000,00 kn/m2

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće
Šapjane
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Upit za nadogradnju prostora 4x3metra uz postojeću građevinu (potrebna dva zida ,na jednom otvor za prozor i vrata) te betonska ploča za isti (buduća kuhinja),promjena krova na postojećoj kući dimenzija 10x9 prizemnica (potrebno skinuti salonit ploče,srušiti dva dimnjaka,te natkriti novim pokrovom (mediteran ili krovni panel imitacija crijepa). obnova fasade objekta impregnacija, bojanje postojeće fasade te izrada erti oko otvora (prozora) koji su zamjenjeni .Za ostale detalje moga upita nemam dovoljno stručnosti da ih opišem ,te stojim na raspolaganju za informacije.
Samobor
Ukupna površina objekta: 191
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Potrebna gradnja obiteljske kuće, površine m2 (20m2 podrum, m2 prizemnica, 36m2 garaža naslonjena na kuću), do roh bau faze. Molim ponudu za gradnju materijalom porotherm 30 profi i dryfix ljepilom, te ponudu sa običnom termo opekom 30cm. Zanima me i cijena za žbukanje, glazure i fasadu, odnosno visoki roh bau. Vanjsku stolariju i instalacije imam rješeno.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Sanacija betonskih zidova okućnice (struganje, krpanje i bojanje), iskop dijela ograde i premještanje (stvaranje vanjskog prostora - ulični pristup kante smeće), popravak dvorišnih vrata - betonsko dno raspuknuto i sanacija kulira, postavljanje vanjske rasvjete kod spremišta i kuće. Moze kontakt na mail ivana.starovecki@grad.unizg.hr ako treba mogu poslati sutra slike da se tocno vidi stanje i plan obnove
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Vinišće
Ukupna površina objekta: 300
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
objekt s tri stana, suteren, prizemlje, kat, sa bazenom i gustirnom. dovrseni grubi gradjevinski radovi i pvc stolarija, struja i voda na parceli zelim objekt dovrsiti i staviti u funkciju. trebam ponudu za radove; voda, odvodnja, solar, grijanje, klima, struja, fasada, ravni krov, unutarnja zbuka, plocice, kamen, staklena ograda, gustirna, okucnica
Ražanac
Ukupna površina objekta: 160
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Razanac Ukupna površina objekta: Tip gradnje: Klasična gradnja Imate li građevinsku dozvolu?: Ne Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija) Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca Poštovani, potrebna mi je gradnja kuće bruto površine m2, građevinska dozvola je u procesu dobivanja. Prema procjenama arhitekta radovi bi trebali početi u kasnu jesen, lokacija jRazanac. Može ponuda i za visoki roh-bau. Slobodno se javite za dodatne informacije. Molim ponudu, hvala.
Sisak
Ukupna površina objekta: 20
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Objekt dvorišna zgrada 6x3,5, visine 2,20cm.kao ostava, postojeca u slabom stanju gradjena 60 god.zidano fasadnom starom ciglom, ravna betonska ploca u lošem stanju, stoji na temelju... Htio bi to srušit, temelj još jednu 10cm.podignuti na postojeci temelj, ozidati ciglom 20cm. samo s prednje strane otvori vrata, i prozor bez ploce krov na jednu vodu, lim,... Objekt bi ostao istih dimenzija kao i do sada..... Ostalo dogovor
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Krk
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rekonstrukcija i dogradnja.e imamo na Krku staru kamenu kuću, 35 m2 prizemlje i 35 m2 kat koje treba renovirati, krovište izravnati i staviti novi crijep, žbukanje iznutra i izvana. Dodatno bi dogradili mali objekt od 40m2 koji bi se naslonio na staru kuću, sa jednostrešnim krovom. I dodatno treba izgraditi nadstrešnicu 40m2 i terasu 32m2. Ako imate ljude za glazure, žbukanje i vodoinstalatera bilo bi super. U prilogu šaljem troškovnik, nisu svi radovi u troškovniku.
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav, radi se o adaptaciji i prenamijeni klijenti (24m2) u malu vikendicu. Klijet je građena '71.godine. Dosta kvalitetno izvedena. od radova potrebno je: - rješenje za vodu (cisterna ili sakupljanje kišnice) - instalacije struje + priključenje na struju ili solarne panele - izgradnja wc-a /kupaone uz kuću - obnova krovišta - trenutno su salonitne ploče - jedan dio stropa maknuti i napraviti galeriju za spavanje - kompletno uređenje iznutra - zidovi, lamperija, nova keramika - izolacija fasade - obnova stolarije prozora + potrebna nova vrata - dodatni prozor na zapadnu stranu - postojeći dimnjak obnova Treba mi okvirna ponuda radova kako bi mogli planirati trošak i početak obnove. Hvala
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna je adaptacija nadstrešnice koja je napravljena od cigle i betona. Nadstrešnica se pomaknula jer nema temelje, a potres je učinio svoje te se odvojila od zida na koji se naslanja. Potrebno nam je rušenje dijela s ciglom, te nova izgradnja i proširenje nadstrešnice kako bi pokrila i druga vrata. Betonski strop nadstrešnice se ne ruši, te bi se proširio do drugih vrata, a donji dijelovi bi bili izrađeni od cigle, ili prema dogovoru s majstorom. Izgradnja bi bila odmah, kako bi radovi završili prije zime.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Novalja
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Uređenje novo izgrađenog apartmana 27m2. Roh bau riješeno. Trebamo pregradni zid između boravka i sobe od siporex blokova, podove na kojima su sad stare pločice, žbuka na zidove, uređenje zidova, elektrika, dovod vode od vodomjera. Izvana fasada, i eventualno na jedan zid ukrasne ploče kao keramičke ili kamene. Postavljanje sanitarija. Postavljanje kuhinjskih elemenata.